Obsah fóra www.hojko.com
Aukro.sk
Hľadať  •  FAQ  •  IP  •  CS  •  Zoznam užívateľov  •  Karma  •  Závisláci  •  Registrácia
 Prihlásiť sa pre kontrolu súkromných správ  •  Prihlásenie

čo na túto situáciu....
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Láska, vzťahy, priateľstvo Choď na stránku 1, 2, 3, 4, 5  Ďalšia 
 Moje príspevky :: Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
krupica_dnb
Medium Professional
Medium Professional

Pohlavie: Pohlavie:Muž
Stav: Odhlásený
Založený: 27.08.2005

PríspevokZaslal: 04 Feb 2007, 2:09    Predmet: čo na túto situáciu.... Odpovedať s citátom  

Proste.... (som ako bomba Very Happy) so ženskou sme riešili cez leto, fakt že zamilovanosť a láska, ona mi ešte písala po lete, teraz prišla do BB na intrák (ja som zo ZV) ona si rada užíva, takže tak, a teraz neviem, podľa mňa sa máme radi, ale niesom istý (veď zas kkt niesom) sa jej spýtam že či niekoho má........ či to ďalej skúsime.... Ona (asi, možno, netuším, nechcem vedieť) strieda chlapov, ale naposledy vravela že ma fakt miluje, ale viem že miluje možno viac bratranca, kerý je v Prahe, ale zas keď má niekoho rada, taxa ho asi bude držať,
btw, ona má 15, ja 17, nechem žiadne kur.vičky, chcem babu na seriózny vzťah, ale ona písala že sa v mladom veku nechce zamilovať, lebo sú to problémy- a má pravdu..... Ale proste iskra je iskra, že čo myslíte ako to dopadne...............
Btw admini a eritrocit hlavne, nechcem byť ako témy s midnightom a maydayom, chcem názory skúsených ľudí ako to vidia, ona zatim šla hlavne za sexom, ja som s ňou spal prvý krát v živote a povedal som jej to, ona pochopila a teraz odpísala že sa dohodneme lebo bude mať voľný byt....
celých 6-8 mesiacov si píšememe ako dobrý kamaráti, sa ma aj pýtala že či na ňu sem tam myslím a či ju troška ľubim....
tiež niesom decko a nejaké len riešky neni treba, ak to nemá perspektívu tak to nechem, lebo to bude zas len sklamanie...
Takže sry nechcem tu off-fopit ani spamy, chcem tu názory ľudí ako eritrocit, te-wei, etiene a podobne, proste chcem trvalý vzťah, ale v žovote som taký nemal.... deti prosíííím nepíšte, keď tak baby ako zuzka , kafiatko apod, veľmi pekne ďakueje,, dúfam že tu nájdem aspoň takú pomoc akú som sa snažil poskýýtnúť...
eštw raz prosím nepíšte ľudia čo máte menej ako 18, ako som písal dôverujem ľuďom ako eritrocit a te-wei a etiene a tým pár babám. Iných príspevky ani nebudem čítať....
vopred ďakujem, keby som bol triezvy taxa tu ani neodvážim napísať, lebo problémy si chcem riešiť sám so sebou.... Ď
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky MSN Messenger
nike69
Light Expert
Light Expert

Založený: 22.10.2006

PríspevokZaslal: 04 Feb 2007, 8:18    Predmet: Odpovedať s citátom  

Arrow po prve myslim ze je to skoro na taky vztah
Arrow po druhe myslim zeee ked ty 17 ona 15 a sexuje kade chodi moc dobre to nedopadne
Arrow po tretie hladal by som starsiu co chce to co tymoc newerim tomu ze ta naozaj bude milovat
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
zuzkazuzka
Moderátorka
Moderátorka

Pohlavie: Pohlavie:Žena
Založený: 01.09.2006

PríspevokZaslal: 04 Feb 2007, 9:30    Predmet: Odpovedať s citátom  

No,..... takže po prvé veľký nádych a výdych... trvalo mi nejakú chvíľku, kým som sa v tom tvojom príspevku zorientovala Smile Ale zrejme si písal tak, ako ti išli myšlienky. Nabudúce trochu jednoduchosti a systematickosti nezaškodí.
Trochu si to zhrňme, či som to správne pochopila: takže ona 15, ty 17. Nejaký čas sa poznáte, spali ste spolu, ty si sa do nej zamiloval a nie si si presne istý jej citmi. Ona si rada užíva a ty by si už rád mal trvácnejší vzťah. Chceš nejakú radu, ako na ňu a či to má cenu.
Myslím, že by si mal rád po svojom boku niekoho, na koho sa môžeš spoľahnúť. Treba sa však na veci pozrieť s chladnou hlavou a priznať, že ona má len 15 a aj keď ti tvrdí, že je do teba zamilovaná, tak je vo veku, kedy ešte zďaleka ľudia nehľadajú trvalý vzťah. Chcú si trochu užiť, oťukať sa vo vzťahoch s opačným pohlavím a brať veci na ľahkú váhu.... A navyše, keď píšeš, že ona už zrejme vystriedala zopár chalanov, tak to podľa mňa nie je na najlepšej ceste... Myslím, že kým dostatočne nedozreje, stále ju bude lákať mužská spoločnosť. Takže ak by ste aj ostali spolu, tak ty by si si od toho veľa sľuboval, ona by to celé brala úplne inak ako ty. Myslím, že by si sa mohol nepekne popáliť.
Viem, že ju máš asi dosť rád a tak rady typu "Zabudni na ňu a nájdi si niekoho vyspelejšieho" počuť asi veľmi nechceš, ale je to len môj názor, ako nezainteresovaného človeka. Baba v 15 je stále ešte dieťa a o skutočnom fungovaní sveta nemá ani potuchy. Takže ti radím asi toľko, aby si si od nej veľa nesľuboval a začal sa pomaly odmotávať... Alebo to ber tak, ako ona a užívaj si. Aspoň získaš skúsenosti, trochu sa vyblázniš a potom postupne zistíš, že ťa to prirodzene začne ťahať k úplne iným (a starším) babám...
Návrat hore
last_knight
Light Professional
Light Professional

Založený: 13.11.2005

PríspevokZaslal: 04 Feb 2007, 10:14    Predmet: Odpovedať s citátom  

neviem do ktorej skupiny radis mna, ale napisem svoj nazor.
nemyslim, ze to ma buducnost (a teraz ho nechcem carver11 znechutit), aj ked hovory ze ta miluje, pochybujem o tom ze vobec vie co to je, ked si doteraz ako si pisal uzivala. okrem toho ma 15 a ty 17, aj ked si nemyslim ze vek tu zohrava nejaku velku rolu.
ja byt tebou, tak sa pripravym na kratke trvanie, ak do toho pojdes, alebo ak to predsa len chces skusit, tak okrem toho ze sa s nou vyspis, prejavoval jej naklonnost, lasku, ukazal jej ze ju mas rad, aby si bola tebou ista a mozno zisti co znamena "zamilovana"
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky
zelovoc
Guru
Guru

Založený: 15.10.2005

PríspevokZaslal: 04 Feb 2007, 11:26    Predmet: Odpovedať s citátom  

ja v tom nejaku perspektivu nejaku nevidim, ked tak perspektivu na velke sklamanie. skusit to s nou mozes ale nerataj ze bude len tvoja, lebo bude s viacerymi. ked chces normalny vztah tak si najdi nejaku 17 hoc aj vyssie, lebo tie 2 roky spravia vela. pri takych promiskuitnejsich to bude aj dlhsi problem lebo z toho sa len tak vysexovat neda. ale ako to citi ona neviem. ta drzim palce.
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky
krupica_dnb
Medium Professional
Medium Professional

PríspevokZaslal: 04 Feb 2007, 11:43    Predmet: Odpovedať s citátom  

presne to som čakal... je mi jasné že v niektorý veciach jej správanie závisí od veku, aj keď je pravda že v niektorých veciach sa možno správa "dospelo"... No hlavne sa teším že sa po polroku konečne stretneme a porpzprávame, a uvidím ako. tiež som sa už dosť krát sklamal a mfp spraviť niektoré chyby znovu takže žiadne reči že "milujem ju najviac na svete" apod...
btw sry za bordel v príspevku, ja som mal bordel v hlave Confused
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky MSN Messenger
last_knight
Light Professional
Light Professional

Založený: 13.11.2005

PríspevokZaslal: 04 Feb 2007, 11:51    Predmet: Odpovedať s citátom  

som rad, ze to beries prave takto a v tom mas nadhlad. skuste byt hlavne kamarati a ktovie, mozno si casom uvedomi ze ta ma radsej ako ostatnych a ze by s tebou nieco chcela mat. drzim palce
Návrat hore
krupica_dnb
Medium Professional
Medium Professional

PríspevokZaslal: 04 Feb 2007, 12:01    Predmet: Odpovedať s citátom  

last_knight napísal:
som rad, ze to beries prave takto a v tom mas nadhlad. skuste byt hlavne kamarati a ktovie, mozno si casom uvedomi ze ta ma radsej ako ostatnych a ze by s tebou nieco chcela mat. drzim palce
presne tak, aj keby sa zas niečo začalo tak do toho nechcem ísť hŕŕŕ ako vtedy, to bolo vlete a všetko medzi nami prebehlo v priebeju pár dní, ale pekne pomaličky s kľudom a keď zistím náznak že by to neklapalo tak asi odísť od toho, a holt čakať ďalej....
Návrat hore
jin
Guru of LVP
Guru of LVP

Založený: 25.06.2005

PríspevokZaslal: 04 Feb 2007, 12:14    Predmet: Odpovedať s citátom  

Jj...bohuzial/nastastie? vek v tomto pripade zohrava dost velku rolu. Nakolko holka ma 15 a prehlasila ze si "rada uziva", tak by som si o nej (nic v zlom) pomyslel svoje. Podla mna an iona v tom nema celkom jasno, no v 15-tich sa mi nezda ze by si holka mala zacinat vaznejsi vztah. Este na nho neni pripravena a bolo by z toho vela smutku.
Ty mas v tomto pripade vyhodu, ze si dokazes na zaklade doterajsich skusenosti vyprofilovat situaciu a na zaklade toho sa rozhodnut. Pokial si si neni isty, tak si od nej daj chvilku pauzu a potom si uvedomis ci k nej vobec nieco citis. Ci to nahodou nieje uz v stadiu - zide z oci zide z mysle...
Ci to ma perspektivu?? Par takychto vztahov uz vyslo, ale na to ze holka ma svoj vek a uz si rada uziva tak...
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
Shark NX
Guru wannabe
Guru wannabe

Založený: 05.01.2007

PríspevokZaslal: 04 Feb 2007, 12:28    Predmet: Odpovedať s citátom  

Osobne si myslim ze keby bol z toho nejaky vztah tak nie moc dlhy a bolo by to len o Uzivani ... Baba ma 15 a sprava sa ako Vcielka Radodajka ... tak jej to moc do karat nehra ... Preistotu by som bol opatrny aby neodisla bez slova
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
kafiatko
Light Star
Light Star

Pohlavie: Pohlavie:Žena
Založený: 28.10.2006

PríspevokZaslal: 04 Feb 2007, 13:33    Predmet: Odpovedať s citátom  

15 ročná babena nevie čo chce.. (česť výnimkám) ona nevie čo je láska...cíti sa s tebou príjemne a hned si myslí že ťa lubi... ak naozaj hladáš babu na dlhod. normálny vzťah , tak ona to určite nebude... skús staršie, čo už vedia čo chcú.. lebo táto babena môže byť len taká kamoška na mailovanie...ale nikdy veľká láska s toho nebude... Confused
držím ti palčeky aby si svoju lásku čoskoro našiel.. Smile
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
mi-chau
Addict
Addict

Založený: 14.01.2007

PríspevokZaslal: 04 Feb 2007, 13:39    Predmet: Odpovedať s citátom  

No... zase raz posudzujeme charaktery ludi podla ich veku.
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
DeFeAt
Medium Star
Medium Star

Založený: 09.08.2006

PríspevokZaslal: 04 Feb 2007, 13:56    Predmet: :P Odpovedať s citátom  

Sice mam len 16 aale moj nazor troska do uvahy mozes zobrat. Ja si myslim, ze su aj situacie v ktorych su 15 rocne dievcata dost rozumne na to, aby neobletovala kazdeho chalana. Vtedy by ti vztah mohol vyjst keby boli medzi vami sympatie aaale co je vyssie napisane Confused
Shark NX napísal:
Baba ma 15 a sprava sa ako Vcielka Radodajka ...
//// v tomto pripade to necitim na dlhoby vztah Rolling Eyes . Rob co uznas za vhodne Smile gl
Návrat hore
krupica_dnb
Medium Professional
Medium Professional

PríspevokZaslal: 04 Feb 2007, 14:35    Predmet: Odpovedať s citátom  

no yo, to by sa muselo začať prevychovávať Very Happy
Návrat hore
Frikso
Guru
Guru

Založený: 07.03.2006

PríspevokZaslal: 04 Feb 2007, 14:37    Predmet: Odpovedať s citátom  

Ako objaktívne zhodnotiť situáciu?
-Myslím si, že ona sama nemá jasno vo svojích citoch. Nechce sa viazať, zrejme jej vyhovuje sučasná situácia, zrejme sa bojí, že sa zaľubi, sklame a premrhá kopu času nezmyselným vyčkávaním "na toho pravého".
-Čo s tým ale? Predpokladám, že sa obávaš toho,ž e keď jej prejavíš svoje city, vycúva z toho a nič nebude. Ja osobne by som to nechal plavať. Nemyslím teraz, aby si si našiel inú. Skús si ju "namotať" musí si sama uvedomiť že k tebe niečo cíti a chce nejaký vzťah. Lebo v opačnom prípade aj keby ste spolu chodili, predpokladám, že by vám to dlho nevydržalo, no minimálne by si sa v nej riadne sklamal.
Návrat hore
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Láska, vzťahy, priateľstvo Choď na stránku 1, 2, 3, 4, 5  Ďalšia
Strana 1 z 5

Prejdi na: