Co proti poteniu? Deodorant alebo antiperspirant?
-
Martinspeed
Medium Expert
-
miki690
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Ano je to dobre, ale este som nepocul o tom, ze sa potom budes menej potit ... je to dobre, lebo prostrednictvom potenia sa uvolnuju skodlive latky z tela ... a ani pravidlene sprchovanie nezabrani poteniuMartinspeed napísal:dobre je casto chodit vypotit sa do sauny, a pravidelne sa sprchovat
Asi na tomnieco bude... tuk posovi ako tepelna izolacia, cize sa udrziava viac tepla v tele... pot okrem vylucovania skodlivych latok ma aj termoregulacnu funkciu ... cize zakonite by sa mal clovek s nadvahou viac potit ako chudy clovek ...ZitePunkom napísal:neviem..skus schudnut(ak nemas nadvahu,inak neviem...)...zda sa mi totiz a asi nie len mne,ze ludia objemnejsej vahy sa viac potia...
hovori sa tomu stres, ani o tom nevies a si povies ved som kludny ale je to tak stavim sa ze doma sa nepotis...JumperAL napísal:to iste trapi aj mna, uz som vyskusal dvadsat pripravkov, ale aj tak sa potim a som chudy.... to bpodla mna prejde po puberte.
ale aj tak najlepsia kombinacia je oholene pazuchy
ja osobne antiperspirant adidas aciton3 a vodu glacier ... a neni problem
-
metallista
Medium Expert
-
Enduro3333
Medium Professional
-
boyindoor
Light Expert
No, a ja dojdem peso do skoly a som cely mokryOld Spice Afrika Expedícia – ktorej členovia sú športovci z východnej a strednej Európy – 11. marca vyrazila z Kapského mesta a 3. júla prišla do Alexandrie. Počas cesty prešli v smere juh-sever africký kontinent. Z extrémnych športovcov pozostávajúca skupina – pod vedením Pála Hídvégi-Üstösa – trávila posledné štyri mesiace a 12 500 kilometrov výstupom na vrch, behom, cyklistikou, túrami a kajakom.
-
pinacolada
Guru wannabe
pouzivam aj aj...ale antiperspirant pomenej....antiperspirant sa odporuca pouzivat iba raz za den kedze to je nezdrave a objavili sa aj nepodlozene tvrdenia ze u zien moze napomoct k rakovine prsnika kedze sa aplikuje v jeho blizkosti a skodlive latky prenikaju do koze.
Pouzivam ho hlavne ked sa davam do obleku alebo slusneho oblecenia a je trosku teplejsie tak nech nemam prepotenu koselu....
ale najcastejsie pouzivam deodorant....ovsem ani jedno ani druhe nema moc vyznam pokym vam rastie v podpazusi kukurica
Pouzivam ho hlavne ked sa davam do obleku alebo slusneho oblecenia a je trosku teplejsie tak nech nemam prepotenu koselu....
ale najcastejsie pouzivam deodorant....ovsem ani jedno ani druhe nema moc vyznam pokym vam rastie v podpazusi kukurica
hmm hlauz aki je kazdy iny ..ja sa potim normalne ale nesmrdimpinacolada napísal:nepotim sa nejako velmi ale s antiprespirantom vydrzim "nesmrdiet" tak hodku a celkovo nepotenie je nezdrave cize neoblubujem tuto formu.ak si dam deodorat neriesim.potim sa potim a co tu niekto pisal ze smrdis silno tak to nie je paavda,treba si len vybrat dobry antiprespirant.old spice
ja mam kompromis na obale je ze antiperspirant/deodorant