Taký osobný update od 11. nov. 07, čo som sem písala

:
hojko: Predstavovala som si ho úplne inak. Darmo, podľa netu ťažko súdiť. V reále, podľa mňa, úplne iný, ako vystupuje tu na nete, ale v lepšom.
audiotrack: Nejako som ho zo začiatku neregistrovala, ale nakoniec mi celkom sadol. Pomôže aj cez ICQ keď mám nejaký Pc problém. Je v tomto skrátka dobrý, teraz bude strašne namyslený zase.
ShakrNX: Tiež nechápem, prečo ho registrujem bližšie až posledných pár mesiacov. Veľmi dobré názory, prístup a skvelý človek.
fizz: Asi si každý myslí, že ju nemusím, ale nič proti nej nemám. Dokonca som si ťa aj celkom obľúbila. Ak odmyslím, že ty si na samé parties, parties and shopping, tak si viem predstaviť, že by sme aj pokecali spolu

Stále neviem, či tú namyslenosť len hráš alebo či taká si, ale nevadí mi.
Nicki: Konečne prišla ďalšia aktívna užívateľka a skončila hneď v počiatku. Všetci na ňu len kydali, mňa by to tiež nebavilo. Škoda, mohla sa z nej vykľuť fajn baba.
harv3st3r: Tento človek u mňa klesol strašne hlboko. Už to nejako neriešim, bolo to dávno, ale nezabudnem, ako sa vyjadroval urážlivo o mojej osobe a rýpal v mojom súkromí.
qwertynátor: strašný obmedzenec. Fakt neviem, aký má problém, čo má proti všetkému žijúcemu a z čoho m také komplexy. Dokonca si chvíľami myslím, že to na nás len hrá. Alebo skutočne môže byť niekto taký trápny?
k6: Mám rada jeho názory.
Kibo: strašne fajn človek
pryja: Skrátka sedia mi jej názory.
jin: Škoda, že sa nám trošku stráca, mal môj veľký respect. Držím palce!!!
Zvyšok: Neberte to tak, že vás mám za šedý priemer, nedá sa spomenúť každý. Väčšinou mi nikto nevadí. Ale tak ak chcete niekto konkrétne počuť môj názor na vás, tak vám napíšem.