Obsah fóra www.hojko.com
Aukro.sk
Hľadať  •  FAQ  •  IP  •  CS  •  Zoznam užívateľov  •  Karma  •  Závisláci  •  Registrácia
 Prihlásiť sa pre kontrolu súkromných správ  •  Prihlásenie

Čo ta motivuje k životu?
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Život, štýl, cestovanie... Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Ďalšia 
 Moje príspevky :: Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
INDIGOcorp.
Guru wannabe
Guru wannabe

Pohlavie: Pohlavie:Muž
Stav: Odhlásený
Založený: 23.01.2006

PríspevokZaslal: 30 Mar 2008, 19:33    Predmet: Odpovedať s citátom  

priatelka,buduce zamestnanie, akcie , zabavy po veceroch, krasy prirody niekedy Very Happy .chaty,rodina samozrejme,elektronika,internet,hojko atd. Very Happy ale troska zartu treba nee ? Very Happy
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky AOL Instant Messenger MSN Messenger
fizz
Medium Professional
Medium Professional

Pohlavie: Pohlavie:Žena
Založený: 20.06.2007

PríspevokZaslal: 30 Mar 2008, 19:56    Predmet: Odpovedať s citátom  

Neviem. Casto sa nad tym zamyslam a aj ked pridem na veci, pre ktore by som mohla zit, najdem na nich chyby a potom sa cudujem ako som vobec mohla co i len na nanosekundu byt presvedcena, ze prave to je mojim zmyslom zivota. Niekedy mam vsak pocit, ze zmysel zivota je uplne bezvyznamny pretoze ci ho najdem alebo nie, zomriem a bude jedno ci som ten zmysel mala alebo nie. Preco nieco hladat, robit, na niecom pracovat ked koniec bude nepochybne rovnaky?
Kazdopadne, ak sa ma niekto opyta, ze preco zijem, preco sa vobec pokusam prezivat a neskoncim to, tak su to ludia ktorych milujem. Pokial mi ostane aspon jeden, tak budem na ten koniec cakat dlhsie, cize ak to zovseobecnim a par veci zanedbam mozem povedat, ze zmyslom mojho zivota je laska.
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Založený: 05.10.2005

PríspevokZaslal: 30 Mar 2008, 19:57    Predmet: Odpovedať s citátom  

spike97 napísal:
To ťa motivuje k životu???to skôr motivuje rýchlu smrť a nie život Confused
Nepochopil si to. Keby chcem vediet, aka je smrt, tak sa to da zistit hned a rychlo, nie? Myslel som to tak, ze na konci svojho zivota sa chcem pozriet za seba a povedat si, ze stalo to za to, ze to malo zmysel. Ze po mne ostalo nieco co stoji za to. Nieco, co pomohlo, resp. pomoze inym. A je jedno v akom zmysle. To je to, co ma motivuje.
Návrat hore
BullyBoy
Expert
Expert

Založený: 16.03.2008

PríspevokZaslal: 30 Mar 2008, 20:20    Predmet: Odpovedať s citátom  

kamarati, laska, zabava, praca mnoho veci... proste zivot a vsetko pozitivne
Návrat hore
Amerigo
Medium Expert
Medium Expert

Založený: 04.02.2007

PríspevokZaslal: 30 Mar 2008, 21:41    Predmet: Odpovedať s citátom  

Láska zahrňuje vieru, bez ktorej sa stáva svojmocným činom, sama sa ruší a stáva sa sebaospravedlnením: Viera a láska sa vzájomne podmieňujú a vyžadujú.
Ak myslíme všeobecne lásku ako takú je to ten najkrajší pud v každom slova zmysle.
Jedine láskou uveríme a dokážeme veriť v niečo vyššie.
Ja každé ráno rozmýšľam nad tým ako zas nestihnem autobus a ako ma zas nepustí vrátnička do školy ako zas zbabrem písomku atd. Myslím že je to nesprávny postoj a už len ak sa zamyslíme buďme nesmierne radi a ďakujme tomu ktorému eríme za existenciu a ani na zlomok sekundy neuvažujme nad tým že život nemá zmysel.
Niesme tu len náhodou odkopnutý ale máme vopred daný zmysel len ho treba nájsť. Ako je napísane v múdrej knihe kto hľadá ten nájde. Snažme sa hladat...... Cool
Návrat hore
P41NK1LL3R
Medium Star
Medium Star

Založený: 24.03.2008

PríspevokZaslal: 30 Mar 2008, 21:59    Predmet: Odpovedať s citátom  

Túžba odhaliť všetky svoje možnosti a zároveň pocit, že sa to nedozviem...
Návrat hore
ZitePunkom
Medium Professional
Medium Professional

Založený: 07.03.2006

PríspevokZaslal: 30 Mar 2008, 22:15    Predmet: Odpovedať s citátom  

Láska, všetky radosti, ktoré denno denne prežívam.. to, že zajtra bude predsa ešte o niečo lepší, ako včera..
A k tomu, že prečo sa zamýšlať nad tým, žijem...zopárkrát som to skúsil...a prichádzal som na zvláštne a príliš jednoduché veci...takže radšej sa nad tým vôbec nezamýšlam a teším sa z toho, čo mi ponúka život teraz...
Návrat hore
theBliZZard
Light Star
Light Star

Založený: 25.01.2005

PríspevokZaslal: 30 Mar 2008, 22:18    Predmet: Odpovedať s citátom  

fizz napísal:
Preco nieco hladat, robit, na niecom pracovat ked koniec bude nepochybne rovnaky?
No ide o to aby si na tomto svete nieco zanechala ci nie? Ci iba zomriet a nikto si uz na teba nikdy nespomenie? Koniec bude rovnaky, to mas pravdu, ale po konci to bude ine (aj ked tebe to vlastne uz moze byt jedno). Nechces spravit nieco dobre pre tento svet, nieco pre seba, svojich blizkych, aby si si pri konci mohla povedat ze si si zila svoj zivot tak ako si chcela a spravila vsetko co chcela, o com si snivala, tak aby si ta ludia pamatali v dobrom? Neviem ako vy, ale ja nechcem aby po smrti po mne ostal iba tento nick na hojkovi Smile
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky
Sheep
Addict
Addict

Založený: 18.02.2005

PríspevokZaslal: 31 Mar 2008, 12:17    Predmet: Odpovedať s citátom  

theBliZZard napísal:
No ide o to aby si na tomto svete nieco zanechala ci nie? Ci iba zomriet a nikto si uz na teba nikdy nespomenie? Koniec bude rovnaky, to mas pravdu, ale po konci to bude ine (aj ked tebe to vlastne uz moze byt jedno). Nechces spravit nieco dobre pre tento svet, nieco pre seba, svojich blizkych, aby si si pri konci mohla povedat ze si si zila svoj zivot tak ako si chcela a spravila vsetko co chcela, o com si snivala, tak aby si ta ludia pamatali v dobrom? Neviem ako vy, ale ja nechcem aby po smrti po mne ostal iba tento nick na hojkovi Smile
Aj ked budem zit neviem ako paradne, neviem ako velmi zmenim svet a budem proste suprovy, nikdy si nepoviem ze zil som super zivot pretoze

1. nebudem vediet kedy zomriem
2. rozpravat nieco take mi pride este drsnejsie, povedat "zil som fajn, budu na mna pamatat a teraz mozem skapat" je trocha protichodne nie?

...uvedomte sa sakra...

Ja nezijem preto aby na mna niekto spominal, ci cital v nejakej ucebnici alebo na internete. Cize si zijem jak ja chcem nie tak aby po mojej smrti o mne rozpravali, to mi je ukradnute. Wink
Návrat hore
Retne
King
King

Založený: 01.08.2004

PríspevokZaslal: 31 Mar 2008, 12:22    Predmet: Odpovedať s citátom  

Lebo chcem vediet ako dopadnem, ci sa mi zadari alebo nie Smile
Návrat hore
Kibo
Addict
Addict

Stav: Prihlásený
Založený: 11.09.2005

PríspevokZaslal: 31 Mar 2008, 12:52    Predmet: Odpovedať s citátom  

mozno to bude zniet pesimisticky alebo cliche, ale mna nemotivuje nic. neviem ci mozem spravne pomenovat moje fungovanie ako prezivanie, ale asi to tak bude.
prosto rano vstanem a idem do roboty. nie ze by ma to nejak naplnalo, ale ked chcem prezit tak musim robit. vystriedal som par flekov ale ziaden ma nejak dusevne nenaplnal.
tak isto vztahy alebo priatelia, mam skvelych kamaratov ci kamosky, ale som skor vlk samotar. nebranim sa vybehnut s nimi von, vzdy sa bavime, ale ze by som ich tahaval von ja, to nehrozi.
v podstate momentalne nemam absolutne ziadnu motivaciu, nic co by ma tlacilo dopredu, nesnazim sa byt riaditelom sveta, sefom vo firme, ci zamestnancom mesiaca... prosto ako kamarat hovori, "Som vyznavacom MFP kultury, som mamp*cista" Very Happy
Confused
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
Petoo
Star
Star

Založený: 08.05.2006

PríspevokZaslal: 31 Mar 2008, 13:32    Predmet: Odpovedať s citátom  

ja som si tuto otazku este nikdy nepolozil. a ak mam byt uprimny zatial, nevidim dvovod preco si na nu odpovedat? no mozno to pride s vekom Smile
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky
den333
Medium Professional
Medium Professional

Založený: 16.08.2006

PríspevokZaslal: 31 Mar 2008, 13:51    Predmet: Odpovedať s citátom  

motivuje ma to ze chcem nieco dokazat...chcem sa osamostatnit a ukazat rodicom ze viem byt sebestacny....a to preto aby namna boli hrdy...
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
samploom
Medium Star
Medium Star

Založený: 08.03.2007

PríspevokZaslal: 31 Mar 2008, 15:05    Predmet: Odpovedať s citátom  

Cim vacsie EGO, tym vacsia chut zit. Kto je curva, ten je "v pohode" t.z.-stale si musi nieco dokazovat. Ak s tym prestane, coskoro ho navstivi existencna otazka...
Návrat hore
SlimEm
Medium Expert
Medium Expert

Založený: 25.03.2008

PríspevokZaslal: 31 Mar 2008, 15:08    Predmet: Odpovedať s citátom  

dobra tema, K+ pre autora Smile

tak co mna motivuje...

...radost z kazdeho noveho dna, ze mozem zazit nieco nove, nezabudnutelne, poucne, dobrudruzne, zabavne...atd

a z globalneho pohladu ma motivuju rodicia, ktorych nechcem sklamat.
Návrat hore
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Život, štýl, cestovanie... Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Ďalšia
Strana 3 z 8

Prejdi na: