Co si myslite o seriali Southpark?
-
pinacolada
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
mne sa zase prve serie pacili velmi ale desiata a deviata seria sa mi zase pacia este viac.velmi pekne rozoberaju fenomeny dnesnej doby ako napriklad world of warcraft,konspiracia o 9/11,zmena pohlavia,krestanstvo atd....z niektorych dielov sa fakt da zobrat ponaucenie a imo jednoznacne lepsie ako simpsonovci a reci ze su to iba same nadavky su mytus ludi ktory nikdy SP nevideli.
:-)
Keby mam porovnavat simpsons a south park tak jednoznacne south park....
ja south park jednoducho milujem.....sa mi pacia tie za**by,a myslim ze je tam urcite aj nejake to ponaučenie.....SOUTH PARK 4 EWAAAAAAAAA! 
Myslím si , že to niekedy už velmi preháňaju , ako to prehnali nedávno pri Haloweenskej casti ked si robili srandu zo Stevena Irwina, ktorý zomrel len nedávno na následky bodnutia rajou pri natáčaní nového dokumentárneho programu, a nechcem si predstaviť že by tu cast pozerala jeho rodina ( btw bol tam zobrazeny ako klasicky south park panacik a z hrude mu trcala raja ) mozu sa hanbit
-
Soviet
Darca
No môj názor je takýto:
South Park je super seriál aspoň prvých pár sérii.. No tieto nové čo vychádzajú sú oničom... A viete prečo?! ... Lebo oni tam robia paródie na rôzne americké udalosti.. o ktorých my nemáme poňatie... To ako keby my sme natočili serál o dzurndovi.. a v amerike by nevedeli o čo kráča
Čiže asi tak !!
South Park je super seriál aspoň prvých pár sérii.. No tieto nové čo vychádzajú sú oničom... A viete prečo?! ... Lebo oni tam robia paródie na rôzne americké udalosti.. o ktorých my nemáme poňatie... To ako keby my sme natočili serál o dzurndovi.. a v amerike by nevedeli o čo kráča
Čiže asi tak !!
-
pinacolada
Guru wannabe
ved o to ide.ze tomu treba pochopit a nemyslim ze su to uplne americke udalosti kedze konspiracia 9/11,zidovska svetovlada,globalne oteplovanie,hypermarkety a pod su aktualnymi udalostami aj na slovensku a rozoberaju sa aj na tomto foreSovietovic napísal:No môj názor je takýto:
South Park je super seriál aspoň prvých pár sérii.. No tieto nové čo vychádzajú sú oničom... A viete prečo?! ... Lebo oni tam robia paródie na rôzne americké udalosti.. o ktorých my nemáme poňatie... To ako keby my sme natočili serál o dzurndovi.. a v amerike by nevedeli o čo kráča![]()
Čiže asi tak !!
Pravidelne som to zacal pozeravat az od casti Make Lowe Not Warcraft.. predtim som videl len zopar starych casti sem tam na jojke, obcas u niekoho na kazete(este fakt favno). No ale traz am to chytilo a pozeravam to pravidelne kazdy stvrtok, samozrejem priebezan pozervam aj stare casti..no nechcem to vsetko pozret naraz...
-
axxis
Addict
South park je neuveritelne dielo. Je to takmer dokonaly pocin. Autori si nekladu servitku pred usta a komentuju celkove dianie vo svete i moralku pohladom deti. To sa podarilo aj maloktoremu svetovo uznavanemu spisovatelovi. Dokonala ironia a kritika nezmyselnosti niektorych veci, ktore robia dospeli. Je to jeden z mojich naj serialov ake nie naj.
Ludia, ktori narazaju na to, ze tam ide len o nadavky ten serial vobec nepochopili.
Ludia, ktori narazaju na to, ze tam ide len o nadavky ten serial vobec nepochopili.
tento serial som objavil ked som mal asi 12 rokov a chodieval este na tv nova, od kamosa som to mal pozicane na kazete, pozeraval som to rad... dost som sa na tom smial, hlavne ked si robili srandu zo znamych osobnosti ale aj kopa inych veci, tie pribehy a podobne 
Najlepsia cast co pamatam bola ked bol Keny zombik a vsetkych hryzol, bolo to na helloween, polka mesta boli zombici a tak...
Najlepsia cast co pamatam bola ked bol Keny zombik a vsetkych hryzol, bolo to na helloween, polka mesta boli zombici a tak...
-
will.i.am
Darca
Je to PPC serial. Niekedy je to trochu blbe, ale paci sa mi to. Aj ten ich nikedy az morbidny humor...
Nikomu mozno vadi ako tam nadavaju. Ale keby vsetky filmy dabovali tak ako maju, nezaobisli by sa bez nadavok...
Aspon tam trochu popustili uzdu
Inak ked tak rozmyslam, tak asi jedine v Smallville nenadavaju
iba par krat Lex zahresil za tych 7 serii 
Nikomu mozno vadi ako tam nadavaju. Ale keby vsetky filmy dabovali tak ako maju, nezaobisli by sa bez nadavok...
Aspon tam trochu popustili uzdu
Inak ked tak rozmyslam, tak asi jedine v Smallville nenadavaju
hmm..najskor som tento serial vobec nemusel, ale raz ma jedna kamaratka aby som je stiahol nejake diely tak som potahal prvych 6. serii (tie co su dabovane) a raz som ich z nudy zacal pozerat...nakoniec to dopadlo tak, ze som zmenil nazor a nie je to az taka blbost ako som si o tom myslel..
vtipov tam je dost malo (aspon tych smiesnych) lebo vacsinou mi prisli tie pokusy o vtipy dost trapne (napr Terrence & Philip, Mr.Henky)...ale samozrejme nasli sa aj take co ma celkom pobavili - Russel Crow a "Rvacky po celem svete" alebo Masak, ktory pletie prutenne kosiky a namiesto lavej nohy ma Patrica Duffyho
druha stranka serialu je dejova a ta ma podla mna ovela vyssiu hodnotu...je pravda, ze autori si nekladu servitku pred usta a zobrazuju veci tak ako skutocne su a neboja si nikoho zobrat na musku...ale v niektore veci su vazne prehnane - napr zobrazenie boha ako potkana a podobne (teda mne toto konkretne velmi nevadilo, ale povazujem to za urazku krestanskeho sveta)...
ale zas na druhej strane posledny diel 5. serie "Kenny dies", kde Kenny skutocne(?) zomrel bol dost silny a myslim, ze druhykrat ho uz pozerat nebudem lebo bol strasne smutny...ale to mozno bude aj tym, ze Kenny je moja oblubena postava...
celkovo patri serial u mna medzi 5 najlepsich, ale mohol by byt este vyssie keby si autori odpustili vyslovene urazky napr zidov (aj ked to je zrejme myslene ako vtip) alebo vysmievanie sa...
EOF
vtipov tam je dost malo (aspon tych smiesnych) lebo vacsinou mi prisli tie pokusy o vtipy dost trapne (napr Terrence & Philip, Mr.Henky)...ale samozrejme nasli sa aj take co ma celkom pobavili - Russel Crow a "Rvacky po celem svete" alebo Masak, ktory pletie prutenne kosiky a namiesto lavej nohy ma Patrica Duffyho
druha stranka serialu je dejova a ta ma podla mna ovela vyssiu hodnotu...je pravda, ze autori si nekladu servitku pred usta a zobrazuju veci tak ako skutocne su a neboja si nikoho zobrat na musku...ale v niektore veci su vazne prehnane - napr zobrazenie boha ako potkana a podobne (teda mne toto konkretne velmi nevadilo, ale povazujem to za urazku krestanskeho sveta)...
ale zas na druhej strane posledny diel 5. serie "Kenny dies", kde Kenny skutocne(?) zomrel bol dost silny a myslim, ze druhykrat ho uz pozerat nebudem lebo bol strasne smutny...ale to mozno bude aj tym, ze Kenny je moja oblubena postava...
celkovo patri serial u mna medzi 5 najlepsich, ale mohol by byt este vyssie keby si autori odpustili vyslovene urazky napr zidov (aj ked to je zrejme myslene ako vtip) alebo vysmievanie sa...
EOF