Cviky na silne nohy a stehna

O športe...
matus121
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa matus121 »

najlepsi cvik na nohy su drepy a to bezpochyby a este ich rozne varianty ako drepy na stroji a trebars aj leg-press
Even
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Even »

Ked robíš drepi s činkou tak si pokazíš chrbticu ne?
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

mozno si pokazis chrbticu ak robis drepI s pokrcenym chrbtom ale ak robis drepY s vystretym tak nemas co riesit - este odporucam bike,beh a legpress
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

Even napísal:Ked robíš drepi s činkou tak si pokazíš chrbticu ne?
Dodrbes si chrbticu len ked to robis zle. Ja odporucam drepi s cinkov v pred. Z bicykla mozte mat silne nohy ale to musite deno dene robyt 50 km a chcete uspechy rychlo. Ja si myslim ze bicykel na vybudovanie silnych stehien je blbost, ale na rychle nohy to moze byt dobre.
ROKI49
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ROKI49 »

kali520 napísal:Dodrbes si chrbticu len ked to robis zle. Ja odporucam drepi s cinkov v pred. Z bicykla mozte mat silne nohy ale to musite deno dene robyt 50 km a chcete uspechy rychlo. Ja si myslim ze bicykel na vybudovanie silnych stehien je blbost, ale na rychle nohy to moze byt dobre.
skus driapat do kopca 30km bez toho aby si isiel zo sedla,vtedy je to najvacsi zaber prave pre stehna takze sila sa tam rozvija a to nie zrovna malo
viper4
Novice
Novice

Príspevok od používateľa viper4 »

holubar ma pravdu !! co myslis co robia hokejisti ?? jagr zacinal tak ze denne robil 500 drepov potom k tomu pridal cinku na ramena.. a to iste robia aj teraz majo hossa a spol + vytlacaju zavazie..
JumperAL
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa JumperAL »

Najlepsie na silu stehien je opriet sa o stenu do imaginarneho sedu a drzat 5-10 minut. to budete citit rozdiel- lepsie ako cinky- vlastna skusenost
last_knight
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa last_knight »

daj cinku na plecia a dvihaj, alebo sa rozkroc a pokrc sa v kolenach, ak vydrzis 160s, tak si iny jeffo
(rozkrok asi tych 60 az 70cm)
ikovan
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Re: Cviky na silne nohy a stehna

Príspevok od používateľa ikovan »

vesak5992 napísal:chcem mat silne nohy a nato potrebujem cvicit len neviem jak.
No ja doporucujem prist do bostonu zohnat si job v ktorom budes robit donasky a neboj za den sa nachodis 5 - 10 km zalezi len od toho kam ides a potom este celych 10 hodin makat.. a lytka budu ako z ocele ..

ale nie .. nikdy som sa na to nezameriaval ale mozem povedat ze mam dost objemne lytka.. stacila turistika, bycikel perpinat spicky, a neviem co len chces .. ani squash nie je najhorsi.. alebo tennis.
micpu
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa micpu »

Ja sa pridavam k nazoru ze treba chodit na bike..nielen ze pocvicis nohy ale aj nacvicis dychanie a naberes kondicku :wink:
Libra_PC
Light Expert
Light Expert

blb

Príspevok od používateľa Libra_PC »

pre niektore partie su vyvinute naozaj nudne alebo prilis namahave cviky...zoberme si take ramena-okrem arnoldoveho zdvihu v tej kope cvikov nenajdete nic normalne s pouzitim klasickych jednorucok..
pri nohach je to este horsie natolko, ze nohou nemozete dvihat normalnu jednorucku...pre to sa musite trepat do najblizsej posilovne a odcvicit dane cviky na strojoch, ktore doma zaiste nemate :D
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa P3Bo »

vesak5992 napísal:chcem mat silne nohy a nato potrebujem cvicit len neviem jak.
Je otazka ci hovoris o silnych alebo vytrvalich nohach :!: lebo silne nohy sa ti napumpuju a nebudes moct pomaly ani chodit zato vytrvale nohy ziskas len na biku a behanim :wink:
Bobr
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Bobr »

Najlepsie na silne nohy su drepy... Robim trojboj a myslim ze za ten rok co ho robim mi nohy zosilneli az az... takze odporucam... :)
melon
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa melon »

Staci vam bike a denne zatial okolo 50km,,na udrzanie fromy svalov to staci 8) A ked chcete vyslovene posilovat,tak kopce...
Palinho
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Palinho »

chlopy :) keď chcete bicyklovať tak trošku s mierou ..bicyklovanie skracuje šľachy ;) najlepšie pre silné a mohutné stehná sú drepy s činkou , či je to už činka vpred alebo vzad ....len to treba robiť trošku pomalšie a tak ako sa má ,všade sa dočítaťe ako sa to robí správne :) GL
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Ty by si sa mohol uživiť ako oživovateľ mŕtvol. :D

Ale tak áno, drep, svätý grál cvikov. :wink:
aviceN
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa aviceN »

taktiez sa pridavam ku chalanom, ktori odporucaju drepy...najkrajsi pocit ako vidite ako vahy idu rapidne na nohach hore, to si este pamatam ked som zacinal s 50kg na trapezoch a mrel som z toho...teraz si s tym davam rozcvicku a vahy su uz uplne inde, drepy patria k mojim najoblubenejsim cvikom, nedavno som videl v posilke borca, kozy, ramena, ruky, chrbat ako hora, no pozrel som sa mu na tie spajdle zvane nohy a hned mi bolo jasne, ze ktora bije :D takze nezabudaj na jedno svate pravidlo "Never skip leg day"
Napísať odpoveď