vesak5992 napísal:chcem mat silne nohy a nato potrebujem cvicit len neviem jak.
ZAKLADOM CVYCENIA NOCH SU DREPY A NY CVYK NA VYVYN DOBRYCH NOCH NEPOZNAM ,,, TAKZE DREPY,TLAKY,MRTVY TAH ,,,
ALE ZAKLAD SU DREPY
vesak5992 napísal:chcem mat silne nohy a nato potrebujem cvicit len neviem jak.
Dodrbes si chrbticu len ked to robis zle. Ja odporucam drepi s cinkov v pred. Z bicykla mozte mat silne nohy ale to musite deno dene robyt 50 km a chcete uspechy rychlo. Ja si myslim ze bicykel na vybudovanie silnych stehien je blbost, ale na rychle nohy to moze byt dobre.Even napísal:Ked robíš drepi s činkou tak si pokazíš chrbticu ne?
skus driapat do kopca 30km bez toho aby si isiel zo sedla,vtedy je to najvacsi zaber prave pre stehna takze sila sa tam rozvija a to nie zrovna malokali520 napísal:Dodrbes si chrbticu len ked to robis zle. Ja odporucam drepi s cinkov v pred. Z bicykla mozte mat silne nohy ale to musite deno dene robyt 50 km a chcete uspechy rychlo. Ja si myslim ze bicykel na vybudovanie silnych stehien je blbost, ale na rychle nohy to moze byt dobre.
No ja doporucujem prist do bostonu zohnat si job v ktorom budes robit donasky a neboj za den sa nachodis 5 - 10 km zalezi len od toho kam ides a potom este celych 10 hodin makat.. a lytka budu ako z ocele ..vesak5992 napísal:chcem mat silne nohy a nato potrebujem cvicit len neviem jak.
Je otazka ci hovoris o silnych alebo vytrvalich nohachvesak5992 napísal:chcem mat silne nohy a nato potrebujem cvicit len neviem jak.