Obsah fóra www.hojko.com
Game-Points
Hľadať  •  FAQ  •  IP  •  CS  •  Zoznam užívateľov  •  Karma  •  Závisláci  •  Registrácia
 Prihlásiť sa pre kontrolu súkromných správ  •  Prihlásenie

Čo ta motivuje k životu?
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Život, štýl, cestovanie... Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Ďalšia 
 Moje príspevky :: Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
Robbie42
Star
Star

Stav: Odhlásený
Založený: 17.12.2005

PríspevokZaslal: 09 Jún 2008, 21:37    Predmet: Odpovedať s citátom  

vidina lepsej a zaujimavej buducnosti Smile
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail MSN Messenger
Hi
Medium Expert
Medium Expert

Pohlavie: Pohlavie:Muž
Založený: 17.12.2006

PríspevokZaslal: 09 Jún 2008, 21:41    Predmet: Odpovedať s citátom  

Nic,zatial len prezivam Rolling Eyes
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
marteenka.s
Amateur
Amateur

Pohlavie: Pohlavie:Žena
Založený: 04.09.2006

PríspevokZaslal: 10 Jún 2008, 21:29    Predmet: Odpovedať s citátom  

asi to ze mam chalana ktory ma lubi a ktoreho ja lubim a predstava ze sme idealny par. ze budeme raz spolu zit mat deti, sediet na nasej zahradke na terase a popijat vinko a pozerat sa , ako sa nase deticky hraju a mlatia. Jednoducho nemam strach z buducnosti a pozeram sa na nu cez ruzove okuliare....mozno by som ale nemala Wink
Návrat hore
Mester
Novice
Novice

Založený: 11.06.2008

PríspevokZaslal: 11 Jún 2008, 23:56    Predmet: Odpovedať s citátom  

marteenka to čo si napisala je pekne, ale ked študuješ musim povedať že toho o živote vela nevieš. Tym ťa nechcem uraziť a nevybavuj si to zle, ale to o čom je život zistiš až po škole ked sa budeš stavať na vlastne nohy. Nechcem tu pisať aky som ja mudry a svetaskusený ,ale dačo som už prežil. Dosť v živote maju vyznam peniaze a ked ti otec roby v norsku tak ich maťe zatial dosť sam som robyl v Norsku asi rok. Pokym chodiš do školy tak si uži aj s priatelom je to pekny pocit ked ťa niekto lubi.
Ono ja si myslim že život ma vela stranok aj tych peknych ale aj zlych zaleži ktorych sa ti v živoťe viacej dostane a tomu sa hovorý osud. pekný den prajem všetkým
Návrat hore
INDIGOcorp.
King
King

Založený: 23.01.2006

PríspevokZaslal: 12 Jún 2008, 9:53    Predmet: Odpovedať s citátom  

Mester napísal:
marteenka to čo si napisala je pekne, ale ked študuješ musim povedať že toho o živote vela nevieš. Tym ťa nechcem uraziť a nevybavuj si to zle, ale to o čom je život zistiš až po škole ked sa budeš stavať na vlastne nohy. Nechcem tu pisať aky som ja mudry a svetaskusený ,ale dačo som už prežil. Dosť v živote maju vyznam peniaze a ked ti otec roby v norsku tak ich maťe zatial dosť sam som robyl v Norsku asi rok. Pokym chodiš do školy tak si uži aj s priatelom je to pekny pocit ked ťa niekto lubi.
Ono ja si myslim že život ma vela stranok aj tych peknych ale aj zlych zaleži ktorych sa ti v živoťe viacej dostane a tomu sa hovorý osud. pekný den prajem všetkým
velmi mudro povedane je to pekna predstava ale nikto nemoze vediet dopredu co sa stane, zial zivot vie byt krasny no aj strasne kruty Confused
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky AOL Instant Messenger MSN Messenger
marteenka.s
Amateur
Amateur

PríspevokZaslal: 12 Jún 2008, 10:17    Predmet: Odpovedať s citátom  

to ake mam predstavy o zivote, neznamena ze o nom nic neviem Smile ved som povedala ze tie predstavy su len moja motivacia, to vsak neznamena, ze to nazoaj tak bude. len sa snazim byt optimista. caka ma toho este vela, nedavno som este len zmaturovala, caka ma vyska, vsetky co som si vybrala su dost tazke, to bude tazky oriesok a k tomu mi moja mama zakazala mat deti pocas studia Laughing a celkom ju chapem, niekto by to zvladol niekto nie. priatel je starsi o rok odo mna, robi, ale tiez by chcel studovat. budeme to mat komplikovane v zivote, ale naco sa dopredu stresovat Smile mozno ma trocha utesuje fakt, ze mame pozemok a rodicia pocitaju s tym ze sa tam raz zacne stavat, takze sme usetrili tak milion korun a co sa tyka tatina a jeho penazi.... Very Happy odkedy robi v norsku, hej mame dost koruniek ale vsetko ide do prerabiek domu a dvora, do auta chce vrazit...lebo miluje vymenu aut, zachvilu cakam ze kupi kamion.
Návrat hore
poharvody
Light Star
Light Star

Založený: 21.03.2007

PríspevokZaslal: 12 Jún 2008, 13:20    Predmet: Odpovedať s citátom  

ja chcem zit lebo kym zijem mozem objat svoju lasku,mozem ho pobozkat,mozem citit jeho vonu jeho teplo. proste k zivotu ma motivuje laska:)
Návrat hore
P41NK1LL3R
Medium Star
Medium Star

Založený: 24.03.2008

PríspevokZaslal: 12 Jún 2008, 16:59    Predmet: Odpovedať s citátom  

marteenka.s napísal:
...
Ak postavíš "motiváciu k životu" na vzťahoch, tak často a rýchlo pominuteľných, môže sa stať, že sa budeš oveľa horšie vyrovnávať s akoukoľvek stratou...
Nechcem tvrdiť, že abstrakciou, prípadne postavením hraníc samej sebe to bude ľahšie, ale prehnaného optimistu dokáže zničiť neúspech, pád a pod., zatiaľ čo pesimistu požiera druhá strana...
Takisto nechcem ponúkať žiadne riešenia, ale život stojaci výlučne na vzťahoch k iným ľuďom, vedie po ich strate často k sebadeštrukcii...
Návrat hore
marteenka.s
Amateur
Amateur

PríspevokZaslal: 12 Jún 2008, 17:15    Predmet: Odpovedať s citátom  

mas pravdu, ale kazdy sme ina povaha a kazdy vidime svoju buducnost inak. Niekto vie ze ich vztah dlho nevydrzi, niekto vie ze je to nadlhsie....hoci aj ten najkrajsi vztah moze pominut, to je jasne. Ale lubime sa teraz a nemozem sa predsa v peknom obdobi do zivota pozerat ako pesimista...lebo co ak......si najde inu, co ak sa nedajboze nieco stane............
Proste niektori ludia si zakladaju na kariere, niektori na vztahoch, nikto mi nemoze vycitat, ze ma motivuje laska k priatelovi a buducej rodine. Mozno casom ta laska pominie, ale ten cit a vztah zostane.
Návrat hore
P41NK1LL3R
Medium Star
Medium Star

PríspevokZaslal: 12 Jún 2008, 17:24    Predmet: Odpovedať s citátom  

Ja som takisto odmietol aj prehnaný pesimizmus, skôr išlo ale o to, že ak sú tou motiváciou vzťahy, ktoré odrážajú prístup iných ľudí do takej miery, že ten tvoj je závislý iba od nich, môže to znamenať, že po akejkoľvek strate už v sebe nemusíš nájsť opodstatnenie pre ďalšie "bytie"...
A ťažisková je práve myšlienka, že každý človek je iný -> z toho dôvodu je pre mňa nutná rezervácia samoty (aj keď len sekundovej) resp. jej pripustenie v predstavách o budúcnosti... Wink
Návrat hore
marteenka.s
Amateur
Amateur

PríspevokZaslal: 12 Jún 2008, 17:30    Predmet: Odpovedať s citátom  

tak ale zase som nepovedala ze moj zivot je zavisly LEN na partnerovi.....zvacsa ano, ale stale su tu rodina a priatelia ale to velke % patri prave teraz priatelovi.
Návrat hore
P41NK1LL3R
Medium Star
Medium Star

PríspevokZaslal: 12 Jún 2008, 17:35    Predmet: Odpovedať s citátom  

marteenka.s napísal:
tak ale zase som nepovedala ze moj zivot je zavisly LEN na partnerovi.....zvacsa ano, ale stale su tu rodina a priatelia ale to velke % patri prave teraz priatelovi.
Celá tá myšlienka bola postavená na slovíčku "ak"... čiže netvrdím, že to u teba tak je... a ani, že to tak bude...
Len sa vrátim k mojej poslednej vete - myslím si, že je dôležité uvoľniť isté percento aj sebe samému, aby som sa potom dokázal prostredníctvom svojho bytia k životu motivovať po akýchkoľvek nepriaznivých udalostiach...
Návrat hore
Don_Pipino
Medium Star
Medium Star

Založený: 28.03.2007

PríspevokZaslal: 12 Jún 2008, 17:36    Predmet: Odpovedať s citátom  

Motivacia do zivota??

Tak jednak je to urcite priatelka, ktoru moc lubim a vdacim jej za vela, tym padom jej chcem ukazat, ako sa viem o nu postarata snazim sa mat dobry job a co najviac setrit atd., teda jednak motivacia je aj dobry job. Ono je to u mna tak pekne podelene a nadvezuje to na seba. Pretoze keby som mal mat len job a mala by to byt moja motivacia, tak z toho pracovneho uspechu nemam radost, tak ako ked potom mozem kupit priatelke (resp. neskor zene), novu sedacku, postel a pod. Ano, clovek ked dobre zaraba a je mlady, tak je to o inom, nic mu nechyba, ale potom za zobudi, bude mu 50 a zisti, ze nema nikoho s kym stravil zbytok zivota. A tu 18 rocnu priatelku co ma, tak na nu sa moc spoliehat nemoze. Preto si myslim, ze by to malo byt jedno aj druhe. A to, ze sa buducnost zalozena na vztahu moze pokazit,je pravda, ale podla mna ked uz planujes buducnost, tak si natolko vypsely, aby si vedel, ci s tym clovekom vydrzis zit alebo nie.
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky MSN Messenger
marteenka.s
Amateur
Amateur

PríspevokZaslal: 12 Jún 2008, 17:40    Predmet: Odpovedať s citátom  

P41NK1LL3R napísal:

Len sa vrátim k mojej poslednej vete - myslím si, že je dôležité uvoľniť isté percento aj sebe samému, aby som sa potom dokázal prostedníctvom svojho bytia k životu motivovať po akýchkoľvek nepriaznivých udalostiach...
tak to si myslim ze to percento je v kazdom cloveku, len o tom mozno nevedia......
kazdy to berie inac ....... niekto hlada motivaciu v alkohole, fajceni iny v sexe alebo co ja viem co Smile
kazdopadne je z teba velmi dobry filozof, tazko sa ti oponuje Very Happy
Návrat hore
Mester
Novice
Novice

Založený: 11.06.2008

PríspevokZaslal: 12 Jún 2008, 23:08    Predmet: Odpovedať s citátom  

Ako je tu na tomto fore vela krat pisane čo je pre koho dvoležite v živote je velakrat laska. A určite je to aj dvovod biť ščastny ked je medzi dvomi ludmi laska. Len škoda že , človek dostal od boha vlasnosť že si na partnera zvikne a nieje to po cely život tak ako na začiatku. Je tvor navykovy a zunuvačny.
Ale o jednej dvoležitej veci tu nikto nepiše ani nespomina a to je zdravie.
Ten kto nema zdravie tomu nepomôže v živote ani laska ani peniaze a to ich možeš mat kolko chceš. Je pravda že o tejto teme by sa dala napisať kniha a každy ma nespočetne velke množsto predstav a snou ako si predstavuje svoju buducnosť či život a neda sa riadiť sa v živoťe neakym navodom na živod alebo radamy druheho. Každy človek žije ten svoj život len zaleži do akej miery si vie to svoje štastie ovplivniť samim sebou. Ako bolo niegde povedane že " život je ako bonboniera nevieš čo ochutnaš" celkom sa mi to pačilo.
Návrat hore
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Život, štýl, cestovanie... Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Ďalšia
Strana 7 z 8

Prejdi na: