to daj na sv_lan 0 ...Flash99 napísal:caute
mam problem so serverom. Mam normal NS server, ale ked tam dam sv_lan 1 (tj neukazuje steam ID) tak sa neda napojit (class C).
Neviete jak to spravit?Diky
Counter-Strike - diskusia, rady, problemy...
-
Hellboy248
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
-
Hellboy248
Guru wannabe
Boze moj,sak dás sv_lan 0,ked sa napojí kazdí,dás sv_lan 1,odscreenujes status,a dás nas5 sv_lan 0,kde je problém? 
wolodo,no to je troska tazké,nastav si duck na tocenie gulicky dozadu,rozbehni sa,otoc dozadu gulickou a stlac ctrl,proste to je taká milisekunda,na to si musís zvyknút,vytvor si vlastný server a tam si to skúsaj,aj ja som s tým mal problémy,ale z casu na cas si vsimnes,ze je to úplne zbytocná vec,ale napriek tomu to budes robit,a potom ked si niekto pred tebou begripne a netrafís ho tak budes mat nervy
wolodo,no to je troska tazké,nastav si duck na tocenie gulicky dozadu,rozbehni sa,otoc dozadu gulickou a stlac ctrl,proste to je taká milisekunda,na to si musís zvyknút,vytvor si vlastný server a tam si to skúsaj,aj ja som s tým mal problémy,ale z casu na cas si vsimnes,ze je to úplne zbytocná vec,ale napriek tomu to budes robit,a potom ked si niekto pred tebou begripne a netrafís ho tak budes mat nervy
Problemzo steamom
Zdravim. Ludia mam seriozny problem s CS-kom. Jendeho pekneho dna sa mi pokazil cely steam. Nevidim ziadne pismena
skusal som reinstalovat steam a aj ovladace od grafickej no zial nepomohlo. Netusim kde moze byt este problem. Prosim pomoc
Prikladam aj obrazok ze ako to vyzera.
VaporV,a preco práve po hamachi ked pomocu patchu v23b mozes hrat normálne po nete ? 
No Hamachi normálne,stiahnes,nainstalujes,spustis,vytvoris siet,zadás názov a heslo,tvoj kamarát da pripojit k sieti,zadá názov a heslo k tvojej vytvorenej sieti,potom si spustíte cs,das new game,vytvoris mapu a tvoj kamarát dá find server a lan
No Hamachi normálne,stiahnes,nainstalujes,spustis,vytvoris siet,zadás názov a heslo,tvoj kamarát da pripojit k sieti,zadá názov a heslo k tvojej vytvorenej sieti,potom si spustíte cs,das new game,vytvoris mapu a tvoj kamarát dá find server a lan
-
VaporV
Expert
Keby to bolo take jednoduche a bezalo to takSSemteXX napísal:VaporV,a preco práve po hamachi ked pomocu patchu v23b mozes hrat normálne po nete ?
Re: Problemzo steamom
Pravdepodobne ti chybaju fonty, postupuj podla tohto navodu: https://support.steampowered.com/kb_art ... -YFKL-4947impi napísal:Zdravim. Ludia mam seriozny problem s CS-kom. Jendeho pekneho dna sa mi pokazil cely steam. Nevidim ziadne pismenaskusal som reinstalovat steam a aj ovladace od grafickej no zial nepomohlo. Netusim kde moze byt este problem. Prosim pomoc
Prikladam aj obrazok ze ako to vyzera.
//dakuejm a nemas za co
Re: Problemzo steamom
NadheraGothaR napísal:Pravdepodobne ti chybaju fonty, postupuj podla tohto navodu: https://support.steampowered.com/kb_art ... -YFKL-4947
Diky moc ! k+
-
Miley Cyrus
Light Star
mam dost velky problem
zacne sa kolo kupim 4.3 zabiju ma a ked v dalsom kole dam predosli nakup,no proste to tlacitko co vam kupi to co ste mali v minulom kole
tak sa nic nestane nefunguje mi to.oco vcera hral cs a ani nevie co postlacal a uz mi to nefunguje.
jasne ze ma napadlo nastavit to v nastaveniach dal som tam klavesu j napriklad a vyskusal som v dalsom kole,zase nic ja som na tu klavesu uz zviknuty.ako to mam zrobit aby ked kliknerm v hre na klavesu predosli nakup ze mi ten predosli nakup kupi,ako to mam nastavit aby to zas bolo ako vcera.
Co keby si si jednoduchsie dal nejaké tie bindy,hm?Gigabyt napísal:mam dost velky problemzacne sa kolo kupim 4.3 zabiju ma a ked v dalsom kole dam predosli nakup,no proste to tlacitko co vam kupi to co ste mali v minulom kole
tak sa nic nestane nefunguje mi to.oco vcera hral cs a ani nevie co postlacal a uz mi to nefunguje.
jasne ze ma napadlo nastavit to v nastaveniach dal som tam klavesu j napriklad a vyskusal som v dalsom kole,zase nic ja som na tu klavesu uz zviknuty.ako to mam zrobit aby ked kliknerm v hre na klavesu predosli nakup ze mi ten predosli nakup kupi,ako to mam nastavit aby to zas bolo ako vcera.
bind "KP_INS" "primammo;sgren;hegren;flash;flash;defuser;"
bind "KP_5" "mp5;primammo;defuser;vesthelm;"
bind "KP_RIGHTARROW" "deagle;secammo;defuser;vesthelm;"
bind "KP_END" "m4a1;primammo;ak47;primammo;defuser;vesthelm;"
bind "KP_DOWNARROW" "awp;primammo;defuser;vesthelm;"
EDIT/// tieto bindy si hod do config.cfg,nájdes to vo Valve/cstrike,hod ich do config.cfg,a potom na klavesnici s císlami,pri num locku nakupujes.
-
GIGABYTE
King
on myslel asi autobuy na F1SSemteXX napísal:Co keby si si jednoduchsie dal nejaké tie bindy,hm?
bind "KP_INS" "primammo;sgren;hegren;flash;flash;defuser;"
bind "KP_5" "mp5;primammo;defuser;vesthelm;"
bind "KP_RIGHTARROW" "deagle;secammo;defuser;vesthelm;"
bind "KP_END" "m4a1;primammo;ak47;primammo;defuser;vesthelm;"
bind "KP_DOWNARROW" "awp;primammo;defuser;vesthelm;"
EDIT/// tieto bindy si hod do config.cfg,nájdes to vo Valve/cstrike,hod ich do config.cfg,a potom na klavesnici s císlami,pri num locku nakupujes.
bind "F1" "autobuy"
-
Miley Cyrus
Light Star
-
blazer
Professional
Ano, hod to do autoexec.cfg napises tam ten riadok a ulozis. Ale to je klasicka chyba cs 1.6, obcas ten rebuy nejak vypadne aj s autobuy. Mozno ti to uz zase pojde, ani pisat to tam nemusis.Gigabyt napísal:ano toto som myslel rebuy,ale kde to mam napisat otvorim ten subor v textovom dokumente a uplne naspodok napisem toto bind "F2" "rebuy" a dom ulozit zmeny ?