Co by ste privitali nove na fore???
Aj podla mna je to trosku pritiahnute z vlasy.. inak mam navrh, ale citim v podbrusku ze mi tomase zase skaredo vynada, nuz ale risknem.
Privital by som, keby bola nejaka moznost odpovedat na anonymnu karmu, t.j. ze by som dostal karmu bez podpisu, dal by som odpoved (formou ss alebo nejakou inou) pricom by zostala anonymita zachovana. Nevidel by som nick adresata, ale ten by odpoved na svoju karmu dostal. Naco je to dobre? Na to iste naco je dobra karma a kopec inych nezmyslov co su tu.. len taky navrh..
Privital by som, keby bola nejaka moznost odpovedat na anonymnu karmu, t.j. ze by som dostal karmu bez podpisu, dal by som odpoved (formou ss alebo nejakou inou) pricom by zostala anonymita zachovana. Nevidel by som nick adresata, ale ten by odpoved na svoju karmu dostal. Naco je to dobre? Na to iste naco je dobra karma a kopec inych nezmyslov co su tu.. len taky navrh..
-
dew6
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
Nie, nie...Ide o to, že niektorí užívatelia nezakladajú témy preto, lebo všetky témy tu už sú a aj všetky odpovede a preto sa menej píše, kopa užívateľov sem chodí už len pozerať videá a vtipy, lebo majú pocit, že všetko je už napísané... Proste by sa zakladali témy, kt. teraz niekoho trápia a zaujímajú a nevracalo by sa k témam spred dvoch rokov a tak...Aiden napísal:ako ze by sme pisali zasa to iste?...nejako mi unika vyznam
pozri, ja viem, ze kazdy by najradsej riesil svoj vlastny problem, ako cital rady pre niekoho ineho, ale uvedom si, ze tak ci tak by sa pisalo z velkej casti to iste ako sa pise v 2 roky starej teme
...a to je to, co sa mi zda byt zbytocne 
nie je jedno ci si nieco napisala pred rokom na urcitu situaciu a niekto odkaze na tvoj post v rovnakej alebo ked napises ten isty prispevok znovu, pretoze predchadzajuci zmazali?
uprimne mi je to jedno...ale aj tak si myslim, ze je to zbytocne
...viac by ma potesil navrat erotiky a stupidnych infantilnych problemov 
nie je jedno ci si nieco napisala pred rokom na urcitu situaciu a niekto odkaze na tvoj post v rovnakej alebo ked napises ten isty prispevok znovu, pretoze predchadzajuci zmazali?
uprimne mi je to jedno...ale aj tak si myslim, ze je to zbytocne
-
t0m4s3
Admin
navrh dew6 ani radsej komentovat nebudem 
mi-chau-ovi sa asi pokazil podbrusok, pretoze je to celkom dobry napad, ale najprv potrebujem napisat zaklad, potom mozem dorabat kadejake serepeticky
//autoeditácia príspevku ( 24 May 2008, 18:30 )
Po dohode s ostanymi clenmi admin/mod timu bol napad s anonymnymi SS zamietnuty
mi-chau-ovi sa asi pokazil podbrusok, pretoze je to celkom dobry napad, ale najprv potrebujem napisat zaklad, potom mozem dorabat kadejake serepeticky
//autoeditácia príspevku ( 24 May 2008, 18:30 )
Po dohode s ostanymi clenmi admin/mod timu bol napad s anonymnymi SS zamietnuty
Zdravim, privital by som jednu vec ku mojej absolutnej spokojnosti s tymto forom. Travim tu podstatnu cast casu pobytu na nete. Je to spolahlive forum, co sa tyka stabillity a funkcnosti, ak nejde, tak je chyba na 99,9999999 % na mojej strane. Beham od jedneho pocitaca k druhemu, doma, u priatelky, kamaratov, kdekolvek inde. Nieco vytvorim, napisem a rad by som to mal aj doma alebo kdekolvek inde pristupne. A preto by som bol rad, keby si tu bolo mozne odlozitit dake subory. Kapacita pre nahravanie priloh je tu hodne velka, takze vyclenit nieco z tejto kapacity by snad nebol problem. Nebolo by to pristupne ostatnym uzivatelom, takze ani sirenie nejakeho nelegalneho obsahu sa nekona. Islo by len o male subory typu dokumenty, par fotiek a pod. Zhodnotte tento navrh, samozrejme treba zohladnit aj dosah na beh fora a este neviem na co vsetko, ale napad je to myslim dobry. Vdaka za vyjadrenie.
Ano gothar, tiez je to riesenie, viem o nom
Ale nemam ich rad. Tu som nonstop, dovera tu je a preco chodit niekde inde, ked by som nemusel. Pridem sem a vybavim vsetko naraz. A neislo by o velke subory, na vassie vyuzit filehostingy, to suhlasim.
to t0m4s3: Ok, tak ked nedas , tak nedas.
Myslim ale, ze tu boli uz aj viac nemozne napady.... 
ps: By ma zaujimalo ake negativa by to prinasalo so sebou? Okrem prace s kodom? O miesto na disku by sa neprislo, to je predsa vyhradene na prilohy.
To s tym pridavanim priloh k starym temam, to nie... , ale mna by to nenapdlo, asi ta idem skontrolovat, ci nieco nenajdem zaujimaveho 
to t0m4s3: Ok, tak ked nedas , tak nedas.
ps: By ma zaujimalo ake negativa by to prinasalo so sebou? Okrem prace s kodom? O miesto na disku by sa neprislo, to je predsa vyhradene na prilohy.
No diky mocGothaR napísal:Ale boli aj viac mozne
Inak mi napada este jeden sposob: najdi svoj prispevok v nejakej starej teme a daj k nemu prilohu, pravdepodobnost, ze to niekto uvidi bude velmi mala a zaroven to splna poziadavku ulozenia tu na fore
-
wolodo
Professional
hmmm celkom zaujimavy napad... bola by to akoby fakt len uschovna nejakych malych suborov, ja by som to osobne nevyuzival ale urcite by sa par ludi naslo.... a nic taketo neponuka ziadne forum, mohla by to byt dobra novinka....
ale ked je to take namahave tak nic...
len som chcel na to pridat nazor...
ale ked je to take namahave tak nic...
len som chcel na to pridat nazor...
Trha ti to zily? Slniecko uz nam pecie na mozog tak vymyslame?zarobenie17 napísal:Zdravim vsetkych. Ja by som chcel navrhnut premenovat sekciu "Vtipy" na napriklad "Zábava". Lebo nie su tam len vtipy. Su tam rozne zabavne vecicky.. Preto si myslim, ze vtipy pre to nie je to spravne pomenovanie.
Co si o tom myslite?
-
17
Light Professional
Dost by ma zaujimalo, o co ti ide. Tema sa "pyta", ze so by sme nove privitali na fore. Tak som napisal, ze co by podla mna bolo mozno dobre zmenit. A ty mi tu hned ides hovorit o tom, ze som pripeceny.kobalt napísal:Trha ti to zily? Slniecko uz nam pecie na mozog tak vymyslame?
Taketo komentare si pre dalsiu dobu mozes laskavo odpustit dobre?
-
sulo34
Medium Star
oznacenie temy
ludia na ceskom abclinuxu som si vsimol ze tam maju mudru vec oznacenie temy ci bola zodpovedana otazka ktoru autor temy polozil .. nieco take by bodlo aj tu kedze sa tu vela ludi chodi pytat (aj ja
dufam ma zas nesprdnete .. dakujem
dufam ma zas nesprdnete .. dakujem
To by sa cisto teoreticky dalo obist. Myslim to tak, ze by sa tu dalo po normalnom prihlaseni prejst do dalsej sekcie na heslo, kde by sa riesili iba tieto problemy a tam by uz reklama nebola. Ale neviem ako presne to s AdSense funguje a ani po takejto sekcii netuzim, no niektorym by to mohlo pomoctfizz napísal:energy00: Nemas co robit s peniazmi? Budes to platit namiesto Adsense ty?