Obsah fóra www.hojko.com
Game-Points
Hľadať  •  FAQ  •  IP  •  CS  •  Zoznam užívateľov  •  Karma  •  Závisláci  •  Registrácia
 Prihlásiť sa pre kontrolu súkromných správ  •  Prihlásenie

Co by ste privitali nove na fore???
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Pripomienky a návrhy Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3 ... 131, 132, 133 ... 136, 137, 138  Ďalšia 
 Moje príspevky :: Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe

Pohlavie: Pohlavie:Muž
Stav: Odhlásený
Založený: 13.07.2006

PríspevokZaslal: 21 Júl 2008, 22:35    Predmet: Odpovedať s citátom  

v hlave mi skrsla taka myslienka ze by sa vo vtipoch zalozila dolezita tema "vtipne clanky" a davali by sa tam linky na nejake vtipne alebo absurdne clanky ako napriklad http://www.aktuality.sk/bulvar/koktejl/na-pohode-sa-tazko-zranil-raper-vec
aby sa nezakladala vzdy tema,ktora sa nasledne zamkne a upadne do zabudnutia aj s casto krat vtipnym obsahom.
//to ze to nie je vtip
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
t0m4s3
Admin
Admin

Založený: 14.06.2004

PríspevokZaslal: 21 Júl 2008, 22:59    Predmet: Odpovedať s citátom  

Brani ti nieco ten clanok dat ako vtip do uz existujucej temy?
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky AOL Instant Messenger MSN Messenger
audiotrack
Moderátor
Moderátor

Stav: Prihlásený
Založený: 09.09.2005

PríspevokZaslal: 25 Júl 2008, 17:38    Predmet: Odpovedať s citátom  

pinacolada napísal:
v hlave mi skrsla taka myslienka ze by sa vo vtipoch zalozila dolezita tema "vtipne clanky" a davali by sa tam linky na nejake vtipne alebo absurdne clanky ako napriklad http://www.aktuality.sk/bulvar/koktejl/na-pohode-sa-tazko-zranil-raper-vec
aby sa nezakladala vzdy tema,ktora sa nasledne zamkne a upadne do zabudnutia aj s casto krat vtipnym obsahom.
//to ze to nie je vtip
keď to nie je vtip, prečo by to malo byť vo vtipoch ako dôležité? šak založ tému, ak sa ujme, tak aj dôležitosť získa
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky AOL Instant Messenger Yahoo Messenger
MimKoRn
Medium Star
Medium Star

Založený: 30.11.2006

PríspevokZaslal: 28 Júl 2008, 14:16    Predmet: Odpovedať s citátom  

Automatické maily trochu ináč...

Videl som na niektorých fórach to, že keď prišiel mail kvôli odpovedi na nejakú tému, tak v tom maily nebol len link na daný topic, ale aj samotné odpoveď. Veľmi sa mi to páčilo, lebo som nemusel otvárať sajty 10 v každom topicu pozerať odpoveď a potom zatvárať, ale pozrieť sa na odpoveď priamo v maily a ak ma nezaujímala, zahodiť, alebo ak zaujímala, odklepnúť link a pozerať ďalej, prípadne odpovedať. Podľa mňa skvelá vec. Ak sa nepáči, tak sorry, to bol len návrh.

(Ja to mám veľmi rád aj preto, lebo používam outlook, tam mám všetko nakope a maily prezerám pouze klikaním hore alebo dole, proste rýchlovka a tak vidím aaaa toto je drist delete a idem ďalej... takto odklikám všetko a potom to zatváram v opere, čo není tak praktické)
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
hojko
Site Admin
Site Admin

Založený: 24.04.2004

PríspevokZaslal: 28 Júl 2008, 14:20    Predmet: Odpovedať s citátom  

mimkorn: Upozornovanie mailom funguje tak, ze ti pride len jeden mail s oznamenim, ze je novy prispevok na fore, ale dalsie ti nepridu uz. Az ked navstivis forum a po tvojej navsteve pribudne prispevok, tak potom dostanes dalsi mail.
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
brm
Hardcore addict
Hardcore addict

Založený: 02.11.2005

PríspevokZaslal: 28 Júl 2008, 15:01    Predmet: Odpovedať s citátom  

A dokáže vôbec phpbb posielať s upozorneniami na nové príspevky aj samotný text príspevkov? Lebo ja som sa s tým stretol zatiaľ len na vbulletine. Inak tiež by som to privítal.. a aj chápem, že kým nenavštívim danú tému, tak už mi žiadne iné upozornenie nepríde. Wink
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
audiotrack
Moderátor
Moderátor

Založený: 09.09.2005

PríspevokZaslal: 28 Júl 2008, 17:20    Predmet: Odpovedať s citátom  

všetko dokáže, a ak nedokáže, tak preto že sa nechce Smile
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky AOL Instant Messenger Yahoo Messenger
hojko
Site Admin
Site Admin

Založený: 24.04.2004

PríspevokZaslal: 29 Júl 2008, 0:58    Predmet: Odpovedať s citátom  

brm: Dokaze vdaka modu Forum notification, ale ten neplanujem pridat. V tomto pripade ti mozem odporucit RSS s dodatkom f=xxx pre dane forum alebo t=xxx pre danu temu.
Návrat hore
Sheep
Addict
Addict

Založený: 18.02.2005

PríspevokZaslal: 29 Júl 2008, 1:49    Predmet: Odpovedať s citátom  

privital by som na fore daco stare, konkretne povodne hojko logo ktore tu bolo jak som prisiel na forum, bolo lepsie ako to co je teraz
Návrat hore
Kesoman
Medium Star
Medium Star

Založený: 26.06.2005

PríspevokZaslal: 29 Júl 2008, 2:02    Predmet: Odpovedať s citátom  

Sheep napísal:
privital by som na fore daco stare, konkretne povodne hojko logo ktore tu bolo jak som prisiel na forum, bolo lepsie ako to co je teraz
kamo ty sa uz velmi nudis, vypni pc aspon na jeden den Wink dobra rada do zivota.peace
Návrat hore
Sheep
Addict
Addict

PríspevokZaslal: 29 Júl 2008, 2:09    Predmet: Odpovedať s citátom  

Kesoman napísal:
kamo ty sa uz velmi nudis, vypni pc aspon na jeden den Wink dobra rada do zivota.peace
nie na PC sa nenudim nikdy navyse za posledny tyzden som bol podstatne menej za PC ako to byva zvykom, len ma to napadlo s tym logom
Návrat hore
Jeremy
Star
Star

Založený: 14.12.2006

PríspevokZaslal: 29 Júl 2008, 7:32    Predmet: Odpovedať s citátom  

rozpraval som sa s jednym clenom fora a som zvedavy na vasu reakciu co tak pridat do pravidiel pravidlo
ked nemas co povedat mlc
Návrat hore
Skolacik
Professional
Professional

Založený: 03.10.2006

PríspevokZaslal: 29 Júl 2008, 7:57    Predmet: Odpovedať s citátom  

poslednou dobou je tu vela tem o auto-moto.
Podla mna by bolo dobre mat to "pod jednou strechou" a preto by som privital, keby vznikla nova tema? tak ako je Volna diskusia, Vtipy etc. aby bolo nieco ako Auto-Moto alebo tak nejak. Confused
Podla mna by sa to dost rychlo uchytilo
Návrat hore
GothaR
Hardcore addict
Hardcore addict

Založený: 21.02.2005

PríspevokZaslal: 29 Júl 2008, 10:12    Predmet: Odpovedať s citátom  

Skolacik napísal:
poslednou dobou je tu vela tem o auto-moto.
Podla mna by bolo dobre mat to "pod jednou strechou" a preto by som privital, keby vznikla nova tema? tak ako je Volna diskusia, Vtipy etc. aby bolo nieco ako Auto-Moto alebo tak nejak. Confused
Podla mna by sa to dost rychlo uchytilo
Dovolim si odpovedat namiesto moderatora, pretoze toto tu niekto navrhoval uz aspon 3-4x a odpoved bola jednoznacna: Nie.
Je to kvoli tomu, ze na auto-moto existuju specializovane fora, tu to preberame vacsinou z tej laickej stranky a ak je vacsi problem, tak vacsinou dotycneho odkazu na taketo auto0moto forum.
Návrat hore
Sheep
Addict
Addict

PríspevokZaslal: 29 Júl 2008, 10:15    Predmet: Odpovedať s citátom  

GothaR napísal:
Dovolim si odpovedat namiesto moderatora, pretoze toto tu niekto navrhoval uz aspon 3-4x a odpoved bola jednoznacna: Nie.
Je to kvoli tomu, ze na auto-moto existuju specializovane fora, tu to preberame vacsinou z tej laickej stranky a ak je vacsi problem, tak vacsinou dotycneho odkazu na taketo auto0moto forum.
to potom plati aj o pocitacoch, pretoze toto forum nie je specializovane na nic...
Návrat hore
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Pripomienky a návrhy Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3 ... 131, 132, 133 ... 136, 137, 138  Ďalšia
Strana 132 z 138

Prejdi na: