Dokázali by ste podviesť frajera/frajerku?
-
Nike_4ever
Amateur
-
midnight_man
Guru
hm, vies ja som tu dobu nezazil..ja som za to, ze by to malo byt istym sposobom vyrovnane vies mozno 1-2-3 roky hore dole..ono ten rozdiel 15-18 sa pri 25-28 strati...myslim ze rec je tu o ludoch do 20 rokov to ze 32 a 36....u rodicov mojich su to 2 roky, o starych rodicov to bude nieco cez 5, neviem presne.GothaR napísal:To, ze chce starsieho nie je moda, to je desatrocia zauzivane. SKor by som povedal, ze je moda mat rovnako stareho partnera. Aky je vekovy rozdiel medzi tvojimi rodicmi alebo starymi rodicmi?
No jasne, si za to, lebo si asi este mladsi (tipujem okolo 18), cize dievca na dlhodoby vztah by malo mat tak 15 a to je zalostne malo. Lenze starsi (22+) uz mozu slobodne pokukovat po 18kach a 18ky im rady vyhoveju, lebo v nich vacsinou vidia lepsiu zaruku vo vztahu, aspon takto to chapem ja. Nic s tym nespravime, pravdepodobne za to moze biologia. Kvoli tomu sa aj muzom viac pacia zeny so zrelymi prsiami = viac mlieka = lepsie podmienky pre potomkamidnight_man napísal:...
nechcem byt zly, ale trosku to precenujes. vacsina 18 rocnych dievcat nepozera na oporu vo vztahu. chcu si len uzivat zivot. pochybujem, ze rozmyslaju v takom veku pri vybere chalana nad tym, ci bude vztah so zarukouGothaR napísal:18ky im rady vyhoveju, lebo v nich vacsinou vidia lepsiu zaruku vo vztahu, aspon takto to chapem ja.
No neberu to ako jasnu vec, ze s nim budu naveky ale skor z toho hladiska, ze so starsim im bude lepsie. Ale zeny som zatial nepochopil, toto tvrdenia vychadza iba z pozorovaniturtlak69 napísal:nechcem byt zly, ale trosku to precenujes. vacsina 18 rocnych dievcat nepozera na oporu vo vztahu. chcu si len uzivat zivot. pochybujem, ze rozmyslaju v takom veku pri vybere chalana nad tym, ci bude vztah so zarukouja to chapem teda takto
-
midnight_man
Guru
to je vec nazoru, su aj tak ,...aj take...GothaR napísal:No jasne, si za to, lebo si asi este mladsi (tipujem okolo 18), cize dievca na dlhodoby vztah by malo mat tak 15 a to je zalostne malo. Lenze starsi (22+) uz mozu slobodne pokukovat po 18kach a 18ky im rady vyhoveju, lebo v nich vacsinou vidia lepsiu zaruku vo vztahu, aspon takto to chapem ja. Nic s tym nespravime, pravdepodobne za to moze biologia. Kvoli tomu sa aj muzom viac pacia zeny so zrelymi prsiami = viac mlieka = lepsie podmienky pre potomka
No ono sa to ma skor tak, ze holka nema problem chodit s chalanom v rovnakom veku, pripadne mladsim, ale v momente, ked o nu prejavi zaujem starsi a viac zabezpeceny muz, tak zacne pochybovat a to uz nie je dobre.midnight_man napísal:to je vec nazoru, su aj tak ,...aj take...
Velmi dlho je na lamerovi hlaska v zmysle: "Rozdiel medzi muzom a zenou je v tom, ze zena sa vzdy pyta preco ano a muz preco nie." Co je podla mna uplna pravda...zena sa proste zacne sama seba pytat, preco hcodit s aktualnym a preco ma dovod zacat si s tym novym.
-
Nike_4ever
Amateur
-
qwerty-xyz
zeny sa pochopit dajuturtlak69 napísal:zeny ani pochopit nemozes, nemusis. zeny nemame chapat, zeny mame milovattake jedno mile prislovie...
ako to beru je asi zahada, ktoru ako jedinci s priveskom sotva mozme vyriesitale to uz je o inom
Dokazat v zmysle urobit to a hotovo, by som asi dokazal. Dokazat v zmysle podviest a zit s tym to urcite nie. Uz by som sa priatelke nedokazal ani do oci pozriet...urcite by ma to zozieralo tak, ze by som sa nakoniec priznal a cakal na zazrak...ja viem, ziadny by sa nekonal, ale mozno je to tak aj lepsie...jednoducho si myslim, ze to nie je spravne a sam by som to v zivote neurobil.
-
sweetheart.love
Novice
-
erytrocyt
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Znelo to od t0m4s3-ho tvrdo, ale bohužiaľ, tí čo sa najviac bijú do hrude, a kričia, že by to nikdy neurobili, tak presne tí to urobia ako prví. Život nie je len o dnešku. Dnes vieš čo je s tebou a kde budeš večer.Ale čo bude zajtra? O mesiac? O rok? Kto z Vás vie, kam Vás to zaveje o rok? Nikto. Preto nikdy nikto z vás nemôže vehementne tvrdiť, že to neurobí.
Najväčšia chyba. Dopredu máš riešenie problému, ktorý ešte nenastal. A možno budem trošku drzí, ale smejem sa ti. Ak by k tomu došlo, na to čo si tu napísala si ani len nespomenieš, nie to, žeby si sa podľa toho aj riadila.Majka16 napísal:v zivote by som nepodviedla svojho chalana, pretoze ho lubim... a viem, ze by to neurobil ani on.. aj ked neni dokonaly, ja som s nim spokojna a nemam potrebu si hladat nieco ine, lebo on je pre mna dokonaly.. dokazala by som odpustit neveru,ale iba raz.. dostal by 2 sancu... ale 2 a poslednu..