Je to viac zbytocne ako komplikovane. Popravde asi dokodim statistiky niektorych veci aby som vedel, kolko ludi a ako casto ich vyuziva, pretoze mi pride, ze polovicu veci, ktore su tu dorabane pouziva iba ich requestor.
17 napísal:Chcel som sa spytat. Nedali by ste do profilu nieco ako "Profil prezretý: x krát". Proste aby tam bolo, ze kolko ludi uz videl moj/tvoj profil.
Zbytocne zatazovanie databazy, ktora uz aj tak ma co robit sama so sebou (nie je to tym, ze by nestihal hardware), predsalen uz sa blizime k 1GB dat a tabulkam s milionmi zaznamov. Kazda usetrena query sa hodi.
áno, podla môjho nadržaného názoru môžeš si to definovať ako chceš nech si originálny, ide o to ako je to uvádzané v 90% prekladov a to je práve tak, ako písal chrono.
Nedalo by sa spraviť, upozornenie počas písania príspevku, ak medzitým, čo užívateľ začal písať príspevok už niekto napísal ďalší príspevok v tej téme, viem, že existuje edit, ale napr. keď sa medzitým ako budem editovať príspevok sa téma zamkne, už s ním nemôžem spraviť nič, ani zmazať...
najskôr som tento príspevok nechtiac napísal pod sestriným nickom
Sagittarius: Uz to tu niekto navrhol nedavno a nic sa s tym nerobilo a zrejme ani robit nebude. Ak ma pamat neklame, tak to bol GothaR, ktory to navrhoval.
Privital by som upravu hladania, je totiz rozdiel ci clovek zada napriklad "problem" alebo "problém" .. ak potom nieco konkretne clovek hlada musi sa tr*kat s diakritikou... myslim ze uz som tu nieco take spominal.. ale neviem ci ste ma zhasli alebo sa na to zabudlo.. dik.
mi-chau napísal:Privital by som upravu hladania, je totiz rozdiel ci clovek zada napriklad "problem" alebo "problém" .. ak potom nieco konkretne clovek hlada musi sa tr*kat s diakritikou... myslim ze uz som tu nieco take spominal.. ale neviem ci ste ma zhasli alebo sa na to zabudlo.. dik.
Toto v podstate riesi PROBL*M. No jo, slovencina nasa. Ako, nie je mojou vecou tu rozhodovat o niecom, ci ano alebo nie, takze nemam nic proti navrhu, len riesenie tu je.
len ma tak napadlo.....co keby sa tu urobila jedna sekcia :Kto som? .....tam by sa novy uzivatelia predstavvovali a hovorili blizsie info osebe......jee to len taka malickost a sprijemnenie