brm: Dokaze vdaka modu Forum notification, ale ten neplanujem pridat. V tomto pripade ti mozem odporucit RSS s dodatkom f=xxx pre dane forum alebo t=xxx pre danu temu.
poslednou dobou je tu vela tem o auto-moto.
Podla mna by bolo dobre mat to "pod jednou strechou" a preto by som privital, keby vznikla nova tema? tak ako je Volna diskusia, Vtipy etc. aby bolo nieco ako Auto-Moto alebo tak nejak.
Podla mna by sa to dost rychlo uchytilo
Skolacik napísal:poslednou dobou je tu vela tem o auto-moto.
Podla mna by bolo dobre mat to "pod jednou strechou" a preto by som privital, keby vznikla nova tema? tak ako je Volna diskusia, Vtipy etc. aby bolo nieco ako Auto-Moto alebo tak nejak.
Podla mna by sa to dost rychlo uchytilo
Dovolim si odpovedat namiesto moderatora, pretoze toto tu niekto navrhoval uz aspon 3-4x a odpoved bola jednoznacna: Nie.
Je to kvoli tomu, ze na auto-moto existuju specializovane fora, tu to preberame vacsinou z tej laickej stranky a ak je vacsi problem, tak vacsinou dotycneho odkazu na taketo auto0moto forum.
GothaR napísal:Dovolim si odpovedat namiesto moderatora, pretoze toto tu niekto navrhoval uz aspon 3-4x a odpoved bola jednoznacna: Nie.
Je to kvoli tomu, ze na auto-moto existuju specializovane fora, tu to preberame vacsinou z tej laickej stranky a ak je vacsi problem, tak vacsinou dotycneho odkazu na taketo auto0moto forum.
to potom plati aj o pocitacoch, pretoze toto forum nie je specializovane na nic...
Sheep napísal:to potom plati aj o pocitacoch, pretoze toto forum nie je specializovane na nic...
Ale je tu podstatne viac ludi, ktori rozumeju pocitocom ako tych, ktori rozumeju autam.
//mne by taka sekcia nevadila, len som napisal to, co tu uz moderatori niekolkokrat v tejto suvislosti pisali
GothaR napísal:Ale je tu podstatne viac ludi, ktori rozumeju pocitocom ako tych, ktori rozumeju autam.
//mne by taka sekcia nevadila, len som napisal to, co tu uz moderatori niekolkokrat v tejto suvislosti pisali
Sheep: Neplati a ak si myslis opak, tak otvor oci. Preco je tu asi tak delenie ako hw, sw, hry, internet, programovanie...??? Neodpovedaj, nestojim o tu odpoved.
Myslim si to preto lebo toto nie je specializovane forum presne na kompy, mas tu aj politiku, LVP...atd, volakedy to bolo na warez, teraz je take viac vseobecne.
Btw, zbytocne ma napadas pretoze ja som sa pytal nieco ine
chrono napísal:Skús spočítať, koľko tém je o počítačoch a koľko o autách (len v časti Počítače - Pomoc je približne toľko tém, čo v celej hornej časti).
ja viem, cele to vysvetlil Gothar, btw, ja som nepisal ze zruste kompy tak neviem co riesite, aj ked sa tu zacinaju mnozit pocitacovi odporci hlavne ze aj oni tiez pouzivaju komp
v podstate žiadne pravidlá neboli na začiatku stanovené, tak neviem kam to dopísať. Môžeš to tam spomenúť. Aj tak neverím že to budú ludia rešpektovať. O tom serveri ja počujem prvýkrát, osobne keby hladám pesničku tak dám tiež len link kde som ju našiel a nie sťahovať to a reuploadovať. To že je to nepraktické na rapide je ich problém. Načo sa trápiš, dávajú to tam, menej ludí si to pozre a je menšia pravdepodovnosť že niekto poradí
Nieco ako: Ked clovek pise novy post a zada predmet , nech mu to pod tym vypise vsetky temy ktore sa nasli pod podobnym nazvom , samozrejme bez refreshu stranky ... Vyzaduje trocha codingu ale vysledok stoji za to .