Dilemma

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
gina
Novice
Novice

Príspevok od používateľa gina »

To ETieNne:
Thanx za vycerpavajuce rozobratie celeho "problemu" :) K tomu nasmu "stretnutiu" na nete - v uvode som to skratila do tejto podoby, sa mi to tu nechcelo rozpisovat. Bolo to tak, ze ja som nadabila nanho. Len tak nahodou som si raz z nudy pozerala nicky a nasla som jeden, ktory by sa nanho hodil, len tam mal uplne ine bydlisko. Tak som si povedala, ze zo srandy skusim, ci je to on. Jednorazovo. Ale tak zial som sa do toho zamotala :( to, ze som to chcela skoncit, je fakt pravda, dokonca som mu aj prestala odpisovat - on sa vsak ozval napriek tomu zas. A ja uz som zas nemala to "svedomie" neodpisat. Nuz, celkovo ja tiez vztahy cez net neuznavam, takto cloveka podla mna nespoznas. Cele sm to brala nezavazne, necakala som, ze ma napokon zavola von. Ale tak vzhladom na to, ze sa nam spolu fakt dobre pisalo, tak k tomu asi dojst muselo :?
Neviem, preco ma odmietol vtedy prvykrat - uprimne, ja som skor ten typ, ktoreho toto "nastve" a povie si - dovidenia, nechces, nic nebude. Lenze na nete je zas strasne fajn - ale je to na nete.
A ci som klamala? Tak v jednej veci som "musela" - a to, kde pracujem. Ostatne vsetko, co som pisala, bolo realne. Aj som sa chvilami bala, ze na to pride, ze som to ja. Ale, ako vravim, vzhladom na to, ze mna ma urcite zatriedenu v inej kategorii, tak ho vobec, ale vobec nenapadlo a ani nenapadne, ze som to ja.
Viem, ze to, co som urobila, nebolo spravne, ale tak zial stalo sa :( aspon mam poucenie do buducna.
A ja osobne skor cakam, ze ma odmietne aj druhykrat :?
Enduro3333
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Enduro3333 »

gina napísal:A ja osobne skor cakam, ze ma odmietne aj druhykrat :?
..sweet... no uvidime... nezabudni dat vediet vysledok...
Anjeliček
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Anjeliček »

urcite povedz pravdu....mozno ze ta neodmietne ked ste si spolu pisali a vravis ze radi ..tak ma na to neaky iny dovod?podla mna nie.......a pravda aj tak niekedy vyjde najavo.....a radsej pravda ako klamstvo.. :?
Grosay
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grosay »

paroma, gina, sprav to tak, aby bol on ten zly a nie ty! to oznamenie formuluj v takom style,ako som pisal na prvej strane. ak ta odmietne, tak sa zhodi sam, lebo pojde sam proti sebe! hlavne klad doraz na to, aby si nevyzerala v jeho ociach ako "do neho buchnuta baba". ak aj tak znovu odmietne, tak je to somar. ved ked si s niekym dobre rozumiem, nevidim dovod, preco by som sa s nim/nou priatelsky nestretol. nech vyzera akokolvek!
ETieNne
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa ETieNne »

Grosay má pravdu. Nesmieš byť Ty v tej pozícií, ktorá sa o niečo snaží. Proste Ty musíš mať karty v rukách. Ty si tá odmietnutá, ktorá mu sebaisto oznamuje, že Ty si chcela ale on nechcel, nech si uvedomí ako sa správal. Ty musíš byť nad vecou. Ty musíš byť tá, ktorá ukáže, že jej o nič nejde, pretože on sa už rozhodol. Nesmieš pôsobiť zúfalo ale sebavedomo. Týmto stúpneš v jeho očiach. Keby videl, že si z neho stále "hotová", myslím, že by nemal záujem.
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Priznaj sa. Povedz mu, ze si to ty. Ze si nechcela nanho nijako tlacit. Ze si si s nim pisala len preto, lebo sa ti s nim pisalo dobre. Ty si nebola ta, kt. ho pozvala von. A tym, ze ta odmietol prisiel na to, ze odmietol celkom prijemnu babu, s kt. ho bavi chatovat a pozyva ju von.

Riskni to. Nemas co stratit, len ziskat podla mna.
recberko
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa recberko »

myla by si povedať pravdu, možno ťa odmietne, možno to bude spočiatku nepríjemné keď sa budete stretávať v práci... ale možno bude príjemne prekvapený, že si to ty... možno nečakal že by si mohla byť tak fajn (písala si že sa vám spolu dobre píše) pôjdete spolu von a možno zistíte, že z vás budú skvelý priatelia... alebo možno viac... ale to zistíš len keď sa mu priznáš... neboj sa toho v každej situácii sa dá nájsť niečo pozitívne ;-) have a nice day
aaliyah
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa aaliyah »

Nuz...tazka to situation...kazdopadne moj nazor bude asi troska iny od tych predchadzajucich...ako si na uvod pisala - uz ta raz odmietol...len tak, hoci ta nepoznal...stoji ti taky chlap zato??? Sama som zazila totizto obdobnu situaciu, ked som volala raz jedneho chalana von cez sms..najskor mi napisal, ze jasne, mozme ist von (to ale este nevedel, ze ide o mna) a ked uz sme sa dopracovali k tomu kto som, tak to "zrusil"....a jeho kolega sa na mne este tri dni potom smial...
Takze ja by som sa mu na tvojom mieste vobec nepriznavala...chlapec ma asi trosku ine hodnoty, ked ta uz takto odsudil hned na zaciatku...a ked sa mu priznas, moze sa to len zopakovat...bohviekoho si on predstavuje pod tvojim nickom na nete..a navyse - nemozes vediet, s kolkymi okrem teba si pise a kolke takto vola von...
Ja si myslim, ze nemas mat preco nejake vycitky, ze si mu "klamala", resp. nepovedala uplnu pravdu...nejdes to urcite nijak zneuzit....blbec je on a myslim, ze uz svoju sancu prepasol....ja by som mu druhu nedavala..:)
Napísať odpoveď