|
|
|
| Autor |
Správa |
INDIGOcorp. Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 23.01.2006 Príspevky: 2125 Bydlisko: BABYLON 5 Karma: 
|
Zaslal: 30 Mar 2008, 19:33 Predmet: |
|
|
priatelka,buduce zamestnanie, akcie , zabavy po veceroch, krasy prirody niekedy .chaty,rodina samozrejme,elektronika,internet,hojko atd. ale troska zartu treba nee ?  |
|
| Návrat hore |
|
 |
fizz Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 20.06.2007 Príspevky: 1184 Bydlisko: SA/TN Karma: 
|
Zaslal: 30 Mar 2008, 19:56 Predmet: |
|
|
Neviem. Casto sa nad tym zamyslam a aj ked pridem na veci, pre ktore by som mohla zit, najdem na nich chyby a potom sa cudujem ako som vobec mohla co i len na nanosekundu byt presvedcena, ze prave to je mojim zmyslom zivota. Niekedy mam vsak pocit, ze zmysel zivota je uplne bezvyznamny pretoze ci ho najdem alebo nie, zomriem a bude jedno ci som ten zmysel mala alebo nie. Preco nieco hladat, robit, na niecom pracovat ked koniec bude nepochybne rovnaky?
Kazdopadne, ak sa ma niekto opyta, ze preco zijem, preco sa vobec pokusam prezivat a neskoncim to, tak su to ludia ktorych milujem. Pokial mi ostane aspon jeden, tak budem na ten koniec cakat dlhsie, cize ak to zovseobecnim a par veci zanedbam mozem povedat, ze zmyslom mojho zivota je laska. |
|
| Návrat hore |
|
 |
kinjeril Moderátor

Pohlavie:  Stav:  Založený: 05.10.2005 Príspevky: 4844 Bydlisko: Nitrancan:-) Karma: 
|
Zaslal: 30 Mar 2008, 19:57 Predmet: |
|
|
| spike97 napísal: |
To ťa motivuje k životu???to skôr motivuje rýchlu smrť a nie život  |
Nepochopil si to. Keby chcem vediet, aka je smrt, tak sa to da zistit hned a rychlo, nie? Myslel som to tak, ze na konci svojho zivota sa chcem pozriet za seba a povedat si, ze stalo to za to, ze to malo zmysel. Ze po mne ostalo nieco co stoji za to. Nieco, co pomohlo, resp. pomoze inym. A je jedno v akom zmysle. To je to, co ma motivuje. |
|
| Návrat hore |
|
 |
BullyBoy Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 16.03.2008 Príspevky: 166
Zaslal: 30 Mar 2008, 20:20 Predmet: |
|
|
| kamarati, laska, zabava, praca mnoho veci... proste zivot a vsetko pozitivne |
|
| Návrat hore |
|
 |
Amerigo Medium Expert

Stav:  Založený: 04.02.2007 Príspevky: 105 Bydlisko: na konci ulice Karma: 
|
Zaslal: 30 Mar 2008, 21:41 Predmet: |
|
|
Láska zahrňuje vieru, bez ktorej sa stáva svojmocným činom, sama sa ruší a stáva sa sebaospravedlnením: Viera a láska sa vzájomne podmieňujú a vyžadujú.
Ak myslíme všeobecne lásku ako takú je to ten najkrajší pud v každom slova zmysle.
Jedine láskou uveríme a dokážeme veriť v niečo vyššie.
Ja každé ráno rozmýšľam nad tým ako zas nestihnem autobus a ako ma zas nepustí vrátnička do školy ako zas zbabrem písomku atd. Myslím že je to nesprávny postoj a už len ak sa zamyslíme buďme nesmierne radi a ďakujme tomu ktorému eríme za existenciu a ani na zlomok sekundy neuvažujme nad tým že život nemá zmysel.
Niesme tu len náhodou odkopnutý ale máme vopred daný zmysel len ho treba nájsť. Ako je napísane v múdrej knihe kto hľadá ten nájde. Snažme sa hladat......  |
|
| Návrat hore |
|
 |
P41NK1LL3R Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.03.2008 Príspevky: 438 Bydlisko: TS/BA Karma: 
|
Zaslal: 30 Mar 2008, 21:59 Predmet: |
|
|
| Túžba odhaliť všetky svoje možnosti a zároveň pocit, že sa to nedozviem... |
|
| Návrat hore |
|
 |
ZitePunkom Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 07.03.2006 Príspevky: 1149 Bydlisko: Seru na Vás,já jdu domů.. Karma: 
|
Zaslal: 30 Mar 2008, 22:15 Predmet: |
|
|
Láska, všetky radosti, ktoré denno denne prežívam.. to, že zajtra bude predsa ešte o niečo lepší, ako včera..
A k tomu, že prečo sa zamýšlať nad tým, žijem...zopárkrát som to skúsil...a prichádzal som na zvláštne a príliš jednoduché veci...takže radšej sa nad tým vôbec nezamýšlam a teším sa z toho, čo mi ponúka život teraz... |
|
| Návrat hore |
|
 |
theBliZZard Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 25.01.2005 Príspevky: 246 Bydlisko: 4.815 162.342 Karma: 
|
Zaslal: 30 Mar 2008, 22:18 Predmet: |
|
|
| fizz napísal: |
| Preco nieco hladat, robit, na niecom pracovat ked koniec bude nepochybne rovnaky? |
No ide o to aby si na tomto svete nieco zanechala ci nie? Ci iba zomriet a nikto si uz na teba nikdy nespomenie? Koniec bude rovnaky, to mas pravdu, ale po konci to bude ine (aj ked tebe to vlastne uz moze byt jedno). Nechces spravit nieco dobre pre tento svet, nieco pre seba, svojich blizkych, aby si si pri konci mohla povedat ze si si zila svoj zivot tak ako si chcela a spravila vsetko co chcela, o com si snivala, tak aby si ta ludia pamatali v dobrom? Neviem ako vy, ale ja nechcem aby po smrti po mne ostal iba tento nick na hojkovi  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Sheep Addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 18.02.2005 Príspevky: 4544
Zaslal: 31 Mar 2008, 12:17 Predmet: |
|
|
| theBliZZard napísal: |
No ide o to aby si na tomto svete nieco zanechala ci nie? Ci iba zomriet a nikto si uz na teba nikdy nespomenie? Koniec bude rovnaky, to mas pravdu, ale po konci to bude ine (aj ked tebe to vlastne uz moze byt jedno). Nechces spravit nieco dobre pre tento svet, nieco pre seba, svojich blizkych, aby si si pri konci mohla povedat ze si si zila svoj zivot tak ako si chcela a spravila vsetko co chcela, o com si snivala, tak aby si ta ludia pamatali v dobrom? Neviem ako vy, ale ja nechcem aby po smrti po mne ostal iba tento nick na hojkovi  |
Aj ked budem zit neviem ako paradne, neviem ako velmi zmenim svet a budem proste suprovy, nikdy si nepoviem ze zil som super zivot pretoze
1. nebudem vediet kedy zomriem
2. rozpravat nieco take mi pride este drsnejsie, povedat "zil som fajn, budu na mna pamatat a teraz mozem skapat" je trocha protichodne nie?
...uvedomte sa sakra...
Ja nezijem preto aby na mna niekto spominal, ci cital v nejakej ucebnici alebo na internete. Cize si zijem jak ja chcem nie tak aby po mojej smrti o mne rozpravali, to mi je ukradnute.  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Retne King

Stav:  Založený: 01.08.2004 Príspevky: 1988 Bydlisko: Fr:Toulouse, Sk:Cassovia Karma: 
|
Zaslal: 31 Mar 2008, 12:22 Predmet: |
|
|
Lebo chcem vediet ako dopadnem, ci sa mi zadari alebo nie  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Kibo Addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 11.09.2005 Príspevky: 4175 Bydlisko: Blava, ne? Karma: 
|
Zaslal: 31 Mar 2008, 12:52 Predmet: |
|
|
mozno to bude zniet pesimisticky alebo cliche, ale mna nemotivuje nic. neviem ci mozem spravne pomenovat moje fungovanie ako prezivanie, ale asi to tak bude.
prosto rano vstanem a idem do roboty. nie ze by ma to nejak naplnalo, ale ked chcem prezit tak musim robit. vystriedal som par flekov ale ziaden ma nejak dusevne nenaplnal.
tak isto vztahy alebo priatelia, mam skvelych kamaratov ci kamosky, ale som skor vlk samotar. nebranim sa vybehnut s nimi von, vzdy sa bavime, ale ze by som ich tahaval von ja, to nehrozi.
v podstate momentalne nemam absolutne ziadnu motivaciu, nic co by ma tlacilo dopredu, nesnazim sa byt riaditelom sveta, sefom vo firme, ci zamestnancom mesiaca... prosto ako kamarat hovori, "Som vyznavacom MFP kultury, som mamp*cista"
 |
|
| Návrat hore |
|
 |
Petoo Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 08.05.2006 Príspevky: 545 Bydlisko: www.exchangeusa.sk Karma: 
|
Zaslal: 31 Mar 2008, 13:32 Predmet: |
|
|
ja som si tuto otazku este nikdy nepolozil. a ak mam byt uprimny zatial, nevidim dvovod preco si na nu odpovedat? no mozno to pride s vekom  |
|
| Návrat hore |
|
 |
den333 Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 16.08.2006 Príspevky: 1272 Bydlisko: Košiceeee Karma: 
|
Zaslal: 31 Mar 2008, 13:51 Predmet: |
|
|
| motivuje ma to ze chcem nieco dokazat...chcem sa osamostatnit a ukazat rodicom ze viem byt sebestacny....a to preto aby namna boli hrdy... |
|
| Návrat hore |
|
 |
samploom Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 08.03.2007 Príspevky: 325 Bydlisko: BA, MT Karma: 
|
Zaslal: 31 Mar 2008, 15:05 Predmet: |
|
|
| Cim vacsie EGO, tym vacsia chut zit. Kto je curva, ten je "v pohode" t.z.-stale si musi nieco dokazovat. Ak s tym prestane, coskoro ho navstivi existencna otazka... |
|
| Návrat hore |
|
 |
SlimEm Medium Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 25.03.2008 Príspevky: 81
Zaslal: 31 Mar 2008, 15:08 Predmet: |
|
|
dobra tema, K+ pre autora
tak co mna motivuje...
...radost z kazdeho noveho dna, ze mozem zazit nieco nove, nezabudnutelne, poucne, dobrudruzne, zabavne...atd
a z globalneho pohladu ma motivuju rodicia, ktorych nechcem sklamat. |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|