|
|
|
| Autor |
Správa |
PeterCA Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 12.11.2005 Príspevky: 382 Bydlisko: za počítačom Karma: 
|
Zaslal: 31 Mar 2008, 14:09 Predmet: |
|
|
Dieg0 : t0m4s3 nieje moderator ale admin... to by si uz mohol vediet
k teme: tu je dobra partia... kazdy mame svoje chyby, tak nejdem nikoho odcudzovat  |
|
| Návrat hore |
|
 |
stanulik Medium Star

Stav:  Založený: 20.10.2007 Príspevky: 425
Zaslal: 31 Mar 2008, 15:42 Predmet: |
|
|
nemam ziadneho oblubeneho alebo neoblubeneho usera, pretoze prispievat "vo velkom" som zacal len nedavno aj ked zaregistrovany som dlhsie.
je tu vela v pohode ludi,takze aj preto to je super forum
ale uz som parkrat fajn pokecal s Makim, v pohode typek  |
|
| Návrat hore |
|
 |
JaJeNiektoIny Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 18.03.2007 Príspevky: 359 Bydlisko: Slovakia, RS + KE Karma: 
|
Zaslal: 31 Mar 2008, 15:54 Predmet: |
|
|
poharvody - sexy, mila, mudra (aj ked bifloska)  |
|
| Návrat hore |
|
 |
midnight_man Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 22.09.2005 Príspevky: 2368 Bydlisko: Somewhere Between Beats Karma: 
|
Zaslal: 31 Mar 2008, 18:11 Predmet: |
|
|
Hojko: Moc ho nemusim...ale co sa prispevkov tyka tak pohoda
erytrocyt: Strasny pohodak
ETieNne: Jeho prispevky a rady su nenahraditelne
mi-chau: Co na srdci to na jazyku
slavo120: Bude s neho daco... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Alofok Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 12.07.2007 Príspevky: 695 Bydlisko: Vo flaške Karma: 
|
Zaslal: 31 Mar 2008, 19:47 Predmet: |
|
|
mi-chau a Bolek. Ale ešte pridám aj erytrocyta a hojka
Tie jeho príspevky a Bolek má dobré názory |
|
| Návrat hore |
|
 |
tomek00 Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 23.12.2006 Príspevky: 814 Bydlisko: Sásová, štvrť v BB :) Karma: 
|
Zaslal: 31 Mar 2008, 19:57 Predmet: |
|
|
Šu-Do ked som potreboval s niecim help tak poradil (dik )
brm detto
Maki rodak z Bystrice  |
|
| Návrat hore |
|
 |
pato83 Addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 21.11.2005 Príspevky: 3212
Zaslal: 31 Mar 2008, 20:47 Predmet: |
|
|
Tak sa konecne aj ja vyjadrim.
Hojko - fajn chlapik, ked bol nejaky problem, tak ho riesil, ziadne vyhovorky, aj ked mu to najskor liezlo neraz na nervy
T0m4s3 - Vyzna sa vo veciach HW, siete, ale neda sa povedat, ze by bol az tak privetivy ako hojko , ale napada ma preco, takze v pohode
Kinjeril - Tak s nim by som pivecko urcite dal. Myslim, ze vazne fajn chlapik aj v reali. Ten mal este viac trpezlivosti ako hojko
Schweek - to je exot Ale v tej najlepsej podobe a s jednym pivom by som unho asi nepochodil /asi budes vediet, ktory som ja /
Brm - Fajn osoba, tam nie je, co riesit. Triumph vodka je najlepsia
Su-Do - Tak tento chlapik, to je zvlastna kategoria. Pomoct pomoze vzdy, ked sa da. Vie, co sa patri a celkove jeho vystupovanie ani zdaleka neodzrkadluje jeho vek. Ked si vezmeme do uvahy, ako sa mnohí spravaju v jeho veku..... Skratka vyborny chlapik a nech mu to vydrzi
Chrono - Vsetka ucta a obdiv, co sa tyka jeho znalosti. Seda eminencia fora
audiotrack - Neviem, myslim, ze je druhak na vyske, skratka predtym som ho nejak nevnimal, ale tedka ked pozriem do programovania, veci spojene s forom, tak nie je o com, skutocne to vie a nevedel by to, keby nevedel, co chce /ale asi ma ma mierne v zuboch /
uplink - Skvely grafik, tam nie je o com. A niektore jeho nazory mali skutocne svoju hlbku / moc nesledujem hornu polku fora / , co mi aj nieco dalo. BTW. komp slape stale na vybornu
Cesar, Tuti, Krija / nejak ta tu v poslednej dobe niet ? /, Impact a dalsi, na ktorých som nedopatrenim zabudol - To je taka hrstka userov, ktorí mi mnohokrat pomohli a mali so mnou strpenia, alebo sa po nich velmi dobre cita, thx
Lucka - to je moja zienka, na ktoru nesmiem zabudnut. Tu mam z vas vsetkych najradsej
Samozrejme su tu aj takí, ktorých nemusim, kazdy si pochuti byt nemozeme:
2pacaveli alias sirmisoturbo - To je dlhodoba zalezitost, je to presny opak Su-Da, treba troska dospiet jednoducho
Afa - moj brat, mozno tu ma aj ban, skratka rovnaky jak 2pacaveli, ide ma z neho sem tam je*nut ,mozno som nebol iný ani ja, tazko posudit
A potom este par ludi, ale tych jednoducho ignorujem....
Tak, dufam, ze sa nikto neurazil a to by bolo asi tak vsetko.Ak som na niekoho zabudol, tak sorry...
Edit: Chudacisko Turtlak, nanho som zabudol, este aj na svoje forum ma pozval Je fajn urcite, velmi dobre sa s nim da pokecat. Skratka vnimam ho velmi pozitivne.... |
|
| Návrat hore |
|
 |
kinjeril Moderátor

Pohlavie:  Stav:  Založený: 05.10.2005 Príspevky: 4841 Bydlisko: Nitrancan:-) Karma: 
|
Zaslal: 02 Apr 2008, 21:42 Predmet: |
|
|
Ja len tolko, ze Grosay je lama lamata a dew6 este vacsia.  |
|
| Návrat hore |
|
 |
zelovoc Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 15.10.2005 Príspevky: 2710 Bydlisko: predavam Fuji S6500fd Karma: 
|
Zaslal: 02 Apr 2008, 22:39 Predmet: |
|
|
z tohto fora mam najradsej sameho seba. neberte to osobne. v poslednej dobe mam pocit ze vacsina oblubenych userov zmenila nick alebo avatar a som z toho volajaky pomateny. kde je sviiik? zije?
ked niekto pise ze by so mnou siel na pivo, tak staci zavolat ze ma pozyva bo ja som socka a rad sa necham pozyvat.
mam rad este masterminda bo ma nosi domov z krcmy.
ps: pozeram nove smile a koho nevidim, hojka:  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Dieg0 Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 16.11.2006 Príspevky: 1473
Zaslal: 03 Apr 2008, 15:38 Predmet: |
|
|
peterCA : no a co ze som sa pomylil?Neposeries sa?
A ad temu nakolko my namysleny erytrocyt zmazal prispevok.Teraz pisem v ramci pravidiel a robim si screenshot prispevku .. to len pre info .. keby si chcel zmazat .. resp znova nezvladnut situaciu
Admini :
hojko - spravodlivy sudca
t0m4s3 - da sa dohodnut s nim sem tam
Moderatori :
erytrocyt - vzdy vravim ze je lepsie byt mudry a neinteligentny ako hlupy a inteligentny.Myslim ze tu sa spojili obe negativa.Ked niekto berie ako nadavku slovo "decko" nemoze to byt normalny clovek.Rozdava basy bez uvazenia, dava neprimerane vacsie tresty uzivatelom ktorych nema rad atd atd ... niesom sam ktory ho nema rad vsak pershing?
kinjeril - mal som raz basu aj to mi tam nadal do kktov .Ale inac vypada byt v poho
ostatni - nemam vyhrady
Uzivatelia :
mimkorn - pohodak, velmi rychlo som sa s nim skamaratil
pezzo - tiez typek ...
jin - najvacsi typek z typkov .Uplne v pohode clovek.Myslim ze jedna z inteligencii nasho fora
will.i.am - da sa popisat ked prave nestuduje daco do skoly
Aiden - poznam kratko ale tiez uplne v pohode clovek
susenejablko - skoda ze uz je menej aktivny ako predtym alebo ho aspon nevsimam ale tiez dobry clovek
muffy69 - tohto chalana som tu zabudol a neviem preco kedze je to super typek
------------------------------------------------------------------------------------
edit by erytrocyt:
| Dieg0 napísal: |
Chcem len tolko ze niesom ten co sedi za pocitacom 15 hodin denne a vcera som bol v meste ako kazdy piatok .Som rad ze sa to vyriesilo takze peace a nemusime sa dalej hadat.Sme predsa rozumni ludia (dufam ) |
Toto si mi napísal do ss, prestal som si ťa všímať, nedával som ti tresty, bral som to ako uzavrenú vec. Chceš znova vyrývať? Môžeš pokračovať, dotiahneš to do sľubného konca.
------------------------------------------------------------------------------------
edit by diego:
Ten 3-dnovy (alebo 2 neviem presne) trest bol urcite prejav toho ze si si ma prestal vsimat .Nenapisal som tu o tebe v teme ziadne hanlive slovo a drzal som sa pravidiel.Len kvoli tvojej domyslavosti som dostal basu.Myslim ze niesi plnohodnotny moderator a mnoho ludi by tuto funkciu zastupilo za teba ovela lepsie |
|
| Návrat hore |
|
 |
schw33k Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.05.2006 Príspevky: 2712
Zaslal: 03 Apr 2008, 15:41 Predmet: |
|
|
| zelovoc : žijem, ale v poslednej dobe akosi nieje sa k čomu vyjadriť : P |
|
| Návrat hore |
|
 |
erytrocyt Moderátor

Pohlavie:  Stav:  Založený: 10.08.2006 Príspevky: 2994 Bydlisko: Tam dze še muchy obracaju Karma: 
|
Zaslal: 04 Apr 2008, 8:36 Predmet: |
|
|
| A ad temu nakolko my namysleny erytrocyt zmazal prispevok.Teraz pisem v ramci pravidiel a robim si screenshot prispevku .. to len pre info .. keby si chcel zmazat .. resp znova nezvladnut situaciu |
Ten 3-dnovy (alebo 2 neviem presne) trest bol urcite prejav toho ze si si ma prestal vsimat .Nenapisal som tu o tebe v teme ziadne hanlive slovo a drzal som sa pravidiel. |
Myslím, že tu nie je o čom. Čo sa týka trestu, dostal si ho za opakované vulgárne osočovanie mojej osoby.
Ak máš niečo ďalej, budeme to riešiť cez SS, nepatrí to na fórum. |
|
| Návrat hore |
|
 |
tanka Amateur

Pohlavie:  Stav:  Založený: 02.04.2008 Príspevky: 31
Zaslal: 04 Apr 2008, 10:40 Predmet: |
|
|
Na fore som zaregistrovana dva dni, zatial nebudem hodnotit ludi, ktorych nepoznam. Avsak troch chlapcov poznam, dovolim si spomenut ich. Su to: BiBo, Amerigo a jancosv. Vsetci traja su velki pohodaci a vie byt s nimi sranda. Som rada ze sem prisli, vdaka nim sa tu citim viac doma. K ostatnym sa vyjadrim neskor. Avsak v takom globale mozem aj teraz. Dakujem vsetkym, ktori so mnou komunikuju, najma v sekcii Sport (tema NHL aktualne) i tym, ktori sa mi snazili pomoct v teme Problem s icq 5.1. A tiez si myslim, ze za zmienku stoji aj autor tohto fora. Pekne to vsetko zvlada  |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|