Vlavo dole v teme si klikni na Sledovat tuto temu a o novom prispevku v teme ti bude chodit e-mail
Prave preto som to navrhol, aby mi nemuseli chodit e-maily. Akoze ja si relativne dost tem pamatam kam pisem, ale kebyze to mam robene cez zalozky tak po prihlaseni by som to mal v SS, co by bolo praktickejsie ako mail podla mna. Ale ak je to az prilis komplikovane, pochopim.
Pohlavie: Stav: Založený: 14.06.2004 Príspevky: 14573 Bydlisko: Martin SR, Brno CZE Karma:
Zaslal: 08 Sep 2008, 17:09 Predmet:
Je to viac zbytocne ako komplikovane. Popravde asi dokodim statistiky niektorych veci aby som vedel, kolko ludi a ako casto ich vyuziva, pretoze mi pride, ze polovicu veci, ktore su tu dorabane pouziva iba ich requestor.
Pohlavie: Stav: Založený: 14.06.2004 Príspevky: 14573 Bydlisko: Martin SR, Brno CZE Karma:
Zaslal: 09 Sep 2008, 18:58 Predmet:
17 napísal:
Chcel som sa spytat. Nedali by ste do profilu nieco ako "Profil prezretý: x krát". Proste aby tam bolo, ze kolko ludi uz videl moj/tvoj profil.
Zbytocne zatazovanie databazy, ktora uz aj tak ma co robit sama so sebou (nie je to tym, ze by nestihal hardware), predsalen uz sa blizime k 1GB dat a tabulkam s milionmi zaznamov. Kazda usetrena query sa hodi.
áno, podla môjho nadržaného názoru môžeš si to definovať ako chceš nech si originálny, ide o to ako je to uvádzané v 90% prekladov a to je práve tak, ako písal chrono.
Pohlavie: Stav: Založený: 13.02.2007 Príspevky: 1235 Bydlisko: Do nekonečna a ešte ďalej Karma:
Zaslal: 09 Sep 2008, 23:08 Predmet:
Nedalo by sa spraviť, upozornenie počas písania príspevku, ak medzitým, čo užívateľ začal písať príspevok už niekto napísal ďalší príspevok v tej téme, viem, že existuje edit, ale napr. keď sa medzitým ako budem editovať príspevok sa téma zamkne, už s ním nemôžem spraviť nič, ani zmazať...
najskôr som tento príspevok nechtiac napísal pod sestriným nickom
Pohlavie: Stav: Založený: 24.04.2004 Príspevky: 15359 Bydlisko: Európa Karma:
Zaslal: 09 Sep 2008, 23:22 Predmet:
Sagittarius: Uz to tu niekto navrhol nedavno a nic sa s tym nerobilo a zrejme ani robit nebude. Ak ma pamat neklame, tak to bol GothaR, ktory to navrhoval.
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre