Cviky na silne nohy a stehna
Dodrbes si chrbticu len ked to robis zle. Ja odporucam drepi s cinkov v pred. Z bicykla mozte mat silne nohy ale to musite deno dene robyt 50 km a chcete uspechy rychlo. Ja si myslim ze bicykel na vybudovanie silnych stehien je blbost, ale na rychle nohy to moze byt dobre.Even napísal:Ked robíš drepi s činkou tak si pokazíš chrbticu ne?
-
ROKI49
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
skus driapat do kopca 30km bez toho aby si isiel zo sedla,vtedy je to najvacsi zaber prave pre stehna takze sila sa tam rozvija a to nie zrovna malokali520 napísal:Dodrbes si chrbticu len ked to robis zle. Ja odporucam drepi s cinkov v pred. Z bicykla mozte mat silne nohy ale to musite deno dene robyt 50 km a chcete uspechy rychlo. Ja si myslim ze bicykel na vybudovanie silnych stehien je blbost, ale na rychle nohy to moze byt dobre.
-
last_knight
Light Professional
-
ikovan
Darca
Re: Cviky na silne nohy a stehna
No ja doporucujem prist do bostonu zohnat si job v ktorom budes robit donasky a neboj za den sa nachodis 5 - 10 km zalezi len od toho kam ides a potom este celych 10 hodin makat.. a lytka budu ako z ocele ..vesak5992 napísal:chcem mat silne nohy a nato potrebujem cvicit len neviem jak.
ale nie .. nikdy som sa na to nezameriaval ale mozem povedat ze mam dost objemne lytka.. stacila turistika, bycikel perpinat spicky, a neviem co len chces .. ani squash nie je najhorsi.. alebo tennis.
blb
pre niektore partie su vyvinute naozaj nudne alebo prilis namahave cviky...zoberme si take ramena-okrem arnoldoveho zdvihu v tej kope cvikov nenajdete nic normalne s pouzitim klasickych jednorucok..
pri nohach je to este horsie natolko, ze nohou nemozete dvihat normalnu jednorucku...pre to sa musite trepat do najblizsej posilovne a odcvicit dane cviky na strojoch, ktore doma zaiste nemate
pri nohach je to este horsie natolko, ze nohou nemozete dvihat normalnu jednorucku...pre to sa musite trepat do najblizsej posilovne a odcvicit dane cviky na strojoch, ktore doma zaiste nemate
-
P3Bo
Guru wannabe
Je otazka ci hovoris o silnych alebo vytrvalich nohachvesak5992 napísal:chcem mat silne nohy a nato potrebujem cvicit len neviem jak.
chlopy
keď chcete bicyklovať tak trošku s mierou ..bicyklovanie skracuje šľachy
najlepšie pre silné a mohutné stehná sú drepy s činkou , či je to už činka vpred alebo vzad ....len to treba robiť trošku pomalšie a tak ako sa má ,všade sa dočítaťe ako sa to robí správne
GL
Ty by si sa mohol uživiť ako oživovateľ mŕtvol.
Ale tak áno, drep, svätý grál cvikov.
Ale tak áno, drep, svätý grál cvikov.
-
aviceN
Guru
taktiez sa pridavam ku chalanom, ktori odporucaju drepy...najkrajsi pocit ako vidite ako vahy idu rapidne na nohach hore, to si este pamatam ked som zacinal s 50kg na trapezoch a mrel som z toho...teraz si s tym davam rozcvicku a vahy su uz uplne inde, drepy patria k mojim najoblubenejsim cvikom, nedavno som videl v posilke borca, kozy, ramena, ruky, chrbat ako hora, no pozrel som sa mu na tie spajdle zvane nohy a hned mi bolo jasne, ze ktora bije
takze nezabudaj na jedno svate pravidlo "Never skip leg day"