Čo ta motivuje k životu?

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
P41NK1LL3R
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa P41NK1LL3R »

marteenka.s napísal:tak ale zase som nepovedala ze moj zivot je zavisly LEN na partnerovi.....zvacsa ano, ale stale su tu rodina a priatelia ale to velke % patri prave teraz priatelovi.
Celá tá myšlienka bola postavená na slovíčku "ak"... čiže netvrdím, že to u teba tak je... a ani, že to tak bude...
Len sa vrátim k mojej poslednej vete - myslím si, že je dôležité uvoľniť isté percento aj sebe samému, aby som sa potom dokázal prostredníctvom svojho bytia k životu motivovať po akýchkoľvek nepriaznivých udalostiach...
Don_Pipino
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Don_Pipino »

Motivacia do zivota??

Tak jednak je to urcite priatelka, ktoru moc lubim a vdacim jej za vela, tym padom jej chcem ukazat, ako sa viem o nu postarata snazim sa mat dobry job a co najviac setrit atd., teda jednak motivacia je aj dobry job. Ono je to u mna tak pekne podelene a nadvezuje to na seba. Pretoze keby som mal mat len job a mala by to byt moja motivacia, tak z toho pracovneho uspechu nemam radost, tak ako ked potom mozem kupit priatelke (resp. neskor zene), novu sedacku, postel a pod. Ano, clovek ked dobre zaraba a je mlady, tak je to o inom, nic mu nechyba, ale potom za zobudi, bude mu 50 a zisti, ze nema nikoho s kym stravil zbytok zivota. A tu 18 rocnu priatelku co ma, tak na nu sa moc spoliehat nemoze. Preto si myslim, ze by to malo byt jedno aj druhe. A to, ze sa buducnost zalozena na vztahu moze pokazit,je pravda, ale podla mna ked uz planujes buducnost, tak si natolko vypsely, aby si vedel, ci s tym clovekom vydrzis zit alebo nie.
marteenka.s
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa marteenka.s »

P41NK1LL3R napísal: Len sa vrátim k mojej poslednej vete - myslím si, že je dôležité uvoľniť isté percento aj sebe samému, aby som sa potom dokázal prostedníctvom svojho bytia k životu motivovať po akýchkoľvek nepriaznivých udalostiach...
tak to si myslim ze to percento je v kazdom cloveku, len o tom mozno nevedia......
kazdy to berie inac ....... niekto hlada motivaciu v alkohole, fajceni iny v sexe alebo co ja viem co :)
kazdopadne je z teba velmi dobry filozof, tazko sa ti oponuje :-D
Mester
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Mester »

Ako je tu na tomto fore vela krat pisane čo je pre koho dvoležite v živote je velakrat laska. A určite je to aj dvovod biť ščastny ked je medzi dvomi ludmi laska. Len škoda že , človek dostal od boha vlasnosť že si na partnera zvikne a nieje to po cely život tak ako na začiatku. Je tvor navykovy a zunuvačny.
Ale o jednej dvoležitej veci tu nikto nepiše ani nespomina a to je zdravie.
Ten kto nema zdravie tomu nepomôže v živote ani laska ani peniaze a to ich možeš mat kolko chceš. Je pravda že o tejto teme by sa dala napisať kniha a každy ma nespočetne velke množsto predstav a snou ako si predstavuje svoju buducnosť či život a neda sa riadiť sa v živoťe neakym navodom na živod alebo radamy druheho. Každy človek žije ten svoj život len zaleži do akej miery si vie to svoje štastie ovplivniť samim sebou. Ako bolo niegde povedane že " život je ako bonboniera nevieš čo ochutnaš" celkom sa mi to pačilo.
Janta
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Janta »

Je dost odvazne na niecom, niekom stavat svoje stastie. Lebo vacsina z toho su pominutelne veci...Kazdy by mal mat aj v sebe dostatocnu silu zit dalej ked daco nevyjde, teda to znamena do istej miery sa spoliehat len na seba. Ale je to relativne, lebo zivot prinasa tolko kombinacii k pocitom stastia a smutku. Podla mna je laska silnou motivaciou, ale laska vseobecne nie len k partnerovi. Ochota pomahat a byt prospesny ludom okolo. Je toho tak strasne moc co by sa dalo popisat... :)
pershing
Guru
Guru

Príspevok od používateľa pershing »

momentalne nic, teda je tam urcite nieco, ale prejavuje sa to velmi slabo, takze nic...
vo vsetkom v com sa dalo motivovat som sa sklamal... :roll: teda mozno este nejaka kariera, ale to je to menej
renewal
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa renewal »

nič
wewka
Expert
Expert

Príspevok od používateľa wewka »

ah to co je za teoriu ze od narodenia clovek umiera?
mna motivuje nieco dosiahnut ako clovek,pomahat inym,..
joejoe
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa joejoe »

mna motivuje motivacia. co bude zajtra,co pride zajtra,ako bude zajtra,koho stretnem,aky bude pruser...........mna motivuje zivot sam o sebe...a este priatelia a dievcata..
ades
Guru
Guru

Príspevok od používateľa ades »

co ma motivuje? asi ako kazdeho laska. laska mojich blizkych ku mne, moja k nim, laska k tomu, co robim a co chcem robit. a tiez moji blizki v tom zmysle, ze sa k nim mozem hocikedy obratit s hocicim a viem, ze mi pomozu (ale to by som laskou nenazyval). a tiez ma motivuje, ze chcem byt vo vela veciach najlepsi, no viem, ze to bude este dlho trvat, preto musim vydrzat. ale ako aby ste si nemysleli, ked sa mi nieco nepodari, nebudem sa hned strielat
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

K zivotu ma motivuje sam zivot. Ved na svete je tolko skvelych veci. U mna osobne je to hudba a parties, aktivny sport a ludia s ktorymi sa da zabavit na milion sposobov.
jason007x
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jason007x »

Láska :smt049 :smt049 :smt049
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Niekedy ma uz zivot ani nemotivuje a rozmyslam nad nim, ale povacsine ma tu drzi Hudba, koncerty, zabava, pivo a niektory ludia :)
renewal
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa renewal »

wewka napísal:ah to co je za teoriu ze od narodenia clovek umiera?
mna motivuje nieco dosiahnut ako clovek,pomahat inym,..
Myslíš že budeš žiť večne? Každý raz musí ísť...
Pinhead
King
King

Príspevok od používateľa Pinhead »

Zmysel života je v jeho konci...... Pretože či už chceme alebo nie, ale od chvíle prvého nadýchnutia je človek odsúdený na smrť...... Tak to proste je..... Ale netreba to brať tragicky a ľutovať sa, ale naopak niečo rozumné robiť a tak ten čas, ktorý ešte ostáva, vyplniť čo najefektívnejšie......... a to je zároveň aj to, čo mňa osobne motivuje k ďalšiemu životu......
zeloordie
Novice
Novice

Príspevok od používateľa zeloordie »

Hudba , skateboarding , moja dievčina , pivo , piatky , festivaly a hlavne priatelia :)
necris
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa necris »

Mňa motivujú stovky vecí, ktoré chcem dosiahnuť (nie sú to veci typu vyliezť na Mt.Everest) a to, že vždy je sa v čom zlepšovať.

//a samozrejme prispievanie na hojko.com :D
wolodo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa wolodo »

Pinhead napísal:Zmysel života je v jeho konci...... Pretože či už chceme alebo nie, ale od chvíle prvého nadýchnutia je človek odsúdený na smrť...... Tak to proste je..... Ale netreba to brať tragicky a ľutovať sa, ale naopak niečo rozumné robiť a tak ten čas, ktorý ešte ostáva, vyplniť čo najefektívnejšie......... a to je zároveň aj to, čo mňa osobne motivuje k ďalšiemu životu......
moja profka nam casto vravela nieco v sposobe ze "Narodit si sa vobec nemusel, jedine co musis je zomriet!"

Boli to jej reci na to ked dakto vravel "Ja som sa nemohol ucit lebo som musel to a to."
winni
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa winni »

no jasne zivot je jedna velka pohlavna smrtelna choroba :D jasne tak to aj ma byt... a ze co ma motivuje? to su trochen blbe otazky no nie? zivot som dostal narodenim na to aby som ho zil naplno nie nato aby som umieral ne? akoze ano umieram podla hentej teorie ale nie hned... takze mna motivuje sam zivot.. a ten kdo nema motivaciu zije len koli tomu ze sa boji smrti... ja to chapem tak... alebo caka dokedy motivacia pride... asi...

u mna su to blizky aa baby bez nich by to tu bolo suche...
Deluxko
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Deluxko »

Párty Klišé,Pekné Zeny, Sex, Priatelia a to čo ešte možem prežiť a zaziť :)
Napísať odpoveď