Mám taký zvláštny návrh... Keďže je tu veľa starších téma nových užívateľov, mohli by sa staršie témy vymazať, lebo keď niekto otvorí tému, väčšinou už existuje a je tam všetko podstatné spomenuté.
Aby to bolo fér, počet príspevkov a založených tém by sa nikomu nezmenil, len by sa tu dalo viac písať...
Aj podla mna je to trosku pritiahnute z vlasy.. inak mam navrh, ale citim v podbrusku ze mi tomase zase skaredo vynada, nuz ale risknem.
Privital by som, keby bola nejaka moznost odpovedat na anonymnu karmu, t.j. ze by som dostal karmu bez podpisu, dal by som odpoved (formou ss alebo nejakou inou) pricom by zostala anonymita zachovana. Nevidel by som nick adresata, ale ten by odpoved na svoju karmu dostal. Naco je to dobre? Na to iste naco je dobra karma a kopec inych nezmyslov co su tu.. len taky navrh..
nie je to zly navrh, ale zasa by sa tu mnozili male vojny, takze sa to asi zamietne ale tiez mam obcas chut odpisat nieco rozumne, z K- som uz vyrastol trosku
ako ze by sme pisali zasa to iste? ...nejako mi unika vyznam
Nie, nie...Ide o to, že niektorí užívatelia nezakladajú témy preto, lebo všetky témy tu už sú a aj všetky odpovede a preto sa menej píše, kopa užívateľov sem chodí už len pozerať videá a vtipy, lebo majú pocit, že všetko je už napísané... Proste by sa zakladali témy, kt. teraz niekoho trápia a zaujímajú a nevracalo by sa k témam spred dvoch rokov a tak...
pozri, ja viem, ze kazdy by najradsej riesil svoj vlastny problem, ako cital rady pre niekoho ineho, ale uvedom si, ze tak ci tak by sa pisalo z velkej casti to iste ako sa pise v 2 roky starej teme ...a to je to, co sa mi zda byt zbytocne
nie je jedno ci si nieco napisala pred rokom na urcitu situaciu a niekto odkaze na tvoj post v rovnakej alebo ked napises ten isty prispevok znovu, pretoze predchadzajuci zmazali?
uprimne mi je to jedno...ale aj tak si myslim, ze je to zbytocne ...viac by ma potesil navrat erotiky a stupidnych infantilnych problemov
Zdravim, privital by som jednu vec ku mojej absolutnej spokojnosti s tymto forom. Travim tu podstatnu cast casu pobytu na nete. Je to spolahlive forum, co sa tyka stabillity a funkcnosti, ak nejde, tak je chyba na 99,9999999 % na mojej strane. Beham od jedneho pocitaca k druhemu, doma, u priatelky, kamaratov, kdekolvek inde. Nieco vytvorim, napisem a rad by som to mal aj doma alebo kdekolvek inde pristupne. A preto by som bol rad, keby si tu bolo mozne odlozitit dake subory. Kapacita pre nahravanie priloh je tu hodne velka, takze vyclenit nieco z tejto kapacity by snad nebol problem. Nebolo by to pristupne ostatnym uzivatelom, takze ani sirenie nejakeho nelegalneho obsahu sa nekona. Islo by len o male subory typu dokumenty, par fotiek a pod. Zhodnotte tento navrh, samozrejme treba zohladnit aj dosah na beh fora a este neviem na co vsetko, ale napad je to myslim dobry. Vdaka za vyjadrenie.
pato83: uloz si to na hocijaky filehostingovy server(rapidshare, edisk, uloz.to,...) a odkaz na stiahnutie si tu posli sukromnou spravou sam sebe, funguje to spolahlivo.
Pohlavie: Stav: Založený: 14.06.2004 Príspevky: 14127 Bydlisko: Martin SR, Brno CZE Karma:
Zaslal: 16 Jún 2008, 13:56 Predmet:
Napad to vobec nie je dobry, ako spominal gothar, existuje neuveritelne mnozstvo serverov na toto urcenych, ktore su min. rovnako spolahlive/stabilne/rychle ako hojko.com
Ano gothar, tiez je to riesenie, viem o nom Ale nemam ich rad. Tu som nonstop, dovera tu je a preco chodit niekde inde, ked by som nemusel. Pridem sem a vybavim vsetko naraz. A neislo by o velke subory, na vassie vyuzit filehostingy, to suhlasim.
to t0m4s3: Ok, tak ked nedas , tak nedas. Myslim ale, ze tu boli uz aj viac nemozne napady....
ps: By ma zaujimalo ake negativa by to prinasalo so sebou? Okrem prace s kodom? O miesto na disku by sa neprislo, to je predsa vyhradene na prilohy.
GothaR napísal:
Ale boli aj viac mozne
Inak mi napada este jeden sposob: najdi svoj prispevok v nejakej starej teme a daj k nemu prilohu, pravdepodobnost, ze to niekto uvidi bude velmi mala a zaroven to splna poziadavku ulozenia tu na fore
No diky moc To s tym pridavanim priloh k starym temam, to nie... , ale mna by to nenapdlo, asi ta idem skontrolovat, ci nieco nenajdem zaujimaveho
Ale boli aj viac mozne
Inak mi napada este jeden sposob: najdi svoj prispevok v nejakej starej teme a daj k nemu prilohu, pravdepodobnost, ze to niekto uvidi bude velmi mala a zaroven to splna poziadavku ulozenia tu na fore
//no to budes robit zbytocne, nic citlive som sem nikdy nedaval
Pohlavie: Stav: Založený: 24.04.2004 Príspevky: 14343 Bydlisko: Európa Karma:
Zaslal: 16 Jún 2008, 14:15 Predmet:
pato83: O takom mode pre phpBB neviem, skusal som to teraz hladat a bezuspesne. Keby sa to malo naprogramovat, tak by som sa dost bal o bezpecnost, pretoze si myslim, ze by tam mohli byt citlive udaje a tak by trebalo brat v prvom rade doraz na bezpecnost.
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre