Dokázali by ste podviesť frajera/frajerku?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...

Dokázali by ste podviesť frajera/frajerku?

Áno
52
22%
Nie
140
60%
Nerozmýšľal/a som nad tým
40
17%

Celkom hlasov: 232

Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

ked lubis svoju polovicku tak ju nepodvedies (ak niesi pod vplivom narkotik a podobnych sraciek)
TheTruth
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa TheTruth »

ja by som to nedokazal...jednoducho cloveka ktoreho lubim by som nedokazal takto podviest...vztah je o tom ze si obaja doveruju a keby som takto lahko znicil nasu doveru tak by som sa jej nedokazal pozriet ani do oci...a dalsia vec je to ze ako sa hovori...to co nechces aby druhi robili tebe nerob ani ty im...a keby som si predstavil ze by som sa dozvedel ze moja priatelka ma podviedla tak by ma to riadne vytocilo...takze ee...ak niekoho naozaj clovek lubi tak ho len tak lahko nepodvedie..
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

strasne sa mi lubi ze kazdy vyhlasuje ako by za ziadnych okolnosti svojho partnera nepodviedol .... kazdy mame svoje limity, keby to bola pravda a nie boapuste tlachanie do vetra tak by asi nevera neexistovala .... vychadza to asi tak ze takmer kazdy zazil, resp. zazije vo vzathu neveru ... ja sa teda pytam kde sa berie, ked vsetci svorne vyhlasuju ze by take nieco nepachali ... ked si take nieco budete moct povedat na smrtelnej posteli, tak to bude pravda ... nie teraz ked mate cely zivot pred sebou, cast z vas este ani nemala vztah a tak ...

... moj osobny postoj je taky ze by som sa snazil a snazim tej nevere vyhybat ale na kazdeho sa najde páka a tak nemozem povedat ze by som toho nebol schopny .. zalezi to vsetko od vela faktorov, nielen od toho ci svojho partnera milujete :-P ... inak paradoxne taka nevera moze vztah aj neuveritelne posilnit, poznam taky pripad ze chalan zensku raz podviedol .. ale uvedomil si chybu, priznal sa jej ... samozrejme to vyzeralo na rozchod automaticky, ale on sa zacal v tom vztahu neuveritelne snazit ..a keby sa v nom nesnazil aj nadalej, tak pochybujem ze by este boli spolu ... proste im to dodalo na ich vztah aj iny pohlad :-) ....
Opak
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Opak »

proste je to decko..može to mať aj 20, to že má 17 nič neznamená, ked sa správa jak 13 ročné dievčatko..takéto dievčatá neznášam :evil: ako kolega niekde vyššie písal že ako ho strašne lúbi a kktiny a podvedie ho...čo je to za lásku nech sa ide liečiť...
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

nordkapp_pb: mal som prilezitost s jednou velmi peknou dievcinou podviest holku (teraz uz byvalu). ale nespravil som to. hoci to dievca bolo velmi pekne a bolo jasne, ze keby sa trosku o to pricinim, tak by to zle skoncilo. vztah vtedy uz bol dost na zlej ceste. neviem ako by som sa mohol pozriet do oci niekomu, koho som podviedol. ved to sa podla mna ani neda. mozno ma moje svedomie len prilis velke zuby...
neo250
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa neo250 »

Mrk napísal:ak by som svoju partnerku lubil tak by som ju nedokazal poviest a ani vtedy ak by sa uz ten vztah uberal zlym smerom a prichadzal by koniec lebo by mi to bolo trapne a este neuctive voci nej...najprv dat koniec jednemu vztahu az potom sa miesat do niecoho ineho :)
tak asi ako každý normálny chalan s normálnym rozmýšľaním by svoju holku nepodviedol kebyže ju lubi... to by musel byť už nejaký cvok, pubertiak alebo niečo podobné.... ale vieš si predstaviť že niektoré baby by to boli schopné spraviť, kebyže sa rozpadá vzťah, lebo hned po rozchode by aj niektoré chceli hned nový... ale to je len konštatovanie

ja by som svoju nikdy nedokázal podviesť na to ju strašne milujem... aj keby bola pri mne Jassica Alba tak by som to nespravil :)
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Je strasne zaujimave citat tu vas idealizmus, idealizmus mladych (vratane mna) a od okolia, starsich kamaratov, priatelov surodencov pocuvat veci ktore tento idealizmus dokonale nicia.
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

mi-chau napísal:Je strasne zaujimave citat tu vas idealizmus, idealizmus mladych (vratane mna) a od okolia, starsich kamaratov, priatelov surodencov pocuvat veci ktore tento idealizmus dokonale nicia.
tak sme si troska posnivali, a sup ho do reality :)
qwerty-xyz

Re: Dokázali by ste podviesť frajera/frajerku?

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

k teme velmi dolezite upozornenie nad ktorym rozmyslalo viacero ludi.
:wink:

Chlapec pokial najde holku len na TO alebo proste zeby nejaku mal tak ju podvedie lavou zadnou. Pokial najde holku na ktoru bude pozerat ako na svaty obrazok a bude z nej totalne off nepodvedie ju nikdy,preotze bude vediet ze ma "doma" najkrajsiu kocku aka len moze byt a este ked je to jeho vysnivana tak ho nieco take ani nenapadne ani ked je opity.- ked si holka plni vsetky povinnosti a je s nou chlapec spokojny tak nie.

HOLKA? Holka chlpaca podvedie kedykolvek pretoz holke len o vonkajsiu a vnutornu krasu neide. Mohol by som o tom pisat hodiny a hodiny,este aj knihu vydat. Holka podvedie chlpaca pretoze druhy moze byt krajsi,doslova a do pismena lebo sa o nom vravi ze je v istych veciach vykonnejsi,pretoze ma viac penazi,pretoze je vysportovanejsi,pretoze je milsi,pretoze ju nevozi v nejakej favoritke ale v audi atd atd atd.
Je toho kopec.
A ja? pokial mam holku aku cem nemam dovod ju podviest. Kiez by tak rozmyslali holky a tento svet by bol krajsi :roll: Povedane blbo ale keby ste vedeli co vsetko viem ja tak s tymto nazorom by ste suhlasili tiez.
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

V minulosti som s tym problem nemal, resp. by som s tym problem nemal. Aj tak som to neurobil nikdy. Teraz je to ale uz o niecom inom. Som starsi. So svojou priatelkou byvam. Zaspavam s nou, vstavam s nou, jem s nou, proste sme spolu uz stale. Neviem si predstavit, ze by som si jedneho dna lahol vedla nej len tak, akoby sa nic nestalo. Osobne si myslim, ze tych 10-15 minut se.u (nenapisem kvoli AdSense) nestoji za to, aby si prisiel o cely vztah.

Ale taktiez dokazem pochopit tvoju kamaratku, ktora sa ocitla v takej situacii. Uprimne, kto sa niekedy neocitol? Potom je to uz len o ovladnuti sa.
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

qwerty-xyz: este doplnim dalsiu skusenost: ak chlapec dievca podvedie, tak vacsinou na tu novu rychlo zabudne a vrati sa k priatelke v pohode s tym, ze chce vo vztahu pokracovat, ale ked toto spravi dievca, tak hned zacne premyslat o tom, preco s tym novym zacat chodit, atd.
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

záleží od toho vzťahu aký je..
dal som áno
nie by bolo iba v tom prípade keby to už bolo veľmi vážne :P
Janta
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Janta »

Suhlasim s nazorom ze zeny su tie co skor idu podvadzat a prameni to z pocitu neposkojnosti. Chlap pokial ma vo vztahu prisun zakladnych potrieb (jedlo, sex, ciste pradlo, dostatok priestoru) a navyse ma zenu skutocne rad tak nepodvedie = ale vynimky existuju. Zena aj ked miluje je vo vacsine pripadov nespokojna raz s tym raz s tym, takze tu skor vznika riziko ze pojde hladat inam.
Ja za seba to vnimam tak, ze ked mam partnera tak mam aj jeho doveru a nie som zver, ze sa nebudem vediet ovladat. Samozrejme netvrdim ze nebude situacia kedy by som bola radsej single = moznost zacat si s niekym inym, ale vtedy uvazujem rozumom a myslim nato, o co vsetko mozem prist lahkovaznym chovanim.
Ak si chcem udrzat vztah jedna z veci je prilis sa nepohybovat po tenkom lade.
will.i.am
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa will.i.am »

Janta napísal:Suhlasim s nazorom ze zeny su tie co skor idu podvadzat a prameni to z pocitu neposkojnosti. Chlap pokial ma vo vztahu prisun zakladnych potrieb (jedlo, sex, ciste pradlo, dostatok priestoru) a navyse ma zenu skutocne rad tak nepodvedie = ale vynimky existuju. Zena aj ked miluje je vo vacsine pripadov nespokojna raz s tym raz s tym, takze tu skor vznika riziko ze pojde hladat inam.
Ja za seba to vnimam tak, ze ked mam partnera tak mam aj jeho doveru a nie som zver, ze sa nebudem vediet ovladat. Samozrejme netvrdim ze nebude situacia kedy by som bola radsej single = moznost zacat si s niekym inym, ale vtedy uvazujem rozumom a myslim nato, o co vsetko mozem prist lahkovaznym chovanim.
Ak si chcem udrzat vztah jedna z veci je prilis sa nepohybovat po tenkom lade.
paci sa mi taketo priznanie... hlavne ze o nas si vzy mislite ze sme svine :-P
ale neber to osobne :)
ja si aj tak myslim ze je to skor na povahe cloveka a zalezi to v akom stadiu je vztah, na to aby sa dalo poviest...
ja by som nepodviedol, co uz po tyzdni, alebo po roku... dovera ja u mna vo vztahu na prvom mieste...
Flinstone
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Flinstone »

Nezamyslal som sa nad tym .... ale myslim si ze nie .... ked lubim tak lubim .... :wink:
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

GothaR napísal:qwerty-xyz: este doplnim dalsiu skusenost: ak chlapec dievca podvedie, tak vacsinou na tu novu rychlo zabudne a vrati sa k priatelke v pohode s tym, ze chce vo vztahu pokracovat, ale ked toto spravi dievca, tak hned zacne premyslat o tom, preco s tym novym zacat chodit, atd.
:wink: v tomto mas sakra pravdu. Dobre ze sa tu rozbehla takato tema mozno dospejeme aj k inym zaverom. :P
Nike_4ever
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Nike_4ever »

hmm..myslim, si že väčšina máte prawdu,..a ja som sa aj s tou kamarátkou rozprávala..a proste ona to zazila už 2 x ked ju chalan očaril krasou že bola až úplne mimo ..stáva sa to dosť často, že sa nám páčia viacerí chalani/baby.. ani nič viac..ja by som svojho chalana tiez nedokazala podviest, proste by mi to jednak svedomie a jednak srdce nedovolili... velmi ho lubim..a keby ho podvedem urcite by som si to neodpustila do konca života..takže tak..a ete k tej mojej kamarátke.. hm.. niektorí si myslia že je to v mode..23 rocný chalan..ale tak podla mna je laska velmi silna vec..a cistaa..hlavne..a keby sme sa teraz vsetci mali podvadzat nevim aký by to bol život..podla mna ziadny..možno niektorí so mnou nesúhlasia, ale tak.. je to pravda..i keď ako sa hovori 100frajerov, 1muž... a vela pubertakov a neskusených chalanov/báb si chce len uživat a vyživaju sa v tom, ked davaju kopacky jedna radost :( myslim že je to dost smutne.. :( neuvedomuju si vsak ako trpi ten druhý clovek.. :(
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

ja som si vždy myslel že by som nedokázal podviezť ale pri prvej príležitosti som sa tomu neubránil.. mal som holku, s ktorou ked som bol tak na inú som sa ani nepozrel. vyhovovala mi vo všetkých stánkach..
mal som za holku, ktorú ked som mal tak som sa kurv**** kade tade.. záleží aj od partnera/ky a intenzity vzťahu..
rata sa za podvod aj to ked vieš že tvoj priateľ má záujem o jednu holku a ja by som mu slúbil že s nou nepôjdem za žiadnych okolností.. ale ona ma tak vyrajcovala že som ju musel pomylovať?
ak mám pravdu povedať táto jedna situácia ma štve oveľa viac ako všetky podvody ktoré som "spáchal" vo vzťahoch. bo ked som to už raz pri tom vzťahu dokázal nobolo to pravé orechové..
ale zničiť si kôli tomu dobré priateľstvo?
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

ja napriklad vobec nechapem kde ste prisli na nazor ze podvadzaju skor zenske ? ? ? ... vobec to nieje o pohlavi ani o IQ ani o peniazoch, je to o laske pripadne o tom ci uz laska nahodou nevyprchala a casto aj o vytrvalosti ( kazdy ma svoju hranicu, za ktorou podda a podvedie a ten kto hovori ze nema je len obycajny slaboch ktory sa nepozna, pripadne sa hanbi priznat si ze je to tak :-) ) ... ale spät k tomu sortirovaniu -> ano zeny prirodzene skusaju, lebo su proste kodovane tak aby si vybrali schopnejsieho samca ( to ze to vacsinou nieje pravda je ine ) ... muzi su zas od jakziva lovci a tak si vyberaju lepsiu obet :-D ...
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

nordkapp_pb: na konci si to krasne vystihol :) Ale ja som narazal viac na to, ze ak podvedie zena, tak to ma na vztah omnoho vacsi dopad.
btw pripominam Midnightovi:
midnight_man napísal:to su pekne slovicka ktore.....nic v zlom na 17 rokov ma dost jednoduche zmyslanie....23? klasika...dneska je to moda
To, ze chce starsieho nie je moda, to je desatrocia zauzivane. SKor by som povedal, ze je moda mat rovnako stareho partnera. Aky je vekovy rozdiel medzi tvojimi rodicmi alebo starymi rodicmi?
Napísať odpoveď