v hlave mi skrsla taka myslienka ze by sa vo vtipoch zalozila dolezita tema "vtipne clanky" a davali by sa tam linky na nejake vtipne alebo absurdne clanky ako napriklad http://www.aktuality.sk/bulvar/koktejl/na-pohode-sa-tazko-zranil-raper-vec
aby sa nezakladala vzdy tema,ktora sa nasledne zamkne a upadne do zabudnutia aj s casto krat vtipnym obsahom.
//to ze to nie je vtip
v hlave mi skrsla taka myslienka ze by sa vo vtipoch zalozila dolezita tema "vtipne clanky" a davali by sa tam linky na nejake vtipne alebo absurdne clanky ako napriklad http://www.aktuality.sk/bulvar/koktejl/na-pohode-sa-tazko-zranil-raper-vec
aby sa nezakladala vzdy tema,ktora sa nasledne zamkne a upadne do zabudnutia aj s casto krat vtipnym obsahom.
//to ze to nie je vtip
keď to nie je vtip, prečo by to malo byť vo vtipoch ako dôležité? šak založ tému, ak sa ujme, tak aj dôležitosť získa
Pohlavie: Stav: Založený: 30.11.2006 Príspevky: 438 Bydlisko: In Music Heaven Karma:
Zaslal: 28 Júl 2008, 14:16 Predmet:
Automatické maily trochu ináč...
Videl som na niektorých fórach to, že keď prišiel mail kvôli odpovedi na nejakú tému, tak v tom maily nebol len link na daný topic, ale aj samotné odpoveď. Veľmi sa mi to páčilo, lebo som nemusel otvárať sajty 10 v každom topicu pozerať odpoveď a potom zatvárať, ale pozrieť sa na odpoveď priamo v maily a ak ma nezaujímala, zahodiť, alebo ak zaujímala, odklepnúť link a pozerať ďalej, prípadne odpovedať. Podľa mňa skvelá vec. Ak sa nepáči, tak sorry, to bol len návrh.
(Ja to mám veľmi rád aj preto, lebo používam outlook, tam mám všetko nakope a maily prezerám pouze klikaním hore alebo dole, proste rýchlovka a tak vidím aaaa toto je drist delete a idem ďalej... takto odklikám všetko a potom to zatváram v opere, čo není tak praktické)
Pohlavie: Stav: Založený: 24.04.2004 Príspevky: 14265 Bydlisko: Európa Karma:
Zaslal: 28 Júl 2008, 14:20 Predmet:
mimkorn: Upozornovanie mailom funguje tak, ze ti pride len jeden mail s oznamenim, ze je novy prispevok na fore, ale dalsie ti nepridu uz. Az ked navstivis forum a po tvojej navsteve pribudne prispevok, tak potom dostanes dalsi mail.
A dokáže vôbec phpbb posielať s upozorneniami na nové príspevky aj samotný text príspevkov? Lebo ja som sa s tým stretol zatiaľ len na vbulletine. Inak tiež by som to privítal.. a aj chápem, že kým nenavštívim danú tému, tak už mi žiadne iné upozornenie nepríde.
Pohlavie: Stav: Založený: 24.04.2004 Príspevky: 14265 Bydlisko: Európa Karma:
Zaslal: 29 Júl 2008, 0:58 Predmet:
brm: Dokaze vdaka modu Forum notification, ale ten neplanujem pridat. V tomto pripade ti mozem odporucit RSS s dodatkom f=xxx pre dane forum alebo t=xxx pre danu temu.
poslednou dobou je tu vela tem o auto-moto.
Podla mna by bolo dobre mat to "pod jednou strechou" a preto by som privital, keby vznikla nova tema? tak ako je Volna diskusia, Vtipy etc. aby bolo nieco ako Auto-Moto alebo tak nejak.
Podla mna by sa to dost rychlo uchytilo
poslednou dobou je tu vela tem o auto-moto.
Podla mna by bolo dobre mat to "pod jednou strechou" a preto by som privital, keby vznikla nova tema? tak ako je Volna diskusia, Vtipy etc. aby bolo nieco ako Auto-Moto alebo tak nejak.
Podla mna by sa to dost rychlo uchytilo
Dovolim si odpovedat namiesto moderatora, pretoze toto tu niekto navrhoval uz aspon 3-4x a odpoved bola jednoznacna: Nie.
Je to kvoli tomu, ze na auto-moto existuju specializovane fora, tu to preberame vacsinou z tej laickej stranky a ak je vacsi problem, tak vacsinou dotycneho odkazu na taketo auto0moto forum.
Dovolim si odpovedat namiesto moderatora, pretoze toto tu niekto navrhoval uz aspon 3-4x a odpoved bola jednoznacna: Nie.
Je to kvoli tomu, ze na auto-moto existuju specializovane fora, tu to preberame vacsinou z tej laickej stranky a ak je vacsi problem, tak vacsinou dotycneho odkazu na taketo auto0moto forum.
to potom plati aj o pocitacoch, pretoze toto forum nie je specializovane na nic...
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre