Dokázali by ste podviesť frajera/frajerku?
-
forgottten
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
No poviem na to asi toľko, že ako cvičenie na strane 48 príklad 4 nemá dostatok informácií v zadaní...triple napísal:extrem..
a ked je žena vydatá vek 37 a stretne mladého sympatického chalana vek 22 a s jej mužom to vyzerá tak že stále pracuje a nemá na nu čas.. je to živý tvor ktorý ešte sexuálne stále žije (atraktívna žena) .. no no toho svojho manžela podvedie - na toto čo povieš MimKorn?
Keď nemám input, nedostaneš zo mňa ani output...
Je dôležité vedieť v akom vzťahu sú tí dvaja, aký charakter je ona, aký charakter je ona, ako vzťah berú, či sú to konzervy, alebo voľno-myšlienkári, na akej dohode je ich manželstvo, či sú to kresťanský fanatici, alebo fanúšici New Age a podobne.
Všetky tieto rôzne faktory môžu ovplyvniť result veľim rapídne..
Ale ak by som bol ten chlap ja a tá žena by bola moja žena a ja by som o tom vedel, tak by mala po chlebe, pretože na šukanie tu má mňa a nie jeho
no tomu sa nehovori haluz ale vorkoholizmus... a pre takych ludi je pojem sex nepodstatny.. a ket to na nich dojde tak raej sa vyhonia v robote nazachode to je rychle a ucinneMimKoRn napísal:No poviem na to asi toľko, že ako cvičenie na strane 48 príklad 4 nemá dostatok informácií v zadaní...
Keď nemám input, nedostaneš zo mňa ani output...
Je dôležité vedieť v akom vzťahu sú tí dvaja, aký charakter je ona, aký charakter je ona, ako vzťah berú, či sú to konzervy, alebo voľno-myšlienkári, na akej dohode je ich manželstvo, či sú to kresťanský fanatici, alebo fanúšici New Age a podobne.
Všetky tieto rôzne faktory môžu ovplyvniť result veľim rapídne..
Ale ak by som bol ten chlap ja a tá žena by bola moja žena a ja by som o tom vedel, tak by mala po chlebe, pretože na šukanie tu má mňa a nie jeho.. ale vravíš že chlap furt maká... ta to je čo za haluuz? Že nemá čas na sex?
ad co sa tyka nevery skuste tento "pribeh" co si o tom myslite ?
http://baricak.blog.sme.sk/c/158311/Vel ... dov-6.html
-
forgottten
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
hej hej ja chápem, ale pre MŇA by to bola haluz, viem si ľahko predstaviť, že pre TOHO je to to, čo si povedal Mišo.. Ináč si bol v tom hornáde? Daj vedieť na ICQbrainwirm napísal:no tomu sa nehovori haluz ale vorkoholizmus... a pre takych ludi je pojem sex nepodstatny.. a ket to na nich dojde tak raej sa vyhonia v robote nazachode to je rychle a ucinne
ad co sa tyka nevery skuste tento "pribeh" co si o tom myslite ?
http://baricak.blog.sme.sk/c/158311/Vel ... dov-6.html
/edit čítal som si ten post bo ma presvedčil skenner (mindwirm). Je to veľmi pekné, v krátkosti to vystihuje čiastočne filozofiu, ktorej sa zastávam. (Rozhovory s Bohom od N.D.Walsch - základný kameň)
Ako som si prečítal ten prvý príspevok o tej babe, tak napíšem to čo nemám vo zvyku na tomto fóre. Taká šufľa si nezaslúži aby sme o nej diskutovali, len zbytočne zaťažujeme fórum.
Ľutujem jej priateľa, že práve on musel nájsť takú ehm...Avšak na druhej strane, bolo by dobré keby sa o tom jej premýšlaní dozvedel, aby pochopil, že to nemá cenu, keď už teraz zazerá po druhých (pekný sem, pekný tam). Ten vzťah každopádne v budúcnosti nedopadne dobre, teda je to viac ako pravdepodobné.