Charakterizujte userov, modov, adminov niekolkymi slovami

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Martin44
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Martin44 »

Podla mna velmi tazko tu niekoho sudit.
Clovek ktory sa moze cez net zdat v pohode moze byt v skutocnosti kus kkta a naopak.
Skratka clovek na internete nie je tym cim je v skutocnosti resp. castokrat ani v skutocnosti nevie kym je hlavne ked s nim je*u hormony.

Takze poviem len tak ze mozem kazdeho kto sa tu nesprava v danej chvili jak debil a naopak.
Ak sa skratka niekto cely cas sprava ako slusny clovek a potom tresne pi*ov*** tak mu tu pi*ov*** obhajovat nebudem len preto ze bol doteraz fajn.
Hawk

Dopredu dakujem za duchaplne komentare :wink:
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Joxxo napísal:Mi-chau-vyzera byt tiez v pohodke
ja sa k*rva pisem s malym m

//uplink: ty mas hlavne ku*va nervy na dranc.;)

Hojko mi moj byvaly prispevok zrusil tak pisem znovu. O nom je zname ze na forum prichadza po nociach ked vy vsetci nicnetusiac sladko spite. A co vsetko som ja s nim zazil? Nic. takze nechame hojka hojkom...

Od Kinjerila by som donedavna cakal ze by zastrelil stena bez mrknutia oka, ale dnes sa vala v snehu s Veronikou a uz len cakam kedy si zmeni avatar na nieco mierumilovne. Fajn chlapik.

Erytro uz som to tu raz napisal a napisem to znovu, mat tam dole vaginu tak je moj. Chlapec s cistym srdcom, dobrymi nazormi a vyzorom Mariana Cekovskeho. No.1 z modov

Zvysok moderatorskeho tymu teda okrem kobalta (toho tu nejak nevidam) su povacsine normalni ludia co sa o podaktorych useroch povedat neda. modi teda vykonavaju skvelu pracu a sem tam dokonca aj nieco mudre povedia.

Gangyho by som k muru nepostavil ako som uz pisal, paci sa mi jeho humor.
SharkNX a fizz mi lezu na nervy ako so sebou suhlasia. kazdy zvlast sa da.
Les mi este stale nechce prezradit na com fici.
martin44
Mi rozumie a pojde so mnou na terapiu skrz arasidy a predpovede buducnosti.
p4ra :samovrazda:
Schw33k ma mudre myslienkove pochody priam niekedy to ma aj zmysel.
zelovoc ak rolujem stranu tak pri nom sa vzdy zastavim a precitam co pise. Ale papagaj bol v avatare lepsi.

Koho som nenapisal tak mi lezie na nervy.
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Key5ers0ze »

tak som tu v poslednej dobe stravil vela, vela casu, mozno viac ako je zdrave...dovolim si zhodnotit userov, na ktorych si spomeniem par slovami:
uzivatelia, ktorym by som sa chcel vopchat do zadku k 21.1.2008
uz tradicne švík-sice ma trosku serie, lebo je tu malo..to je chalan, ktoremu by som najradsej daval káčko za kazdy prispevok
kosicania: brm(velakrat poradil, rozumny nazor v politike), gothar(skvely chalanisko..), marian cekovsky(spravny chalanisko aj ked kauzou budi si to trosku pokazil(ftipkujem), alfonz(si cekyho brat,nie?celky ftipne prispevky aj ked ma nahneval, ze sa zastal brata v kauze budi), zelovoc(zelovoc ma paradne fotky :D a je s nim sranda dakedy), pinco(tak tu si neni som isty ci je chalan z kosic, anyways chalan je trosku posadnuty medvedmi co som si vsimol, ale sa mi lubia jeho prispevky)..uuuuplne parada chlapci, buduci rok planujem stahovanie do Kosic, tak sa snad spravi nejaka uvitacia kosicka party pre mikiho :)
rikinko(sorry neviem kde sa pouzivaju numericke znaky v tvojom nicku)-v pohode chlap, si velku 22/7cu zo zivota nerobi
:)
jackb-nice bloke, sláinte! pri nejakom tom Guinesse :)
'chau-TOP BLOKE, uznavam tohto pana, trosku mi trvalo, kym som prisiel na to, ze je to uprimnaDusa(myslim tym nick), ktoreho zaciatky na fore si presne pamatam, rešpekt :)
martin44-RIP, v pohode chlapec, humor mi absolutne sedi :)
kachna-mam rad podobnu hudbu a je to chlapec z "Humennoho"..v pohode
sepiroth-skoro som odpadol z toho kolko ma ten chalan rokov, ja mat tolko rozumu v jeho veku...bol by som inde :)
krupicova kasa dnb-ked budem kupovat auto viem komu pisat, navyse bezvyhradne milujem jeho avatar
nordkapp-triezve nazory
digital-kvoli rovnakemu(dovolim si povedat) svetonazoru, aj ked na hip-hop ma este stale nepresvedcil(ale po tych pesnickach co mi poslal som sa s myslinkou prechodu na hh pohraval :wink: )
tereza-jeej to je fest v pohode holka..
a este mam rad draga(football manager ;) dame online niekedy?? )peba, makiho, jina, kiba, kupa, adesa, aidena...proste vela, vela aktivnych userov, na ktorych si v takejto pozdnej hodine nespomeniem(ale slubujem, ze sa im vopcham do riti niekedy nabuduce)

nemam rad fasistov, kazdy kto je fasista vie, ze myslim jeho a kazdy kto ma aspon stipku vlastneho usudku tusi koho myslim, anyways nemam rad aaaaa, kaliho(aj ked vo futbale s nim zdielam rovnaky nazor), srnca, trosku mi vadi mek, lebo uz mi vadi pchanie OMG, OMFG, WTF a LOL do kazdeho prispevku, pimpaC, Tomaska, bociana.. a kopec inych ludi, na ktorych si nastastie ani nespomeniem, anyways ludom co som tu spomenul som vacsinou poslal k-(s podpisom, predtym som bol miki24686, aby ste vedeli, ze to som ja :D ), cize oni vedia preco ich nelubim..
barbaronan
Expert
Expert

Príspevok od používateľa barbaronan »

Audiotrack klikol na moju dedinu Fikarov a nedostal som od neho ban za spamersky topic, takze r3spect

//audiotrack: lol :lol:
LOLCATS
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa LOLCATS »

hojko:neuprosny colnik :)
jumper
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa jumper »

musim povedat ze vseci su OK!

nikdy som tu nemal problemi. Mam to tu raaaad a raaad sem kazdy den zbehnem
alfonz
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa alfonz »

Key5ers0ze napísal: alfonz(si cekyho brat,nie?celky ftipne prispevky aj ked ma nahneval, ze sa zastal brata v kauze budi)
Ja ti dááám, vyhodňarske nárečie, búda - buďa - lokál singrulrágru - budi :!: :P
Ale dík no. A áno, ten Marián Čekovský /wtf?/ je brat, ale žeby mi nejak pripomínal Mariána Čekovského, to ma podrž :D

//hojko: Marián Čekovský = erytrocyt
//no jo ja viem, ale ani sa naň nepodobá :D
OdinHel
Expert
Expert

Príspevok od používateľa OdinHel »

hojko - vystizny
erytrocyt - pravo a poriadok
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

Moji najoblubenejsi useri su jednoznacne Kali a Aryan a to myslim uplne vazne.
PeterCA
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PeterCA »

Dieg0 : t0m4s3 nieje moderator ale admin... to by si uz mohol vediet :roll:

k teme: tu je dobra partia... kazdy mame svoje chyby, tak nejdem nikoho odcudzovat :wink:
stanulik
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa stanulik »

nemam ziadneho oblubeneho alebo neoblubeneho usera, pretoze prispievat "vo velkom" som zacal len nedavno aj ked zaregistrovany som dlhsie.

je tu vela v pohode ludi,takze aj preto to je super forum

ale uz som parkrat fajn pokecal s Makim, v pohode typek :smt025
JaJeNiektoIny
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa JaJeNiektoIny »

poharvody - sexy, mila, mudra (aj ked bifloska) :)
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

Hojko: Moc ho nemusim...ale co sa prispevkov tyka tak pohoda
erytrocyt: Strasny pohodak 8-)
ETieNne: Jeho prispevky a rady su nenahraditelne
mi-chau: Co na srdci to na jazyku
slavo120: Bude s neho daco...
Alofok
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Alofok »

:plus: mi-chau a Bolek. Ale ešte pridám aj erytrocyta a hojka

Tie jeho príspevky :lol: a Bolek má dobré názory
tomek00
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa tomek00 »

Šu-Do ked som potreboval s niecim help tak poradil (dik :) )
brm detto
Maki rodak z Bystrice :wink:
pato83
Addict
Addict

Príspevok od používateľa pato83 »

Tak sa konecne aj ja vyjadrim.
Hojko - fajn chlapik, ked bol nejaky problem, tak ho riesil, ziadne vyhovorky, aj ked mu to najskor liezlo neraz na nervy :D
T0m4s3 - Vyzna sa vo veciach HW, siete, ale neda sa povedat, ze by bol az tak privetivy ako hojko :D, ale napada ma preco, takze v pohode :)
Kinjeril - Tak s nim by som pivecko urcite dal. Myslim, ze vazne fajn chlapik aj v reali. Ten mal este viac trpezlivosti ako hojko :smt035
Schweek - to je exot :D Ale v tej najlepsej podobe a s jednym pivom by som unho asi nepochodil :smt039 /asi budes vediet, ktory som ja :D /
Brm - Fajn osoba, tam nie je, co riesit. Triumph vodka je najlepsia :)
Su-Do - Tak tento chlapik, to je zvlastna kategoria. Pomoct pomoze vzdy, ked sa da. Vie, co sa patri a celkove jeho vystupovanie ani zdaleka neodzrkadluje jeho vek. Ked si vezmeme do uvahy, ako sa mnohí spravaju v jeho veku..... Skratka vyborny chlapik a nech mu to vydrzi :smt023
Chrono - Vsetka ucta a obdiv, co sa tyka jeho znalosti. Seda eminencia fora :king:
audiotrack - Neviem, myslim, ze je druhak na vyske, skratka predtym som ho nejak nevnimal, ale tedka ked pozriem do programovania, veci spojene s forom, tak nie je o com, skutocne to vie a nevedel by to, keby nevedel, co chce :) /ale asi ma ma mierne v zuboch :D/
uplink - Skvely grafik, tam nie je o com. A niektore jeho nazory mali skutocne svoju hlbku / moc nesledujem hornu polku fora / , co mi aj nieco dalo. BTW. komp slape stale na vybornu :smt048
Cesar, Tuti, Krija / nejak ta tu v poslednej dobe niet ? /, Impact a dalsi, na ktorých som nedopatrenim zabudol - To je taka hrstka userov, ktorí mi mnohokrat pomohli a mali so mnou strpenia, alebo sa po nich velmi dobre cita, thx
Lucka :smt008 - to je moja zienka, na ktoru nesmiem zabudnut. Tu mam z vas vsetkych najradsej :P

Samozrejme su tu aj takí, ktorých nemusim, kazdy si pochuti byt nemozeme:
2pacaveli alias sirmisoturbo - To je dlhodoba zalezitost, je to presny opak Su-Da, treba troska dospiet jednoducho
Afa - moj brat, mozno tu ma aj ban, skratka rovnaky jak 2pacaveli, ide ma z neho sem tam je*nut :D ,mozno som nebol iný ani ja, tazko posudit
A potom este par ludi, ale tych jednoducho ignorujem....

Tak, dufam, ze sa nikto neurazil a to by bolo asi tak vsetko.Ak som na niekoho zabudol, tak sorry...

Edit: Chudacisko Turtlak, nanho som zabudol, este aj na svoje forum ma pozval :) Je fajn urcite, velmi dobre sa s nim da pokecat. Skratka vnimam ho velmi pozitivne....
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

Ja len tolko, ze Grosay je lama lamata a dew6 este vacsia. :D
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

z tohto fora mam najradsej sameho seba. neberte to osobne. v poslednej dobe mam pocit ze vacsina oblubenych userov zmenila nick alebo avatar a som z toho volajaky pomateny. kde je sviiik? zije?

ked niekto pise ze by so mnou siel na pivo, tak staci zavolat ze ma pozyva bo ja som socka a rad sa necham pozyvat.

mam rad este masterminda bo ma nosi domov z krcmy.

ps: pozeram nove smile a koho nevidim, hojka: :playboy:
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dieg0 »

peterCA : no a co ze som sa pomylil?Neposeries sa?

A ad temu nakolko my namysleny erytrocyt zmazal prispevok.Teraz pisem v ramci pravidiel a robim si screenshot prispevku .. to len pre info .. keby si chcel zmazat .. resp znova nezvladnut situaciu

Admini :
hojko - spravodlivy sudca :)
t0m4s3 - da sa dohodnut s nim sem tam

Moderatori :
erytrocyt - vzdy vravim ze je lepsie byt mudry a neinteligentny ako hlupy a inteligentny.Myslim ze tu sa spojili obe negativa.Ked niekto berie ako nadavku slovo "decko" nemoze to byt normalny clovek.Rozdava basy bez uvazenia, dava neprimerane vacsie tresty uzivatelom ktorych nema rad atd atd ... niesom sam ktory ho nema rad vsak pershing? :)

kinjeril - mal som raz basu aj to mi tam nadal do kktov :D.Ale inac vypada byt v poho

ostatni - nemam vyhrady

Uzivatelia :
mimkorn - pohodak, velmi rychlo som sa s nim skamaratil
pezzo - tiez typek ... :)
jin - najvacsi typek z typkov :D.Uplne v pohode clovek.Myslim ze jedna z inteligencii nasho fora :)
will.i.am - da sa popisat ked prave nestuduje daco do skoly :D
Aiden - poznam kratko ale tiez uplne v pohode clovek
susenejablko - skoda ze uz je menej aktivny ako predtym alebo ho aspon nevsimam ale tiez dobry clovek :)
muffy69 - tohto chalana som tu zabudol a neviem preco kedze je to super typek :)
------------------------------------------------------------------------------------

edit by erytrocyt:
Dieg0 napísal:Chcem len tolko ze niesom ten co sedi za pocitacom 15 hodin denne a vcera som bol v meste ako kazdy piatok :).Som rad ze sa to vyriesilo takze peace a nemusime sa dalej hadat.Sme predsa rozumni ludia (dufam :))
Toto si mi napísal do ss, prestal som si ťa všímať, nedával som ti tresty, bral som to ako uzavrenú vec. Chceš znova vyrývať? Môžeš pokračovať, dotiahneš to do sľubného konca.
------------------------------------------------------------------------------------

edit by diego:
Ten 3-dnovy (alebo 2 neviem presne) trest bol urcite prejav toho ze si si ma prestal vsimat :).Nenapisal som tu o tebe v teme ziadne hanlive slovo a drzal som sa pravidiel.Len kvoli tvojej domyslavosti som dostal basu.Myslim ze niesi plnohodnotny moderator a mnoho ludi by tuto funkciu zastupilo za teba ovela lepsie
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

zelovoc : žijem, ale v poslednej dobe akosi nieje sa k čomu vyjadriť : P
Napísať odpoveď