Akurát sa nedá pozrieť 2-3 dieli naraz ako napr. Simpsonovcou
Co si myslite o seriali Southpark?
-
Lord PROXI
King
- Kontaktovať používateľa:
-
vikinqa666
Novice
hlaska
hmmm maju tam niektore cool hlasky da sa na tom zabavit
az na toho chudaka kennyho vzdy to schyta 
-
matus121
Light Professional
Re: hlaska
no to hej ... Chudak Kenny ... ale je to srandavikinqa666 napísal:hmmm maju tam niektore cool hlasky da sa na tom zabavitaz na toho chudaka kennyho vzdy to schyta
-
Shadow_blaster
Light Star
Re: SP
suhlasim s tebou....simpsonovci su naj....ale south park je tiez niekedy prdel..ale iba niektore castihojko napísal:Je to shit. Prve dve alebo tri serie boli v pohode, potom stale o tom istom. Jednoznacne je najlepsi The Simpsons!!!
-
pinacolada
Guru wannabe
mne sa zase prve serie pacili velmi ale desiata a deviata seria sa mi zase pacia este viac.velmi pekne rozoberaju fenomeny dnesnej doby ako napriklad world of warcraft,konspiracia o 9/11,zmena pohlavia,krestanstvo atd....z niektorych dielov sa fakt da zobrat ponaucenie a imo jednoznacne lepsie ako simpsonovci a reci ze su to iba same nadavky su mytus ludi ktory nikdy SP nevideli.
:-)
Keby mam porovnavat simpsons a south park tak jednoznacne south park....
ja south park jednoducho milujem.....sa mi pacia tie za**by,a myslim ze je tam urcite aj nejake to ponaučenie.....SOUTH PARK 4 EWAAAAAAAAA! 
Myslím si , že to niekedy už velmi preháňaju , ako to prehnali nedávno pri Haloweenskej casti ked si robili srandu zo Stevena Irwina, ktorý zomrel len nedávno na následky bodnutia rajou pri natáčaní nového dokumentárneho programu, a nechcem si predstaviť že by tu cast pozerala jeho rodina ( btw bol tam zobrazeny ako klasicky south park panacik a z hrude mu trcala raja ) mozu sa hanbit
-
Soviet
Darca
No môj názor je takýto:
South Park je super seriál aspoň prvých pár sérii.. No tieto nové čo vychádzajú sú oničom... A viete prečo?! ... Lebo oni tam robia paródie na rôzne americké udalosti.. o ktorých my nemáme poňatie... To ako keby my sme natočili serál o dzurndovi.. a v amerike by nevedeli o čo kráča
Čiže asi tak !!
South Park je super seriál aspoň prvých pár sérii.. No tieto nové čo vychádzajú sú oničom... A viete prečo?! ... Lebo oni tam robia paródie na rôzne americké udalosti.. o ktorých my nemáme poňatie... To ako keby my sme natočili serál o dzurndovi.. a v amerike by nevedeli o čo kráča
Čiže asi tak !!
-
pinacolada
Guru wannabe
ved o to ide.ze tomu treba pochopit a nemyslim ze su to uplne americke udalosti kedze konspiracia 9/11,zidovska svetovlada,globalne oteplovanie,hypermarkety a pod su aktualnymi udalostami aj na slovensku a rozoberaju sa aj na tomto foreSovietovic napísal:No môj názor je takýto:
South Park je super seriál aspoň prvých pár sérii.. No tieto nové čo vychádzajú sú oničom... A viete prečo?! ... Lebo oni tam robia paródie na rôzne americké udalosti.. o ktorých my nemáme poňatie... To ako keby my sme natočili serál o dzurndovi.. a v amerike by nevedeli o čo kráča![]()
Čiže asi tak !!
Pravidelne som to zacal pozeravat az od casti Make Lowe Not Warcraft.. predtim som videl len zopar starych casti sem tam na jojke, obcas u niekoho na kazete(este fakt favno). No ale traz am to chytilo a pozeravam to pravidelne kazdy stvrtok, samozrejem priebezan pozervam aj stare casti..no nechcem to vsetko pozret naraz...