Co by ste privitali nove na fore???

Zbytočné, duplicitné, nevhodné alebo zamknuté témy...
Zamknuté
mi-chau
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa mi-chau »

Aj podla mna je to trosku pritiahnute z vlasy.. inak mam navrh, ale citim v podbrusku ze mi tomase zase skaredo vynada, nuz ale risknem.

Privital by som, keby bola nejaka moznost odpovedat na anonymnu karmu, t.j. ze by som dostal karmu bez podpisu, dal by som odpoved (formou ss alebo nejakou inou) pricom by zostala anonymita zachovana. Nevidel by som nick adresata, ale ten by odpoved na svoju karmu dostal. Naco je to dobre? Na to iste naco je dobra karma a kopec inych nezmyslov co su tu.. len taky navrh..
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

nie je to zly navrh, ale zasa by sa tu mnozili male vojny, takze sa to asi zamietne :) ale tiez mam obcas chut odpisat nieco rozumne, z K- som uz vyrastol trosku :lol:
dew6
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dew6 »

Aiden napísal:ako ze by sme pisali zasa to iste? :D...nejako mi unika vyznam :)
Nie, nie...Ide o to, že niektorí užívatelia nezakladajú témy preto, lebo všetky témy tu už sú a aj všetky odpovede a preto sa menej píše, kopa užívateľov sem chodí už len pozerať videá a vtipy, lebo majú pocit, že všetko je už napísané... Proste by sa zakladali témy, kt. teraz niekoho trápia a zaujímajú a nevracalo by sa k témam spred dvoch rokov a tak...

:slap:
Aiden
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Aiden »

pozri, ja viem, ze kazdy by najradsej riesil svoj vlastny problem, ako cital rady pre niekoho ineho, ale uvedom si, ze tak ci tak by sa pisalo z velkej casti to iste ako sa pise v 2 roky starej teme :)...a to je to, co sa mi zda byt zbytocne :)
nie je jedno ci si nieco napisala pred rokom na urcitu situaciu a niekto odkaze na tvoj post v rovnakej alebo ked napises ten isty prispevok znovu, pretoze predchadzajuci zmazali?
uprimne mi je to jedno...ale aj tak si myslim, ze je to zbytocne :)...viac by ma potesil navrat erotiky a stupidnych infantilnych problemov :D
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

navrh dew6 ani radsej komentovat nebudem :-D

mi-chau-ovi sa asi pokazil podbrusok, pretoze je to celkom dobry napad, ale najprv potrebujem napisat zaklad, potom mozem dorabat kadejake serepeticky

//autoeditácia príspevku ( 24 May 2008, 18:30 )
Po dohode s ostanymi clenmi admin/mod timu bol napad s anonymnymi SS zamietnuty
pato83
Addict
Addict

Príspevok od používateľa pato83 »

Zdravim, privital by som jednu vec ku mojej absolutnej spokojnosti s tymto forom. Travim tu podstatnu cast casu pobytu na nete. Je to spolahlive forum, co sa tyka stabillity a funkcnosti, ak nejde, tak je chyba na 99,9999999 % na mojej strane. Beham od jedneho pocitaca k druhemu, doma, u priatelky, kamaratov, kdekolvek inde. Nieco vytvorim, napisem a rad by som to mal aj doma alebo kdekolvek inde pristupne. A preto by som bol rad, keby si tu bolo mozne odlozitit dake subory. Kapacita pre nahravanie priloh je tu hodne velka, takze vyclenit nieco z tejto kapacity by snad nebol problem. Nebolo by to pristupne ostatnym uzivatelom, takze ani sirenie nejakeho nelegalneho obsahu sa nekona. Islo by len o male subory typu dokumenty, par fotiek a pod. Zhodnotte tento navrh, samozrejme treba zohladnit aj dosah na beh fora a este neviem na co vsetko, ale napad je to myslim dobry. Vdaka za vyjadrenie.
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

pato83: uloz si to na hocijaky filehostingovy server(rapidshare, edisk, uloz.to,...) a odkaz na stiahnutie si tu posli sukromnou spravou sam sebe, funguje to spolahlivo.
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Napad to vobec nie je dobry, ako spominal gothar, existuje neuveritelne mnozstvo serverov na toto urcenych, ktore su min. rovnako spolahlive/stabilne/rychle ako hojko.com
pato83
Addict
Addict

Ano gothar, tiez je to riesenie, viem o nom :D Ale nemam ich rad. Tu som nonstop, dovera tu je a preco chodit niekde inde, ked by som nemusel. Pridem sem a vybavim vsetko naraz. A neislo by o velke subory, na vassie vyuzit filehostingy, to suhlasim.

to t0m4s3: Ok, tak ked nedas , tak nedas. :D Myslim ale, ze tu boli uz aj viac nemozne napady.... :)

ps: By ma zaujimalo ake negativa by to prinasalo so sebou? Okrem prace s kodom? O miesto na disku by sa neprislo, to je predsa vyhradene na prilohy.
GothaR napísal:Ale boli aj viac mozne :D
Inak mi napada este jeden sposob: najdi svoj prispevok v nejakej starej teme a daj k nemu prilohu, pravdepodobnost, ze to niekto uvidi bude velmi mala a zaroven to splna poziadavku ulozenia tu na fore :)
No diky moc :D To s tym pridavanim priloh k starym temam, to nie... , ale mna by to nenapdlo, asi ta idem skontrolovat, ci nieco nenajdem zaujimaveho :D
Gothar
Moderátor
Moderátor

Ale boli aj viac mozne :D
Inak mi napada este jeden sposob: najdi svoj prispevok v nejakej starej teme a daj k nemu prilohu, pravdepodobnost, ze to niekto uvidi bude velmi mala a zaroven to splna poziadavku ulozenia tu na fore :)
//no to budes robit zbytocne, nic citlive som sem nikdy nedaval :)
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

pato83: O takom mode pre phpBB neviem, skusal som to teraz hladat a bezuspesne. Keby sa to malo naprogramovat, tak by som sa dost bal o bezpecnost, pretoze si myslim, ze by tam mohli byt citlive udaje a tak by trebalo brat v prvom rade doraz na bezpecnost.
pato83
Addict
Addict

V poriadku, bol to len taky navrh a mne by bol prospesny. Nevidel som to ani ja na ziadnom inom fore, takze by to bolo vecou tunajsich skusených programatorov. Vdaka za vyjadrenie sa hojko aj t0m4s3 a jednemu okoloiducemu :P

edit: Diky wolodo :)
wolodo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa wolodo »

hmmm celkom zaujimavy napad... bola by to akoby fakt len uschovna nejakych malych suborov, ja by som to osobne nevyuzival ale urcite by sa par ludi naslo.... a nic taketo neponuka ziadne forum, mohla by to byt dobra novinka....
ale ked je to take namahave tak nic...

len som chcel na to pridat nazor... :)
17
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa 17 »

Zdravim vsetkych. Ja by som chcel navrhnut premenovat sekciu "Vtipy" na napriklad "Zábava". Lebo nie su tam len vtipy. Su tam rozne zabavne vecicky.. Preto si myslim, ze vtipy pre to nie je to spravne pomenovanie.

Co si o tom myslite?
kobalt
VIP
VIP

Príspevok od používateľa kobalt »

zarobenie17 napísal:Zdravim vsetkych. Ja by som chcel navrhnut premenovat sekciu "Vtipy" na napriklad "Zábava". Lebo nie su tam len vtipy. Su tam rozne zabavne vecicky.. Preto si myslim, ze vtipy pre to nie je to spravne pomenovanie.

Co si o tom myslite?
Trha ti to zily? Slniecko uz nam pecie na mozog tak vymyslame?
17
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa 17 »

kobalt napísal:Trha ti to zily? Slniecko uz nam pecie na mozog tak vymyslame?
Dost by ma zaujimalo, o co ti ide. Tema sa "pyta", ze so by sme nove privitali na fore. Tak som napisal, ze co by podla mna bolo mozno dobre zmenit. A ty mi tu hned ides hovorit o tom, ze som pripeceny.

Taketo komentare si pre dalsiu dobu mozes laskavo odpustit dobre?
sulo34
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

oznacenie temy

Príspevok od používateľa sulo34 »

ludia na ceskom abclinuxu som si vsimol ze tam maju mudru vec oznacenie temy ci bola zodpovedana otazka ktoru autor temy polozil .. nieco take by bodlo aj tu kedze sa tu vela ludi chodi pytat (aj ja :)
dufam ma zas nesprdnete .. dakujem
energy00
King
King

Príspevok od používateľa energy00 »

Mohlo by sa tu spravit nejake subforum, v duchu sekcie erotika, sex, vztahy, lebo to tu chyba. Niekedy sa chce clovek anonymne nieco spytat, no na fore je to zakazane, a kym najdem stranku, kde by sa to riesilo, tak to trva. A takto sa clovek dozvie zaujimave veci. teda okrem porovnavani... :roll:
Gothar
Moderátor
Moderátor

fizz napísal:energy00: Nemas co robit s peniazmi? Budes to platit namiesto Adsense ty?
To by sa cisto teoreticky dalo obist. Myslim to tak, ze by sa tu dalo po normalnom prihlaseni prejst do dalsej sekcie na heslo, kde by sa riesili iba tieto problemy a tam by uz reklama nebola. Ale neviem ako presne to s AdSense funguje a ani po takejto sekcii netuzim, no niektorym by to mohlo pomoct :)
AXO
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa AXO »

nieco ako "hladaj moje prispevky v teme"

lebo par krat som potreboval najst odkaz na nejaku stranku co som uz davnejsie pisal v teme niekomu, a 70 stranok na prehladavanie je dost... a cez profil-hladat prispevky je tam iba 35 stran, ale stale pribudaju...

co vy na to ?
Zamknuté