Jednoduchsia moznost je zdrhnut, zacat hrat mrtveho chrobaka
Dilemma
-
bolek
Guru
- Kontaktovať používateľa:
Uff, komplikovane. Tento net zabija pomaly komunikaciu
. Je to tak, ze v reale by si ta ani nevsimol a teraz, ked sa spoznal virtualne, tak mu pripadas hrozne fajn. Ale pokial sa na tom nete prezentujes tak, aka si v skutocnosti, tak by to nemal byt az taky velky problem.
, neodpisovat, ignorovat ho. Ale kedze clovek je tvor zvedavy, tak by som navrhovala druhu moznost, vyklopit pravdu. Jasne a strucne mu povedat, kto si, ze ho poznas a ze by si sa s nim chcela stretnut, ak teda ma zaujem. Nemas co stratit a ako napisal mi-chau, ak nepojdes, budes lutovat.
-
agy
Medium Expert
nesuhlasim.zuzkazuzka napísal:Pokiaľ máš už teraz na začiatku pocit, že ho veľmi nechceš, tak sa vynárajú ďalšie možnosti:
1. píšte si ďalej, do žiadneho stretka sa nehrň a tak získaš trochu viac času na rozmýšľanie, čo urobíš.
2. preruš s ním kontakt úplne a bude pokoj. Nájdeš si niekoho iného, neboj.![]()
BTW, ako si vlastne zistila, že je to on?
Ak budes pisat dalej este sa to moze viac zamotat.
Trochu poznas., ved je to kolega.... musis mat aspon tusenie ako zareaguje.
Nejako vtipne mu to podaj a co najrychlejsie s pravdou von, aspon to budes mat za sebou.
Mozno z toho aj nieco bude
good luck
Re: Dilemma
Ste dospelí ľudia, myslím,že v s komunikáciou by nemal byť problém, aj keď vrátim sa k tomu neskôr.gina napísal:ma 24 rokov ako ja.
Ak teda to rande odmietol, asi je to naozaj tým, že Ťa nepozná, ale zase asi sa mu nepáčiš, nie si mu sympatická. Lebo neviem či by chlap odmietol pozvanie od baby. Takže pre nejaký dôvod, jednoducho nemal záujem. Ale k tomu sa tiež vrátim.gina napísal:Osobne sa skoro vobec nepozname
Počúvaj sem, to mi celkom nejde do hlavy. Ako sa dá "stretnúť na internete"? Idem si tak po googli, našla som jeden chat, idem tam, chvílu tam sedím v kresle a čo nevidím, ide ku mne môj kolega a osloví ma. Ale kedže sme na internete, vidí len moju internetovú podobu.gina napísal:Potom sa stala taka vec, ze sme sa "stretli" na internete.
Ale ako som hovoril, Ty si to vedela asi od zaciatku. Pretoze teoreticky ak on nezistil ze si to Ty, logicky ani Ty si nemala zistiť kto je ON? Tak potom ako si to vedela? Podľa informácií, ktoré Ti poskytol? Tým pádom si mu asi Ty nepovedala všetko alebo nehovorila pravdu.gina napísal:On nevie, ze som to ja
Chápem, proste si to nevedela ukončiť, ak sa Ti páči, je to prirodzené.gina napísal:ja som uz tie nase pisacky chcela aj ukoncit, no nejako nevydalo.
No a teraz k problému. Žijeme len raz, takže určite by si mu to mala povedať, lenže rozoberme si tú situáciu ešte raz.
Úprimne ruku na srdce. Ak by to bolo opačne, že na nete by si ho neoslovila ale v skutočnom živote áno, malo by Ti to skôr lichotiť, lebo by bolo jasné, že sa mu páčiš, si mu proste sympatická, alebo by si si tiež mohla myslieť, že sa mu páčiš hlavne fyzicky. Alebo, že net nie je pre neho.
No lenže Ty si ho neoslovila osobne, takže je otázka kvôli čomu? Ak by to bolo kvôli fyzickému dôvodu, tak ja by som asi nechcel človeka, ktorý by ma na základe toho odmietol skôr ako by ma poznal. A ktorý by to hodnotil na základe toho. Možno to bolo pre to, že si mu nebola sympatická, možno keď mu to povieš, sa nič nezmení, ale možno si uvedomí, že Ti len krivdil zlým úsudkom na prvý dojem. A že to bral príliš povrchne.
Možno má málo sebavedomia, alebo jednoducho má svoj internetový svet, kde sa zoznamuje s babami. (Poznal som aj takých, ktorý boli závislí na chatovaní a stretávali sa s babami a práve tá tajomnosť, to rúško záhadnosti ich priťahovalo. Chceli tie baby dlhšie a postupne spoznávať. Proste komunikácia v skutočnom živote ich nelákala.)
Ja napr. aj keď som nemal babu, tak som nevyhľadával známosti na internete, práve naopak. Proste možno ho priťahuje práve takýto spôsob zoznámenia. A možno Ťa len vtedy odmietol, lebo si ho neoslovila a nepáčiš sa mu. A Teba "náhodou" stretol na internete a teraz si sa mu už zapáčila.
Chcel som sa vrátiť k tej komunikácií, písal som, že ste dospelí a že by nemal byť problém, ale ako vidíš možno je, ak sa 24 roční ľudia zoznamujú na nete. Ja osobne to neuznávam, ale teraz vidím, že to môže byť niekedy aj na dobrú vec.
Na jednej strane sa môžeš cítiť trochu dotknutá, na druhej strane on má šancu si uvedomiť,kde robí chybu.
Ja by som mu to povedal asi takto (Modifikovaná Grosayova verzia
Ty : Rada by som išla, ale už si ma raz odmietol.
Ja : Ako? Nechápem...
Ty : Prepáč, nebola som k Tebe úprimná, to som ja MENO, nevedela som, že si to Ty, a potom keď som to zistila, som nevedela ako Ti to mám povedať, dobre sa mi s Tebou písalo, rada by som s Tebou išla ale neviem teda či chceš, nechám to na Teba.
Dnes som spal 3 hodiny, viac zo seba nedostanem
//edit : Ak to ani neskúsiš, bude Ťa to trápiť ešte viac. Toto môže byť pre Teba len obohacujúca skúsenosť, ver mi.
To ETieNne:
Thanx za vycerpavajuce rozobratie celeho "problemu"
K tomu nasmu "stretnutiu" na nete - v uvode som to skratila do tejto podoby, sa mi to tu nechcelo rozpisovat. Bolo to tak, ze ja som nadabila nanho. Len tak nahodou som si raz z nudy pozerala nicky a nasla som jeden, ktory by sa nanho hodil, len tam mal uplne ine bydlisko. Tak som si povedala, ze zo srandy skusim, ci je to on. Jednorazovo. Ale tak zial som sa do toho zamotala
to, ze som to chcela skoncit, je fakt pravda, dokonca som mu aj prestala odpisovat - on sa vsak ozval napriek tomu zas. A ja uz som zas nemala to "svedomie" neodpisat. Nuz, celkovo ja tiez vztahy cez net neuznavam, takto cloveka podla mna nespoznas. Cele sm to brala nezavazne, necakala som, ze ma napokon zavola von. Ale tak vzhladom na to, ze sa nam spolu fakt dobre pisalo, tak k tomu asi dojst muselo
Neviem, preco ma odmietol vtedy prvykrat - uprimne, ja som skor ten typ, ktoreho toto "nastve" a povie si - dovidenia, nechces, nic nebude. Lenze na nete je zas strasne fajn - ale je to na nete.
A ci som klamala? Tak v jednej veci som "musela" - a to, kde pracujem. Ostatne vsetko, co som pisala, bolo realne. Aj som sa chvilami bala, ze na to pride, ze som to ja. Ale, ako vravim, vzhladom na to, ze mna ma urcite zatriedenu v inej kategorii, tak ho vobec, ale vobec nenapadlo a ani nenapadne, ze som to ja.
Viem, ze to, co som urobila, nebolo spravne, ale tak zial stalo sa
aspon mam poucenie do buducna.
A ja osobne skor cakam, ze ma odmietne aj druhykrat
Thanx za vycerpavajuce rozobratie celeho "problemu"
Neviem, preco ma odmietol vtedy prvykrat - uprimne, ja som skor ten typ, ktoreho toto "nastve" a povie si - dovidenia, nechces, nic nebude. Lenze na nete je zas strasne fajn - ale je to na nete.
A ci som klamala? Tak v jednej veci som "musela" - a to, kde pracujem. Ostatne vsetko, co som pisala, bolo realne. Aj som sa chvilami bala, ze na to pride, ze som to ja. Ale, ako vravim, vzhladom na to, ze mna ma urcite zatriedenu v inej kategorii, tak ho vobec, ale vobec nenapadlo a ani nenapadne, ze som to ja.
Viem, ze to, co som urobila, nebolo spravne, ale tak zial stalo sa
A ja osobne skor cakam, ze ma odmietne aj druhykrat
-
Enduro3333
Medium Professional
-
Grosay
Star
paroma, gina, sprav to tak, aby bol on ten zly a nie ty! to oznamenie formuluj v takom style,ako som pisal na prvej strane. ak ta odmietne, tak sa zhodi sam, lebo pojde sam proti sebe! hlavne klad doraz na to, aby si nevyzerala v jeho ociach ako "do neho buchnuta baba". ak aj tak znovu odmietne, tak je to somar. ved ked si s niekym dobre rozumiem, nevidim dovod, preco by som sa s nim/nou priatelsky nestretol. nech vyzera akokolvek!
Grosay má pravdu. Nesmieš byť Ty v tej pozícií, ktorá sa o niečo snaží. Proste Ty musíš mať karty v rukách. Ty si tá odmietnutá, ktorá mu sebaisto oznamuje, že Ty si chcela ale on nechcel, nech si uvedomí ako sa správal. Ty musíš byť nad vecou. Ty musíš byť tá, ktorá ukáže, že jej o nič nejde, pretože on sa už rozhodol. Nesmieš pôsobiť zúfalo ale sebavedomo. Týmto stúpneš v jeho očiach. Keby videl, že si z neho stále "hotová", myslím, že by nemal záujem.
-
p4ra
Redeemer
Priznaj sa. Povedz mu, ze si to ty. Ze si nechcela nanho nijako tlacit. Ze si si s nim pisala len preto, lebo sa ti s nim pisalo dobre. Ty si nebola ta, kt. ho pozvala von. A tym, ze ta odmietol prisiel na to, ze odmietol celkom prijemnu babu, s kt. ho bavi chatovat a pozyva ju von.
Riskni to. Nemas co stratit, len ziskat podla mna.
Riskni to. Nemas co stratit, len ziskat podla mna.
-
recberko
Light Star
myla by si povedať pravdu, možno ťa odmietne, možno to bude spočiatku nepríjemné keď sa budete stretávať v práci... ale možno bude príjemne prekvapený, že si to ty... možno nečakal že by si mohla byť tak fajn (písala si že sa vám spolu dobre píše) pôjdete spolu von a možno zistíte, že z vás budú skvelý priatelia... alebo možno viac... ale to zistíš len keď sa mu priznáš... neboj sa toho v každej situácii sa dá nájsť niečo pozitívne
have a nice day
Nuz...tazka to situation...kazdopadne moj nazor bude asi troska iny od tych predchadzajucich...ako si na uvod pisala - uz ta raz odmietol...len tak, hoci ta nepoznal...stoji ti taky chlap zato??? Sama som zazila totizto obdobnu situaciu, ked som volala raz jedneho chalana von cez sms..najskor mi napisal, ze jasne, mozme ist von (to ale este nevedel, ze ide o mna) a ked uz sme sa dopracovali k tomu kto som, tak to "zrusil"....a jeho kolega sa na mne este tri dni potom smial...
Takze ja by som sa mu na tvojom mieste vobec nepriznavala...chlapec ma asi trosku ine hodnoty, ked ta uz takto odsudil hned na zaciatku...a ked sa mu priznas, moze sa to len zopakovat...bohviekoho si on predstavuje pod tvojim nickom na nete..a navyse - nemozes vediet, s kolkymi okrem teba si pise a kolke takto vola von...
Ja si myslim, ze nemas mat preco nejake vycitky, ze si mu "klamala", resp. nepovedala uplnu pravdu...nejdes to urcite nijak zneuzit....blbec je on a myslim, ze uz svoju sancu prepasol....ja by som mu druhu nedavala..
Takze ja by som sa mu na tvojom mieste vobec nepriznavala...chlapec ma asi trosku ine hodnoty, ked ta uz takto odsudil hned na zaciatku...a ked sa mu priznas, moze sa to len zopakovat...bohviekoho si on predstavuje pod tvojim nickom na nete..a navyse - nemozes vediet, s kolkymi okrem teba si pise a kolke takto vola von...
Ja si myslim, ze nemas mat preco nejake vycitky, ze si mu "klamala", resp. nepovedala uplnu pravdu...nejdes to urcite nijak zneuzit....blbec je on a myslim, ze uz svoju sancu prepasol....ja by som mu druhu nedavala..