Čo ta motivuje k životu?

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
Petoo
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Petoo »

ja som si tuto otazku este nikdy nepolozil. a ak mam byt uprimny zatial, nevidim dvovod preco si na nu odpovedat? no mozno to pride s vekom :)
den333
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa den333 »

motivuje ma to ze chcem nieco dokazat...chcem sa osamostatnit a ukazat rodicom ze viem byt sebestacny....a to preto aby namna boli hrdy...
samploom
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa samploom »

Cim vacsie EGO, tym vacsia chut zit. Kto je curva, ten je "v pohode" t.z.-stale si musi nieco dokazovat. Ak s tym prestane, coskoro ho navstivi existencna otazka...
SlimEm
Expert
Expert

Príspevok od používateľa SlimEm »

dobra tema, K+ pre autora :)

tak co mna motivuje...

...radost z kazdeho noveho dna, ze mozem zazit nieco nove, nezabudnutelne, poucne, dobrudruzne, zabavne...atd

a z globalneho pohladu ma motivuju rodicia, ktorych nechcem sklamat.
fifi990
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa fifi990 »

V prvom rade ma motivuje laska:
- k ludom vo vseobecnosti(aj k tym, ktori mi niesu "pochuti", lebo tiez mam zle vlastnosti a verim v to, ze aj navonok nespravne ciny mozu byt konane s dobrym umyslom /aj ked budme realisti, casto je to prave naopak/) lebo sa citim dobre v spolocnosti a myslim si, ze moj zivot nieje uplne moj, ale ze nase zivoty su dokonale pospajane ako vetvy a vetvicky koruny stromu aby na ich konci mohli rast vyhonky a plody = nase ciele a sny. clovek ako individualita v podstate len spestruje svet.
- laska ako nadherny pocit, ktory mi vycari usmev na tvari ale aj slzu v oku, aby som si ju o to viac vedela cenit.

A aby som tu len nelietala v oblakoch :D tak ked uz som sa narodila a zijem a dycham, asi to nebude len pre srandu kralikov, chcem si zivot uzit a neupadat dom smutku a beznadeje ked dostanem od zivota facku.Takze tot moja motivacia
dudo02
King
King

Príspevok od používateľa dudo02 »

uplink napísal:So slovom existovat opatrne, zapodieva sa nim filozoficky smer existencializmus a je to celkom hlboka zalezitost [aj ked je to stale len kopa zvastov a drbov od roznych autorov]. Ked niekto existuje, je blizko skutocnemu Zivotu, myslel si skor ze vacsina z nas len preziva? Ak ano, mas pravdu. Ludia prezivaju, zo dna na den, ziju pre plytke blbosti a cliche veci. Vztahy, rodina, kariera, nieco dosiahnut, alebo tu nieco po sebe nechat nic svetoborne. Kto naozaj zije Zivot, tak ako to bolo mienene na pociatku, ten je vitaz, ale takych je malicko. Samotny Zivot ak je zity a nie len prezivany sa zapisuje do sveta, bez toho, aby clovek nieco dokazoval svojou existenciou. Clovek jednoducho musi dovolit Zivotu, aby sa dokazal na nom, skrze neho, to je vsetko. Ale zistit ako...no to je na dlhsie.
Vela ludi hlada hlbsi zmysel zivota a na konci zistia,ze im zivot pretiekol medzi prstami.Namiesto toho aby ho prezivali,hladaju hlbsi vyznam,ktory im vsak imho,na konci nebude na nic..Samozrejme clovek si ten koniec"predlzi".Zo strachu pred zanikom,si to kazdy vymysli po svojom..

Mna motivuje stastie-plytke blbosti,ako si napisal..Chcem byt stastny,mat okolo seba priatelov,zazivat lasku,radost a kvoli tomuto zijem a snazim sa robit veci tak,aby sa mi to splnalo..
asontragy
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa asontragy »

mozno nezvycajne, ale asi posledny rok co ma drzi pri zivote hudba a jej rozne podoby, to je vec co ma vzdy rozveseli, ukludni, naberie mi sil, vacsinu svojich zazitkov si spajam s hudbou, resp. sa snazim hladat hudbu tam kde nie je...a este zopar ludi, kvoli ktorym som tu, a ktori tu pre mna ked to potrebujem.
SSemteXX
Guru
Guru

Príspevok od používateľa SSemteXX »

motivacia,nvm,ale mna nejak motivuju jedine zeny,mozno to znie smiesne,ale ja sa ucit vobec neviem,ani skola ma nemotivuje,nakolko mam nanu nechut,nechce sa mi ucit nic,a preto ostavam pri zenach :)
R1k1nko
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa R1k1nko »

zeny - priatelia/priatelia - a veci co ktomu patria :)
:flower:
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

co mna motivuje k zivotu samotnemu ? ... hmm tazka otazka ... kazda odpoved je dobra, kazda odpoved je zla ... zivot mi bol dany, tak uz len ten zaklad ze ho nehcem "predr*at" zbytocne ma motivuje ... dalej zijem s pocitom ze by som chcel kazdy den vyuzit naplno, venovat sa tomu co ma bavi, zarovnen zabezpecovat buducnost, aby bolo o com snivat, o tych krajsich zajtrajskoch ... pre mna osobne je to viac ako hladat nejaky hlbsi vyznam zivota, ktory tu v podstate ani nemusi byt ... ved zivotov je tolko, preco by mal kazdy davat zmysel / resp. mat zmysel ? ... vyskytol som sa, bola mi daná možnosť, tak nebudem ako debil filozofovat, ale sa budem snazit vybuchat z toho co najviac :-) ...

a este jednu z pesnicky: " život je kratkej, na to se napijem, zivot je kratkej, tak si ho uzijem -> svlikat zensky, do rana pit, rano vstat a vecer zas jit -> zivot je kratkej :-) ...
vojtk
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa vojtk »

Uz to ze zijem ma motivuje k zivotu. Myslim ze kazdeho, motivuje to, co si vazi, alebo to co ma pre neho cenu. Skôr je teda na mieste otazka co ma cenu.

Ale bezne sa aj mne stava, ze rano hladam vôbec dôvod vstat z postele a niekedy si ani nie som isty ci sa vôbec chcem zobudit :)
Tomasko
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tomasko »

rodina, holka :smt048

jednoznacne
tanka
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tanka »

Fúha, tu by som mohla aj ja niečo povedať... však, Amerigo?! :wink: No tak ja žijem predovšetkým pre rodinu, som rodinne založená. Inak mám rada všetko živé, teda ľudí, zvieratá, ale i prírodu ako takú. Akurát včera som s jednou veľmi blízkou osôbkou preberala možnú situáciu, že čo by sme spravili, keby sme zbadali napríklad veľkého hada. Samozrejme, ani jedna z nás by mu neublížila, asi by sme sa nechali najskôr uhryznúť. Ale ani potom by som mu nevedela ubllížiť. Živočíchy sa na rozdiel od ľudí správajú inštinktívne, čiže ublížia len keď sa cítia ohrozené, resp. keď sú hladné. Čo nechápem je, ako môže zabiť človek človeka. Teda pre mňa je hlavným zmyslom života ŽIVOT. A v ŽIVOTE samozrejme LÁSKA.
xXPAINKILLERXx
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa xXPAINKILLERXx »

Moje dievcatko
Dizzy
Star
Star

Príspevok od používateľa Dizzy »

zeny, laska, sex :) rodina, priatelia, uspechy
jackoff8
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa jackoff8 »

Ž.E.N.Y. a ešte moje sny ktoré si chcem splniť
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Motivuje ma vizia uspechu, kludu a zasluzeneho odpocinku.
Motivuje ma zvedavost.
Motivuje ma laska, ta ktoru prezivam aj ta ktora mozno este len pride.
V neposlednej rade ma motivuje pocit ze musim nieco dokazat aj kvoli tym ktori tu sancu nemali, pozriet sa raz do oblakov a povedat si "Dufam ze ste na mna hrdi."...
Terepin
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Terepin »

Pri živote ma drží nádej, že raz sa ten po*ratý život skončí a začnem žiť.
ob3l1x
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa ob3l1x »

laska, rodina, zivot sam o sebe, tuzba zazit nieco nove :)
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

motivuje ma to ze si raz splnim svoje sny :)
Napísať odpoveď