kukiak napísal:Ale minule som tak uvazoval, ze by som chcel byt policajtom, nejakym vysetrovatelom alebo tak..co na to treba a kde sa to studuje ?:)
Nuz michal psychologia.... a co tam bude na primackach?? NO predsa MATIKA !!!
ja som to chcel robit asi rok dva dozadu no ked mi povedali ze matika hra rolu mi az do revu bolo ze matika ma deli od toho... ak by sme neboli vysetrovatelia mozme byt psychologovia/iatri. To je ono za chvilu bude kazdy 2 clovek potrebovat pomoc.
pome spolu
a ak mi je*** blesk do hlavy zacnem turne s gitarou
by so cel robit niec s pc . naucit sa html. php. css. mysql.
programing c+ c++ phyton . java . a ine...
Mozno ze aj grafika a take daco . plus skladanie pc toje tiez zaujimave .
aj siete by boli dobre. alebo kybernetika . matnejaku firmu alebo pracovat nanejakom vysokom poste napr u billa gatesa .
Clovek mieni pan boh meni HLavne aby som robil nieco co ma bude bavit! Napriklad byt taky kamionista by nebolo zle precestujem celu Europu do toho nejaka poriadna muzicka a naves s benzinom skratka pohodicka a relax
Godfather napísal:Clovek mieni pan boh meni HLavne aby som robil nieco co ma bude bavit! Napriklad byt taky kamionista by nebolo zle precestujem celu Europu do toho nejaka poriadna muzicka a naves s benzinom skratka pohodicka a relax
pri cestovi europou prides do ukrajiny a na benzinke sa ta cigan opita ci cches umyt okno... ty povies ze nie a okolo auta mas bandu ciganov s retazami (nie zlatymi) a palkami... umyju ti okno (menozes sa stazovat, lebo naozaj ti ho umyju) a vypitaju 20 eur (neveim aku tam maju menu, ale od kamosa vypitali v prepocte na eura asi tolko) a nedaju ti blok, takze ti to sef nepreplati
takze celkom zaujimave cestovanie...
A k teme...
Ja sa ucim ze elektrotechnika, takze asi niečo take. Ale sak uvidime co zo mna bude
Pohybovať sa v oblasti jadrovej fyziky. Každopádne som zvedavý na to, akým smerom sa bude uberať štúdium na bakalárskom stupni VŠ, možno nájdem odbor, ktorý ma zaujme viac...
Lákajú ma aj "Matematické štruktúry" FMFI UK, či filozofia na rovnakej univerzite (v rámci štúdia, pochopiteľne)...
..moj momentalny sen je dostat sa a teda prejst prijmackami na vysoku(lekarsku fakultu)...a potom studovat vseobecne lekarstvo...chcela som byt chirugicka,ale ete to nie je iste...
Hehe smejte sa mi ale aj napriek tomu ze robim VS tak chcem byt hasicom teda konkretne hasickym zachranarom a ked sa zadari popritom podnikat - mat vlastny obchodik z vecami ako su frisbee draky a podobne veci ktorim sa venujem a viem aky problem je ich obcas zohnat
A urcite sa chcem venovat aj socialnej praci konkretne rieseniu problemu bezdomovcov a detskym domovom (vypracovavat projekty na pomoc a tak. par myslienok sa uz umna zrodilo)