|
|
|
| Autor |
Správa |
x-nina Medium Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 04.04.2008 Príspevky: 84 Bydlisko: Ulanbatar Karma: 
|
Zaslal: 06 Apr 2008, 19:25 Predmet: |
|
|
Mňa motivuje hlavne to aby som okúsila aký vlastne život je jeho ako tak dobré ale aj tie zlé stránky.A hlavne by som sa nechcela nudiť a zažiť nejaký ten extrém  |
|
| Návrat hore |
|
 |
RomanB Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 08.07.2007 Príspevky: 498
Zaslal: 07 Apr 2008, 0:15 Predmet: |
|
|
| V skratke su to vecy ktore ma robia stastnym a napnaju ma ci ide o hmotne alebo nehmotne. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Sakino [SKK] Amateur

Stav:  Založený: 03.06.2007 Príspevky: 27
Zaslal: 10 Apr 2008, 22:45 Predmet: |
|
|
Buducnosť, kariera, laska je veľmi dôležitá.
Ale inač nevydim zmysel života, treba si ho užiť... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Kaonashi Medium Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 20.04.2008 Príspevky: 139 Bydlisko: svet Karma: 
|
Zaslal: 20 Apr 2008, 1:12 Predmet: |
|
|
| momentálne chcem dočítať jednu knihu...potom sa uvidí |
|
| Návrat hore |
|
 |
neo250 Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 02.07.2006 Príspevky: 363 Bydlisko: Martin Karma: 
|
Zaslal: 21 Apr 2008, 17:38 Predmet: |
|
|
tak mňa najviac motivuje moja holka bez nej by som nemal takú motívaciu ako mám teraz......
proste keby nebolo jej, tak ja neviem.... |
|
| Návrat hore |
|
 |
matoa Amateur

Stav:  Založený: 10.12.2006 Príspevky: 29
Zaslal: 23 Apr 2008, 16:16 Predmet: |
|
|
| Hocičo... |
|
| Návrat hore |
|
 |
in your world Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 25.04.2008 Príspevky: 296 Bydlisko: E=mcE+2 Karma: 
|
Zaslal: 26 Apr 2008, 12:28 Predmet: |
|
|
| NIČ!!!!! ja som ete tu len preto aby moj otec tu nebol sám |
|
| Návrat hore |
|
 |
NorthWindVG Amateur

Pohlavie:  Stav:  Založený: 27.04.2008 Príspevky: 34 Bydlisko: Bratislava Karma: 
|
Zaslal: 27 Apr 2008, 14:12 Predmet: |
|
|
co ma motivuje? vysledky mojej prace, ktore ovplivnuju vsetko naokolo  |
|
| Návrat hore |
|
 |
jenny177 Amateur

Pohlavie:  Stav:  Založený: 12.03.2008 Príspevky: 29
Zaslal: 09 Jún 2008, 1:55 Predmet: |
|
|
..moja jednoznacna odpoved je moj priatel.. ...je vzdy tam ,kde ho potrebujem..podrzi ma..podpori..posunie dalej..a tak mam vzdy moznost a sancu dosiahnut nieco nove..nieco nepoznane a niekedy doteraz len snene..pretoze viem,ze on je ten,ktory mi skutocne veri..a prreto,no nie len preto ho milujem..  |
|
| Návrat hore |
|
 |
whisper Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 13.02.2006 Príspevky: 784 Bydlisko: [EU]BA Karma: 
|
Zaslal: 09 Jún 2008, 15:38 Predmet: |
|
|
momentálne nie som v stave sa hlboko zamýšlať, tak odpoviem stručne:
láska - priatelia - autá - hudba - adrenalín
to sú dôvody, vďaka ktorým mám radosť zo života... |
|
| Návrat hore |
|
 |
SRneC Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 25.09.2005 Príspevky: 2926 Bydlisko: -) Karma: 
|
Zaslal: 09 Jún 2008, 16:09 Predmet: |
|
|
najlepsie je to ze je na mne co urobim to je motivacia nie? ved aj taku pocitacovu hru kde mozete ist hocikam a robit hocico kazdy chce ale jedina bola a aj zostane bezny zivot |
|
| Návrat hore |
|
 |
Runes Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 09.08.2006 Príspevky: 1297 Bydlisko: Tatoine Karma: 
|
Zaslal: 09 Jún 2008, 18:21 Predmet: |
|
|
K zivotu nic v poslednej dobe trpim predstavou ze moj zivot nema vlastne zmysel heh ale to je sposobene skor neuspechom v urcitych oblastiach Ale nefim daka ta motivacia no ono je to skor radost heh napr ked idem do sluzby tak sa tesim uz 3 dni dopredu teda zalezi od charakteru podujatia, pripadne ked sa urcita osobka ozve tak mi to da naladu sa usmievat. Ale heh tatkeiz su to spoluziaci aj dneska som mal zlu naladu ale neviem ked ich stretnem tak proste dvihne sa mi nalada, len ako som vravel v uvode ked som sam ako napr aj ted tak nalada velmi zla a vtedy sa pochopitelne cloveku moc nece existovat najradsej bysa zakopal pod ciernu zem. No a dako som sa rozpisal heh. World peace
EDIT/// ale ze by som s toho nevysiel ako daky psycho tak pred par tyzdnami nez sa toto vsetko zacalo som motivaciu nepotreboval lebo som fungoval principe : zobudim sa mam na vyber bude sa budem usmievat abo sa mracit a ja som si vzdy vybral moznost usmievat ale verim tomu ze za par dni to bude znovu tak len prejde tato zla zla nalada ktoru nemam nemam rad ale dako sa mi ju nedari zmenit lebo v momente ako som sam mam velke myslienky v malej hlave |
|
| Návrat hore |
|
 |
yazoo Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 05.03.2008 Príspevky: 489 Bydlisko: Prešov Karma: 
|
Zaslal: 09 Jún 2008, 19:13 Predmet: |
|
|
K zivotu ma motivuje hlavne ten pocit byt samostatny, dosahovat svoje uspechy, byt spokojny sam so sebou. Vystudovat dobru skolu a najst si dobru pracu, to su asi take hlavne prvky ktore ma motivuju k tomu, aby som nebol lenivy a aj nieco robil.  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Hacket Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 11.05.2008 Príspevky: 386 Bydlisko: Prešov Karma: 
|
Zaslal: 09 Jún 2008, 19:32 Predmet: |
|
|
| Láska,dobrý ľudia,hudba,životné príbehy,šport....a samotná tajná budúcnosť |
|
| Návrat hore |
|
 |
kubodinho Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 02.03.2005 Príspevky: 1374
Zaslal: 09 Jún 2008, 20:20 Predmet: |
|
|
| tak predosle roky ma motivoval futbal , ale koli zraneniu som musel prestat tak teraz by som chcel byt biznisman , robit obchody a vsetko s tym spojene to ma motivuje a dalej ma motivuje uzit si zivot zit kazddy den naplno , navstivit vsetky miesta ktore chcem , a tak |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|