Dokázali by ste podviesť frajera/frajerku?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...

Dokázali by ste podviesť frajera/frajerku?

Áno
52
22%
Nie
140
60%
Nerozmýšľal/a som nad tým
40
17%

Celkom hlasov: 232

triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

ja so dal áno a vadilo by mi to.. áno ja viem je to sebecké ja nepodvediem tú ktorá si to zaslúži a budem ju nadovšetko milovať
Nike_4ever
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Nike_4ever »

myslim, že za podvod sa rata vsetko co urobi tvoj frajer/frajerka s inou osobou..ci už olizovacky, obchitkavanie na takých partiach co by si nerobil len tak.. sex..a proste...vsetko s tým spojene.. ale myslim že za podvod sa nerata pusa na lice :P a take nevinne veci.. :oops:
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

GothaR napísal:To, ze chce starsieho nie je moda, to je desatrocia zauzivane. SKor by som povedal, ze je moda mat rovnako stareho partnera. Aky je vekovy rozdiel medzi tvojimi rodicmi alebo starymi rodicmi?
hm, vies ja som tu dobu nezazil..ja som za to, ze by to malo byt istym sposobom vyrovnane vies mozno 1-2-3 roky hore dole..ono ten rozdiel 15-18 sa pri 25-28 strati...myslim ze rec je tu o ludoch do 20 rokov to ze 32 a 36....u rodicov mojich su to 2 roky, o starych rodicov to bude nieco cez 5, neviem presne.
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

midnight_man napísal:...
No jasne, si za to, lebo si asi este mladsi (tipujem okolo 18), cize dievca na dlhodoby vztah by malo mat tak 15 a to je zalostne malo. Lenze starsi (22+) uz mozu slobodne pokukovat po 18kach a 18ky im rady vyhoveju, lebo v nich vacsinou vidia lepsiu zaruku vo vztahu, aspon takto to chapem ja. Nic s tym nespravime, pravdepodobne za to moze biologia. Kvoli tomu sa aj muzom viac pacia zeny so zrelymi prsiami = viac mlieka = lepsie podmienky pre potomka :)
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

GothaR napísal:18ky im rady vyhoveju, lebo v nich vacsinou vidia lepsiu zaruku vo vztahu, aspon takto to chapem ja.
nechcem byt zly, ale trosku to precenujes. vacsina 18 rocnych dievcat nepozera na oporu vo vztahu. chcu si len uzivat zivot. pochybujem, ze rozmyslaju v takom veku pri vybere chalana nad tym, ci bude vztah so zarukou :) ja to chapem teda takto
Gothar
Moderátor
Moderátor

turtlak69 napísal:nechcem byt zly, ale trosku to precenujes. vacsina 18 rocnych dievcat nepozera na oporu vo vztahu. chcu si len uzivat zivot. pochybujem, ze rozmyslaju v takom veku pri vybere chalana nad tym, ci bude vztah so zarukou :) ja to chapem teda takto
No neberu to ako jasnu vec, ze s nim budu naveky ale skor z toho hladiska, ze so starsim im bude lepsie. Ale zeny som zatial nepochopil, toto tvrdenia vychadza iba z pozorovani :)
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

zeny ani pochopit nemozes, nemusis. zeny nemame chapat, zeny mame milovat :) take jedno mile prislovie...
ako to beru je asi zahada, ktoru ako jedinci s priveskom sotva mozme vyriesit :) ale to uz je o inom
mulatt
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mulatt »

neviem ale podla mna keby ma frajerka uz omrzela tak by som ju asi dokazal podviest :( ale tak jednorazovo len.. :D
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

GothaR napísal:No jasne, si za to, lebo si asi este mladsi (tipujem okolo 18), cize dievca na dlhodoby vztah by malo mat tak 15 a to je zalostne malo. Lenze starsi (22+) uz mozu slobodne pokukovat po 18kach a 18ky im rady vyhoveju, lebo v nich vacsinou vidia lepsiu zaruku vo vztahu, aspon takto to chapem ja. Nic s tym nespravime, pravdepodobne za to moze biologia. Kvoli tomu sa aj muzom viac pacia zeny so zrelymi prsiami = viac mlieka = lepsie podmienky pre potomka :)
to je vec nazoru, su aj tak ,...aj take...
Gothar
Moderátor
Moderátor

midnight_man napísal:to je vec nazoru, su aj tak ,...aj take...
No ono sa to ma skor tak, ze holka nema problem chodit s chalanom v rovnakom veku, pripadne mladsim, ale v momente, ked o nu prejavi zaujem starsi a viac zabezpeceny muz, tak zacne pochybovat a to uz nie je dobre.
Velmi dlho je na lamerovi hlaska v zmysle: "Rozdiel medzi muzom a zenou je v tom, ze zena sa vzdy pyta preco ano a muz preco nie." Co je podla mna uplna pravda...zena sa proste zacne sama seba pytat, preco hcodit s aktualnym a preco ma dovod zacat si s tym novym. :?
Nike_4ever
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Nike_4ever »

GothaR ma celkom pravdu..len..niektoré baby sú neni také, že ked pride nejaký bohatsi chalan, tak hned zacnu pochybovat..to nee..ked lubi velmi svojho chalana a maju spolu tažko vybudovaný vztah, naco ho kazit, a budovat znova dalsi??
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

turtlak69 napísal:zeny ani pochopit nemozes, nemusis. zeny nemame chapat, zeny mame milovat :) take jedno mile prislovie...
ako to beru je asi zahada, ktoru ako jedinci s priveskom sotva mozme vyriesit :) ale to uz je o inom
zeny sa pochopit daju :roll: neskor na hojku zalozim temu kde by sa zisla partia ludi ktori by pomohli s napisanim zbierky clankov o zenach ako takych modernych,pretoze vsetky publikacie co vysli pred par rokmi uz na dnesne holky neplatia a verte mi necccete pochopit holky ja som ich po dlhorocnom skumani a kecani s nimi pochopil v momente mi prislo zle s tym ze sa asi zastrelim.
:oops:
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Fajn napad, zaloz temu "Pravdy o dnesnych zenach".. som zvedavy co sa tam nazbiera.
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

Nuz zaloz...mozno medzi tou kopou srandiciek bude aj daco poucne :) .
Jake44
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Jake44 »

Dokazat v zmysle urobit to a hotovo, by som asi dokazal. Dokazat v zmysle podviest a zit s tym to urcite nie. Uz by som sa priatelke nedokazal ani do oci pozriet...urcite by ma to zozieralo tak, ze by som sa nakoniec priznal a cakal na zazrak...ja viem, ziadny by sa nekonal, ale mozno je to tak aj lepsie...jednoducho si myslim, ze to nie je spravne a sam by som to v zivote neurobil.
Majka16
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Majka16 »

v zivote by som nepodviedla svojho chalana, pretoze ho lubim... a viem, ze by to neurobil ani on.. aj ked neni dokonaly, ja som s nim spokojna a nemam potrebu si hladat nieco ine, lebo on je pre mna dokonaly.. dokazala by som odpustit neveru,ale iba raz.. dostal by 2 sancu... ale 2 a poslednu..
sweetheart.love
Novice
Novice

Príspevok od používateľa sweetheart.love »

Nikdy by som to nedokazala, velmi ho milujem. A aj ked momentalne nebudeme spolu mesiac a pol, tak ma tato myslienka ani nenapadla. Vzdy si spomeniem na nase krasne chvile:)
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Jooj takych reci uz bolo a dopadlo to ako dopadlo. Drzte sa radsej stareho znameho "nikdy nehovor nikdy", pretoze nikto z nas nie je vestica a nevie co sa v zivote stane. To, ze je niekto pre vas skvely neznamena, ze sa nemoze najst niekto kto je lepsi. Znie to tvrdo, ale je to tak.
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Znelo to od t0m4s3-ho tvrdo, ale bohužiaľ, tí čo sa najviac bijú do hrude, a kričia, že by to nikdy neurobili, tak presne tí to urobia ako prví. Život nie je len o dnešku. Dnes vieš čo je s tebou a kde budeš večer.Ale čo bude zajtra? O mesiac? O rok? Kto z Vás vie, kam Vás to zaveje o rok? Nikto. Preto nikdy nikto z vás nemôže vehementne tvrdiť, že to neurobí.
Majka16 napísal:v zivote by som nepodviedla svojho chalana, pretoze ho lubim... a viem, ze by to neurobil ani on.. aj ked neni dokonaly, ja som s nim spokojna a nemam potrebu si hladat nieco ine, lebo on je pre mna dokonaly.. dokazala by som odpustit neveru,ale iba raz.. dostal by 2 sancu... ale 2 a poslednu..
Najväčšia chyba. Dopredu máš riešenie problému, ktorý ešte nenastal. A možno budem trošku drzí, ale smejem sa ti. Ak by k tomu došlo, na to čo si tu napísala si ani len nespomenieš, nie to, žeby si sa podľa toho aj riadila.
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

otazka: ti co viete ze by ste nepodviedli ...

1)nepodviedli by ste ju/ho kvoli sebe, z dovodu ze vam to pokazi vas pekny vztah s danou osobou alebo
2)nepodviedli by ste kvoli bolesti ktoru by ste sposobili partnerovi
Napísať odpoveď