|
|
|
| Autor |
Správa |
r4wMUnt34q Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 29.09.2006 Príspevky: 555 Bydlisko: Čo je bydlisko? Karma: 
|
Zaslal: 06 Feb 2007, 15:06 Predmet: |
|
|
| pinco napísal: |
| už by s tým aj stačilo sa tu naťahujete zbytočne, diskusia úplne o ničom, píšte to aspoň do inej témy, tu sa to vôbec nehodí, napríklad sem |
Ale ved mi sa nikoho nic pytat nechceme , aspon ja nie , zatial.
|
|
| Návrat hore |
|
 |
erytrocyt Moderátor

Pohlavie:  Stav:  Založený: 10.08.2006 Príspevky: 2994 Bydlisko: Tam dze še muchy obracaju Karma: 
|
Zaslal: 06 Feb 2007, 18:20 Predmet: |
|
|
| Dovoľte aby som vás upozornil, že toto je téma o probléme Krupicu dnb. Nie voľná diskusia o ženách. Pokračujte v téme ktorú začal krupica dnb. Všetky následné off topic príspevky budú vymazané
|
|
| Návrat hore |
|
 |
krupica_dnb Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 27.08.2005 Príspevky: 1039 Bydlisko: ZV Karma: 
|
Zaslal: 14 Feb 2007, 22:45 Predmet: |
|
|
No, tak dneska sme sa po polroku stretli, zašli na kávičku a tak a náklonnosť tam stále je.... Len ak do toho pôjdem tak fakt sa musím snažiť aby som si držal odstup a nečakal od toho bohvie čo, pekne pomaličky... len dúfam že to pôjde...
Čo by ste na to poradili??
|
|
| Návrat hore |
|
 |
pinco King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 29.12.2005 Príspevky: 1807 Bydlisko: 'Scuse me while I kiss th Karma: 
|
|
| Návrat hore |
|
 |

|
Zaslal: 18 Feb 2007, 2:05 Predmet: |
|
|
Takze... v stredu sme sa teda stretli v BB, kam chodí na školu (no je na internáte) a prešli sme sa od kauflandu po europu cez námestie a späť a v kaviarni sa zastavili, rozprávačky čo nové od leta a tak.....
Včera ( mimichodom moja druhá párty vživote čo som nepil ) sme sa stretli keď sa vrátili so sesterkou z kina a mali asi minútu pre seba, to prebiehalo asi takto :
ONA: No čo ako
JA: no fpoho, ako sa máš
ďalej rozprávačky, ešte jej asi mátovalo, a zrazu z pusy spravila tú takú Francúzsku, a strašne krásnym hlasom povedala po dlhom bozku:
"Chýbalo mi to...."
Proste ide mi len o tom že či to myslí úprimne, či ma má rada. Ak nie nech sa na to vyebem radšej hneď, ale ak yo, tak chcem zmeniť hlavne jednu vec: Ona ma vždy ťahá do postele, ale ja by som radšej počkal... Ale zas zároveň nie a ukázal jej ako ju mám rád A ja ju mám rád normálne a chcel by som dosiahnuť, čo sa mi aj podarilo, že aj on mňa....
Ale keď to ide strááášne rýchlooo......
Najjednoduchšiu možnosť- povedať jej to rovno neberiem, toe tá poslená možnosť, takže raďte plííz všecko okrem toho, dík vám všetkým
|
|
| Návrat hore |
|
 |
susenejablko Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 10.10.2006 Príspevky: 236 Bydlisko: Zem, Europa, Slovensko, P Karma: 
|
Zaslal: 18 Feb 2007, 11:06 Predmet: |
|
|
aaaaale sak mas 17... este mas casu hladat seriozny vztah...moj nazor...chapem, ze to tak citis, ze to chces nadlho, ale myslim si, ze ona ta ma rada (aj ta luubi) ale nemyslim si, ze by aj ona cela nieco nadlho... (ale cojaviem??) chlapceee...uzivaj si, kym mozes... ale kym nemas pracu a byt, chran sa detí... (moj nazor...)
a s tym ze ta taha do postele, ak to z nejakeho dovodu nexces (zatial) tak jej to normalne povecc, ze to zatial nexces aj jej povecc ze preco a taaaak... ale musis to povedat tak, aby si ju pomaly potesil tvojou odpovedou
|
|
| Návrat hore |
|
 |
ETieNne Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 17.06.2006 Príspevky: 825 Bydlisko: Košice Karma: 
|
Zaslal: 18 Feb 2007, 17:55 Predmet: |
|
|
Radšej by som bral keby ste sa objali, alebo by Ťa pohladkala a povedala by : "Toto mi chýbalo".
Alebo keby sa na Teba zadívala, a povedala by : "Toto mi chýbalo" alebo "Chýbal si mi".
Ale keď hovoríš, že Ťa stále ťahá do postele. No neviem. Mám pocit, že po Tebe viac túži fyzicky...
|
|
| Návrat hore |
|
 |
susenejablko Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 10.10.2006 Príspevky: 236 Bydlisko: Zem, Europa, Slovensko, P Karma: 
|
Zaslal: 18 Feb 2007, 18:23 Predmet: |
|
|
| ETieNne napísal: |
Radšej by som bral keby ste sa objali, alebo by Ťa pohladkala a povedala by : "Toto mi chýbalo".
Alebo keby sa na Teba zadívala, a povedala by : "Toto mi chýbalo" alebo "Chýbal si mi".
Ale keď hovoríš, že Ťa stále ťahá do postele. No neviem. Mám pocit, že po Tebe viac túži fyzicky...  |
no nie?? nech si chlapec uzije a po par rokoch to lutovat 100% nebude...ked ho taha kde ho taha...
|
|
| Návrat hore |
|
 |

|
Zaslal: 18 Feb 2007, 21:30 Predmet: |
|
|
| susenejablko napísal: |
| no nie?? nech si chlapec uzije a po par rokoch to lutovat 100% nebude...ked ho taha kde ho taha... |
Ved tak jasné, ale aspoň jej to trošku skomplikujem
|
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|