Pohlavie: Stav: Založený: 16.05.2007 Príspevky: 881 Bydlisko: doma Karma:
Zaslal: 22 Aug 2008, 23:40 Predmet:
B4rr4cud4 napísal:
rozbehal som si doma server a mam par problemov.
1. nefunguje /me,/hp ....
2. nevem ako nastavit uvitaciu obrazovku na neaku stranku
3. ked sa chcem pripojit cez HLSW tak aj ked dam zle heslo tak mi to napise ze je OK a nemozem nic robit.
To je zatial vsetko ak niekto ma aspon citak ako to urobit tak nech pisne diq
nefunguje mi ftp je dost strucne mas ftp vobec spustene ?
co sa tyka tej stranky tak si otvor subor motd.txt (v cstrike) a donho vloz toto:
Stav: Založený: 19.12.2004 Príspevky: 1316 Bydlisko: BA Karma:
Zaslal: 22 Aug 2008, 23:43 Predmet:
B4rr4cud4 napísal:
rozbehal som si doma server a mam par problemov.
1. nefunguje /me,/hp ....
2. nevem ako nastavit uvitaciu obrazovku na neaku stranku
3. ked sa chcem pripojit cez HLSW tak aj ked dam zle heslo tak mi to napise ze je OK a nemozem nic robit.
To je zatial vsetko ak niekto ma aspon citak ako to urobit tak nech pisne diq
1. prikaz do konzoly amx_statscfgmenu - tam to povolis
2. to uz ti tu niekto pisal
3. no... asi to chce spravny RCON
Pohlavie: Stav: Založený: 20.01.2007 Príspevky: 380 Bydlisko: Považská Bystrica Karma:
Zaslal: 24 Aug 2008, 9:43 Predmet:
pocujte mam novy komp a mam vistu 32bit. vzdy ked cez steam zapnem csko, a pripojim sa na server tak ani nestihnem na to uvodne okienko kliknut ok uz sa mi vypne.. cim to je ? ovladace mam, aj directx 10... mate nejaky napad cim to moze byt ? diki moc za odpoved dopredu
No jediný normálny je asi BSIDE,tam je hratelnost dost dobrá,Panoramix ehm to od kedy j*blo esportu odvtedy sa to nedá hrat,proste 30+1 slotov to je moc,ne ze by urobili pub 2,oni dajú 30slotov,ale predsa sa nájdu deti co sa tam napoja no,newa
No iné neexistujú,mozno este avonet ale aj ten uz zanikol ako tak
ehm chcem sa opytat.... ako treba tocit kolieckom.. na spravny "duck" aby to urychlovalo behanie a bolo skoro nehlucne.. mne sa to podari sai najlepsie len tak ze pocut kazdy treti krok.... a spomaluje to...... ako vidim inych behat je to naopak......
caute
mam problem so serverom. Mam normal NS server, ale ked tam dam sv_lan 1 (tj neukazuje steam ID) tak sa neda napojit (class C).
Neviete jak to spravit?Diky
caute
mam problem so serverom. Mam normal NS server, ale ked tam dam sv_lan 1 (tj neukazuje steam ID) tak sa neda napojit (class C).
Neviete jak to spravit?Diky
Boze moj,sak dás sv_lan 0,ked sa napojí kazdí,dás sv_lan 1,odscreenujes status,a dás nas5 sv_lan 0,kde je problém?
wolodo,no to je troska tazké,nastav si duck na tocenie gulicky dozadu,rozbehni sa,otoc dozadu gulickou a stlac ctrl,proste to je taká milisekunda,na to si musís zvyknút,vytvor si vlastný server a tam si to skúsaj,aj ja som s tým mal problémy,ale z casu na cas si vsimnes,ze je to úplne zbytocná vec,ale napriek tomu to budes robit,a potom ked si niekto pred tebou begripne a netrafís ho tak budes mat nervy
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre