Co proti poteniu? Deodorant alebo antiperspirant?
hovori sa tomu stres, ani o tom nevies a si povies ved som kludny ale je to tak stavim sa ze doma sa nepotis...JumperAL napísal:to iste trapi aj mna, uz som vyskusal dvadsat pripravkov, ale aj tak sa potim a som chudy.... to bpodla mna prejde po puberte.
ale aj tak najlepsia kombinacia je oholene pazuchy
ja osobne antiperspirant adidas aciton3 a vodu glacier ... a neni problem
-
metallista
Medium Expert
-
Enduro3333
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
-
boyindoor
Light Expert
No, a ja dojdem peso do skoly a som cely mokryOld Spice Afrika Expedícia – ktorej členovia sú športovci z východnej a strednej Európy – 11. marca vyrazila z Kapského mesta a 3. júla prišla do Alexandrie. Počas cesty prešli v smere juh-sever africký kontinent. Z extrémnych športovcov pozostávajúca skupina – pod vedením Pála Hídvégi-Üstösa – trávila posledné štyri mesiace a 12 500 kilometrov výstupom na vrch, behom, cyklistikou, túrami a kajakom.
-
pinacolada
Guru wannabe
pouzivam aj aj...ale antiperspirant pomenej....antiperspirant sa odporuca pouzivat iba raz za den kedze to je nezdrave a objavili sa aj nepodlozene tvrdenia ze u zien moze napomoct k rakovine prsnika kedze sa aplikuje v jeho blizkosti a skodlive latky prenikaju do koze.
Pouzivam ho hlavne ked sa davam do obleku alebo slusneho oblecenia a je trosku teplejsie tak nech nemam prepotenu koselu....
ale najcastejsie pouzivam deodorant....ovsem ani jedno ani druhe nema moc vyznam pokym vam rastie v podpazusi kukurica
Pouzivam ho hlavne ked sa davam do obleku alebo slusneho oblecenia a je trosku teplejsie tak nech nemam prepotenu koselu....
ale najcastejsie pouzivam deodorant....ovsem ani jedno ani druhe nema moc vyznam pokym vam rastie v podpazusi kukurica
hmm hlauz aki je kazdy iny ..ja sa potim normalne ale nesmrdimpinacolada napísal:nepotim sa nejako velmi ale s antiprespirantom vydrzim "nesmrdiet" tak hodku a celkovo nepotenie je nezdrave cize neoblubujem tuto formu.ak si dam deodorat neriesim.potim sa potim a co tu niekto pisal ze smrdis silno tak to nie je paavda,treba si len vybrat dobry antiprespirant.old spice
ja mam kompromis na obale je ze antiperspirant/deodorant
-
vivaSlovakia
Guru wannabe
Deodorant
Ako uz bolo spomenute, deodorant iba zabranuje rozkladu potu a osviezuje vonou, pokym antiperspirant stahuje potne pory, a tak zabranuje poteniu. To je vsak nebezpecne, jednak preto, ze potenie je pre telo velmi dolezity proces, ktorym sa zbavuje toxickych latok, ale hlavne preto ze takouto ucinnou latkou, ktora zabranuje poteniu, je aluminium chlorohydrate a aluminium zirconium - potencionalne karcinogenne latky. Lymfaticke uzliny v podpazusi do seba viazu hlinik z tychto zlucenin, a to vraj moze sposobovat rakovinu, hlavne rakovinu prsnika (tu mavaju aj muzi, aj ked nie tak casto, takze nie je to nebezpecne len pre zeny).
Osobne som v lete pouzivala aj antiperspiranty, ale nestalo to za to. Preferujem teda deodoranty, v poslednom case pouzivam Niveu natural fresh a som celkom spokojna. Ak sa niekto nadmerne poti, tak to je zdravotny problem, ktory by sa mal riesit, nie tlmit antiperspirantmi. Na druhej strane si uvedomujem, ze flaky v podpazusi nie su nic prijemne
asi sa kazdy musi rozhodnut sam... ja si myslim, ze sa staci pravidelne umyvat a pouzivat deodorant a je to ok. (Ja sa napr. ani vela nepotim.)
PS: Spravne po slovensky je to dezodorant, nie deodorant, ale to sa mi nepaci, takze radsej vedome pouzivam nespisovne
Osobne som v lete pouzivala aj antiperspiranty, ale nestalo to za to. Preferujem teda deodoranty, v poslednom case pouzivam Niveu natural fresh a som celkom spokojna. Ak sa niekto nadmerne poti, tak to je zdravotny problem, ktory by sa mal riesit, nie tlmit antiperspirantmi. Na druhej strane si uvedomujem, ze flaky v podpazusi nie su nic prijemne
PS: Spravne po slovensky je to dezodorant, nie deodorant, ale to sa mi nepaci, takze radsej vedome pouzivam nespisovne
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
Co proti poteniu? No ja sa holim pod pazuchami a pouzivam old spice alebo speeds tick a nemam problemy s potenim aj ked netusim co to je, ci ten deo ci anti, dolezite je aby mala pokozka pristup k cerstvemu vzduchu a spolu s tymi dvomi vecami co som pisal sa potit budete vyrazne manej alebo sa vobec nebudete potit, to je moja osobna skusenost