Obsah fóra www.hojko.com
Aukro.sk
Hľadať  •  FAQ  •  IP  •  CS  •  Zoznam užívateľov  •  Karma  •  Závisláci  •  Registrácia
 Prihlásiť sa pre kontrolu súkromných správ  •  Prihlásenie

Charakterizujte userov, modov, adminov niekolkymi slovami
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Voľná diskusia Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3 ... 17, 18, 19 
 Moje príspevky :: Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
PeterCA
Medium Star
Medium Star

Pohlavie: Pohlavie:Muž
Stav: Odhlásený
Založený: 12.11.2005

PríspevokZaslal: 31 Mar 2008, 14:09    Predmet: Odpovedať s citátom  

Dieg0 : t0m4s3 nieje moderator ale admin... to by si uz mohol vediet Rolling Eyes

k teme: tu je dobra partia... kazdy mame svoje chyby, tak nejdem nikoho odcudzovat Wink
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
stanulik
Medium Star
Medium Star

Založený: 20.10.2007

PríspevokZaslal: 31 Mar 2008, 15:42    Predmet: Odpovedať s citátom  

nemam ziadneho oblubeneho alebo neoblubeneho usera, pretoze prispievat "vo velkom" som zacal len nedavno aj ked zaregistrovany som dlhsie.

je tu vela v pohode ludi,takze aj preto to je super forum

ale uz som parkrat fajn pokecal s Makim, v pohode typek
Návrat hore
JaJeNiektoIny
Medium Star
Medium Star

Založený: 18.03.2007

PríspevokZaslal: 31 Mar 2008, 15:54    Predmet: Odpovedať s citátom  

poharvody - sexy, mila, mudra (aj ked bifloska) Smile
Návrat hore
midnight_man
Guru wannabe
Guru wannabe

Založený: 22.09.2005

PríspevokZaslal: 31 Mar 2008, 18:11    Predmet: Odpovedať s citátom  

Hojko: Moc ho nemusim...ale co sa prispevkov tyka tak pohoda
erytrocyt: Strasny pohodak Cool
ETieNne: Jeho prispevky a rady su nenahraditelne
mi-chau: Co na srdci to na jazyku
slavo120: Bude s neho daco...
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky
Alofok
Star
Star

Pohlavie: Pohlavie:Žena
Založený: 12.07.2007

PríspevokZaslal: 31 Mar 2008, 19:47    Predmet: Odpovedať s citátom  

mi-chau a Bolek. Ale ešte pridám aj erytrocyta a hojka

Tie jeho príspevky Laughing a Bolek má dobré názory
Návrat hore
tomek00
Light Professional
Light Professional

Založený: 23.12.2006

PríspevokZaslal: 31 Mar 2008, 19:57    Predmet: Odpovedať s citátom  

Šu-Do ked som potreboval s niecim help tak poradil (dik Smile )
brm detto
Maki rodak z Bystrice Wink
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
pato83
Addict
Addict

Stav: Prihlásený
Založený: 21.11.2005

PríspevokZaslal: 31 Mar 2008, 20:47    Predmet: Odpovedať s citátom  

Tak sa konecne aj ja vyjadrim.
Hojko - fajn chlapik, ked bol nejaky problem, tak ho riesil, ziadne vyhovorky, aj ked mu to najskor liezlo neraz na nervy Very Happy
T0m4s3 - Vyzna sa vo veciach HW, siete, ale neda sa povedat, ze by bol az tak privetivy ako hojko Very Happy, ale napada ma preco, takze v pohode Smile
Kinjeril - Tak s nim by som pivecko urcite dal. Myslim, ze vazne fajn chlapik aj v reali. Ten mal este viac trpezlivosti ako hojko
Schweek - to je exot Very Happy Ale v tej najlepsej podobe a s jednym pivom by som unho asi nepochodil /asi budes vediet, ktory som ja Very Happy /
Brm - Fajn osoba, tam nie je, co riesit. Triumph vodka je najlepsia Smile
Su-Do - Tak tento chlapik, to je zvlastna kategoria. Pomoct pomoze vzdy, ked sa da. Vie, co sa patri a celkove jeho vystupovanie ani zdaleka neodzrkadluje jeho vek. Ked si vezmeme do uvahy, ako sa mnohí spravaju v jeho veku..... Skratka vyborny chlapik a nech mu to vydrzi
Chrono - Vsetka ucta a obdiv, co sa tyka jeho znalosti. Seda eminencia fora
audiotrack - Neviem, myslim, ze je druhak na vyske, skratka predtym som ho nejak nevnimal, ale tedka ked pozriem do programovania, veci spojene s forom, tak nie je o com, skutocne to vie a nevedel by to, keby nevedel, co chce Smile /ale asi ma ma mierne v zuboch Very Happy/
uplink - Skvely grafik, tam nie je o com. A niektore jeho nazory mali skutocne svoju hlbku / moc nesledujem hornu polku fora / , co mi aj nieco dalo. BTW. komp slape stale na vybornu
Cesar, Tuti, Krija / nejak ta tu v poslednej dobe niet ? /, Impact a dalsi, na ktorých som nedopatrenim zabudol - To je taka hrstka userov, ktorí mi mnohokrat pomohli a mali so mnou strpenia, alebo sa po nich velmi dobre cita, thx
Lucka - to je moja zienka, na ktoru nesmiem zabudnut. Tu mam z vas vsetkych najradsej Razz

Samozrejme su tu aj takí, ktorých nemusim, kazdy si pochuti byt nemozeme:
2pacaveli alias sirmisoturbo - To je dlhodoba zalezitost, je to presny opak Su-Da, treba troska dospiet jednoducho
Afa - moj brat, mozno tu ma aj ban, skratka rovnaky jak 2pacaveli, ide ma z neho sem tam je*nut Very Happy ,mozno som nebol iný ani ja, tazko posudit
A potom este par ludi, ale tych jednoducho ignorujem....

Tak, dufam, ze sa nikto neurazil a to by bolo asi tak vsetko.Ak som na niekoho zabudol, tak sorry...

Edit: Chudacisko Turtlak, nanho som zabudol, este aj na svoje forum ma pozval Smile Je fajn urcite, velmi dobre sa s nim da pokecat. Skratka vnimam ho velmi pozitivne....
Návrat hore
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Založený: 05.10.2005

PríspevokZaslal: 02 Apr 2008, 21:42    Predmet: Odpovedať s citátom  

Ja len tolko, ze Grosay je lama lamata a dew6 este vacsia. Very Happy
Návrat hore
zelovoc
Guru
Guru

Založený: 15.10.2005

PríspevokZaslal: 02 Apr 2008, 22:39    Predmet: Odpovedať s citátom  

z tohto fora mam najradsej sameho seba. neberte to osobne. v poslednej dobe mam pocit ze vacsina oblubenych userov zmenila nick alebo avatar a som z toho volajaky pomateny. kde je sviiik? zije?

ked niekto pise ze by so mnou siel na pivo, tak staci zavolat ze ma pozyva bo ja som socka a rad sa necham pozyvat.

mam rad este masterminda bo ma nosi domov z krcmy.

ps: pozeram nove smile a koho nevidim, hojka:
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky
Dieg0
Professional
Professional

Založený: 16.11.2006

PríspevokZaslal: 03 Apr 2008, 15:38    Predmet: Odpovedať s citátom  

peterCA : no a co ze som sa pomylil?Neposeries sa?

A ad temu nakolko my namysleny erytrocyt zmazal prispevok.Teraz pisem v ramci pravidiel a robim si screenshot prispevku .. to len pre info .. keby si chcel zmazat .. resp znova nezvladnut situaciu

Admini :
hojko - spravodlivy sudca Smile
t0m4s3 - da sa dohodnut s nim sem tam

Moderatori :
erytrocyt - vzdy vravim ze je lepsie byt mudry a neinteligentny ako hlupy a inteligentny.Myslim ze tu sa spojili obe negativa.Ked niekto berie ako nadavku slovo "decko" nemoze to byt normalny clovek.Rozdava basy bez uvazenia, dava neprimerane vacsie tresty uzivatelom ktorych nema rad atd atd ... niesom sam ktory ho nema rad vsak pershing? Smile

kinjeril - mal som raz basu aj to mi tam nadal do kktov Very Happy.Ale inac vypada byt v poho

ostatni - nemam vyhrady

Uzivatelia :
mimkorn - pohodak, velmi rychlo som sa s nim skamaratil
pezzo - tiez typek ... Smile
jin - najvacsi typek z typkov Very Happy.Uplne v pohode clovek.Myslim ze jedna z inteligencii nasho fora Smile
will.i.am - da sa popisat ked prave nestuduje daco do skoly Very Happy
Aiden - poznam kratko ale tiez uplne v pohode clovek
susenejablko - skoda ze uz je menej aktivny ako predtym alebo ho aspon nevsimam ale tiez dobry clovek Smile
muffy69 - tohto chalana som tu zabudol a neviem preco kedze je to super typek Smile
------------------------------------------------------------------------------------

edit by erytrocyt:
Dieg0 napísal:
Chcem len tolko ze niesom ten co sedi za pocitacom 15 hodin denne a vcera som bol v meste ako kazdy piatok Smile.Som rad ze sa to vyriesilo takze peace a nemusime sa dalej hadat.Sme predsa rozumni ludia (dufam Smile)
Toto si mi napísal do ss, prestal som si ťa všímať, nedával som ti tresty, bral som to ako uzavrenú vec. Chceš znova vyrývať? Môžeš pokračovať, dotiahneš to do sľubného konca.
------------------------------------------------------------------------------------

edit by diego:
Ten 3-dnovy (alebo 2 neviem presne) trest bol urcite prejav toho ze si si ma prestal vsimat Smile.Nenapisal som tu o tebe v teme ziadne hanlive slovo a drzal som sa pravidiel.Len kvoli tvojej domyslavosti som dostal basu.Myslim ze niesi plnohodnotny moderator a mnoho ludi by tuto funkciu zastupilo za teba ovela lepsie
Návrat hore
schw33k
Guru
Guru

Stav: Prihlásený
Založený: 24.05.2006

PríspevokZaslal: 03 Apr 2008, 15:41    Predmet: Odpovedať s citátom  

zelovoc : žijem, ale v poslednej dobe akosi nieje sa k čomu vyjadriť : P
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
erytrocyt
Moderátor
Moderátor

Založený: 10.08.2006

PríspevokZaslal: 04 Apr 2008, 8:36    Predmet: Odpovedať s citátom  

Dieg0 napísal:
A ad temu nakolko my namysleny erytrocyt zmazal prispevok.Teraz pisem v ramci pravidiel a robim si screenshot prispevku .. to len pre info .. keby si chcel zmazat .. resp znova nezvladnut situaciu
Dieg0 napísal:

Ten 3-dnovy (alebo 2 neviem presne) trest bol urcite prejav toho ze si si ma prestal vsimat Smile.Nenapisal som tu o tebe v teme ziadne hanlive slovo a drzal som sa pravidiel.
Myslím, že tu nie je o čom. Čo sa týka trestu, dostal si ho za opakované vulgárne osočovanie mojej osoby.
Ak máš niečo ďalej, budeme to riešiť cez SS, nepatrí to na fórum.
Návrat hore
tanka
Amateur
Amateur

Pohlavie: Pohlavie:Žena
Založený: 02.04.2008

PríspevokZaslal: 04 Apr 2008, 10:40    Predmet: Odpovedať s citátom  

Na fore som zaregistrovana dva dni, zatial nebudem hodnotit ludi, ktorych nepoznam. Avsak troch chlapcov poznam, dovolim si spomenut ich. Su to: BiBo, Amerigo a jancosv. Vsetci traja su velki pohodaci a vie byt s nimi sranda. Som rada ze sem prisli, vdaka nim sa tu citim viac doma. K ostatnym sa vyjadrim neskor. Avsak v takom globale mozem aj teraz. Dakujem vsetkym, ktori so mnou komunikuju, najma v sekcii Sport (tema NHL aktualne) i tym, ktori sa mi snazili pomoct v teme Problem s icq 5.1. A tiez si myslim, ze za zmienku stoji aj autor tohto fora. Pekne to vsetko zvlada AA
Návrat hore
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Voľná diskusia Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3 ... 17, 18, 19
Strana 19 z 19

Prejdi na: