Čo ta motivuje k životu?
-
in your world
Light Star
-
NorthWindVG
Amateur
..moja jednoznacna odpoved je moj priatel..
...je vzdy tam ,kde ho potrebujem..podrzi ma..podpori..posunie dalej..a tak mam vzdy moznost a sancu dosiahnut nieco nove..nieco nepoznane a niekedy doteraz len snene..pretoze viem,ze on je ten,ktory mi skutocne veri..a prreto,no nie len preto ho milujem..

-
Runes
Addict
- Kontaktovať používateľa:
K zivotu nic v poslednej dobe trpim predstavou ze moj zivot nema vlastne zmysel heh ale to je sposobene skor neuspechom v urcitych oblastiach
Ale nefim daka ta motivacia no ono je to skor radost heh napr ked idem do sluzby tak sa tesim uz 3 dni dopredu teda zalezi od charakteru podujatia, pripadne ked sa urcita osobka ozve tak mi to da naladu sa usmievat. Ale heh tatkeiz su to spoluziaci aj dneska som mal zlu naladu ale neviem ked ich stretnem tak proste dvihne sa mi nalada, len ako som vravel v uvode ked som sam ako napr aj ted tak nalada velmi zla a vtedy sa pochopitelne cloveku moc nece existovat najradsej bysa zakopal pod ciernu zem. No a dako som sa rozpisal heh. World peace 
EDIT/// ale ze by som s toho nevysiel ako daky psycho tak pred par tyzdnami nez sa toto vsetko zacalo som motivaciu nepotreboval lebo som fungoval principe : zobudim sa mam na vyber bude sa budem usmievat abo sa mracit a ja som si vzdy vybral moznost usmievat
ale verim tomu ze za par dni to bude znovu tak len prejde tato zla zla nalada ktoru nemam nemam rad ale dako sa mi ju nedari zmenit lebo v momente ako som sam mam velke myslienky v malej hlave
EDIT/// ale ze by som s toho nevysiel ako daky psycho tak pred par tyzdnami nez sa toto vsetko zacalo som motivaciu nepotreboval lebo som fungoval principe : zobudim sa mam na vyber bude sa budem usmievat abo sa mracit a ja som si vzdy vybral moznost usmievat
-
marteenka.s
Light Expert
asi to ze mam chalana ktory ma lubi a ktoreho ja lubim a predstava ze sme idealny par. ze budeme raz spolu zit mat deti, sediet na nasej zahradke na terase a popijat vinko a pozerat sa , ako sa nase deticky hraju a mlatia. Jednoducho nemam strach z buducnosti a pozeram sa na nu cez ruzove okuliare....mozno by som ale nemala 
marteenka to čo si napisala je pekne, ale ked študuješ musim povedať že toho o živote vela nevieš. Tym ťa nechcem uraziť a nevybavuj si to zle, ale to o čom je život zistiš až po škole ked sa budeš stavať na vlastne nohy. Nechcem tu pisať aky som ja mudry a svetaskusený ,ale dačo som už prežil. Dosť v živote maju vyznam peniaze a ked ti otec roby v norsku tak ich maťe zatial dosť sam som robyl v Norsku asi rok. Pokym chodiš do školy tak si uži aj s priatelom je to pekny pocit ked ťa niekto lubi.
Ono ja si myslim že život ma vela stranok aj tych peknych ale aj zlych zaleži ktorych sa ti v živoťe viacej dostane a tomu sa hovorý osud. pekný den prajem všetkým
Ono ja si myslim že život ma vela stranok aj tych peknych ale aj zlych zaleži ktorych sa ti v živoťe viacej dostane a tomu sa hovorý osud. pekný den prajem všetkým
-
cORP.
Addict
- Kontaktovať používateľa:
velmi mudro povedane je to pekna predstava ale nikto nemoze vediet dopredu co sa stane, zial zivot vie byt krasny no aj strasne krutyMester napísal:marteenka to čo si napisala je pekne, ale ked študuješ musim povedať že toho o živote vela nevieš. Tym ťa nechcem uraziť a nevybavuj si to zle, ale to o čom je život zistiš až po škole ked sa budeš stavať na vlastne nohy. Nechcem tu pisať aky som ja mudry a svetaskusený ,ale dačo som už prežil. Dosť v živote maju vyznam peniaze a ked ti otec roby v norsku tak ich maťe zatial dosť sam som robyl v Norsku asi rok. Pokym chodiš do školy tak si uži aj s priatelom je to pekny pocit ked ťa niekto lubi.
-
marteenka.s
Light Expert
to ake mam predstavy o zivote, neznamena ze o nom nic neviem
ved som povedala ze tie predstavy su len moja motivacia, to vsak neznamena, ze to nazoaj tak bude. len sa snazim byt optimista. caka ma toho este vela, nedavno som este len zmaturovala, caka ma vyska, vsetky co som si vybrala su dost tazke, to bude tazky oriesok a k tomu mi moja mama zakazala mat deti pocas studia
a celkom ju chapem, niekto by to zvladol niekto nie. priatel je starsi o rok odo mna, robi, ale tiez by chcel studovat. budeme to mat komplikovane v zivote, ale naco sa dopredu stresovat
mozno ma trocha utesuje fakt, ze mame pozemok a rodicia pocitaju s tym ze sa tam raz zacne stavat, takze sme usetrili tak milion korun a co sa tyka tatina a jeho penazi....
odkedy robi v norsku, hej mame dost koruniek ale vsetko ide do prerabiek domu a dvora, do auta chce vrazit...lebo miluje vymenu aut, zachvilu cakam ze kupi kamion.
-
P41NK1LL3R
Light Professional
Ak postavíš "motiváciu k životu" na vzťahoch, tak často a rýchlo pominuteľných, môže sa stať, že sa budeš oveľa horšie vyrovnávať s akoukoľvek stratou...marteenka.s napísal:...
Nechcem tvrdiť, že abstrakciou, prípadne postavením hraníc samej sebe to bude ľahšie, ale prehnaného optimistu dokáže zničiť neúspech, pád a pod., zatiaľ čo pesimistu požiera druhá strana...
Takisto nechcem ponúkať žiadne riešenia, ale život stojaci výlučne na vzťahoch k iným ľuďom, vedie po ich strate často k sebadeštrukcii...
-
marteenka.s
Light Expert
mas pravdu, ale kazdy sme ina povaha a kazdy vidime svoju buducnost inak. Niekto vie ze ich vztah dlho nevydrzi, niekto vie ze je to nadlhsie....hoci aj ten najkrajsi vztah moze pominut, to je jasne. Ale lubime sa teraz a nemozem sa predsa v peknom obdobi do zivota pozerat ako pesimista...lebo co ak......si najde inu, co ak sa nedajboze nieco stane............
Proste niektori ludia si zakladaju na kariere, niektori na vztahoch, nikto mi nemoze vycitat, ze ma motivuje laska k priatelovi a buducej rodine. Mozno casom ta laska pominie, ale ten cit a vztah zostane.
Proste niektori ludia si zakladaju na kariere, niektori na vztahoch, nikto mi nemoze vycitat, ze ma motivuje laska k priatelovi a buducej rodine. Mozno casom ta laska pominie, ale ten cit a vztah zostane.
-
P41NK1LL3R
Light Professional
Ja som takisto odmietol aj prehnaný pesimizmus, skôr išlo ale o to, že ak sú tou motiváciou vzťahy, ktoré odrážajú prístup iných ľudí do takej miery, že ten tvoj je závislý iba od nich, môže to znamenať, že po akejkoľvek strate už v sebe nemusíš nájsť opodstatnenie pre ďalšie "bytie"...
A ťažisková je práve myšlienka, že každý človek je iný -> z toho dôvodu je pre mňa nutná rezervácia samoty (aj keď len sekundovej) resp. jej pripustenie v predstavách o budúcnosti...
A ťažisková je práve myšlienka, že každý človek je iný -> z toho dôvodu je pre mňa nutná rezervácia samoty (aj keď len sekundovej) resp. jej pripustenie v predstavách o budúcnosti...
-
marteenka.s
Light Expert