na prvom obrazku si vsimnite ze tam su flasky z dakeho kuchynskeho oleja nie??? mamaaaaaaaak de mas olej daj sem heh xcelo by to otestovat na dakom starom PC ci by to slo v pohode spravit ale inak haluz len ako casto treba menit olej ale fajn napad, hrate sa na PC sem tam otocite ten reznik co sa vam smazi vedla v PC v oleji rofl zivot jak sf1na
myslim, ze by ma trapil ten ponoreny zdroj a hlavne jeho ventilator...urcite by mu ten olej branil v otackach a motor ventilatoru by zrejme stracal na otackach... a mozno by to slo bez ventilatoru.
Ako vrch akvaria by som zrejme pouzil hlinikovu platnu a na nej hlinikove kusy, ktore by boli ponorene do oleja, to preto, keby sa nahodou olej prehrial, nech sa teplo odvadza aj von...
Este to treba vyskusat, mozno sa na to dam.
ttaappeettaarr napísal:ti kokso a to mu neskratuje?
jezis ako sa mu to mozes skratovat ked je olej nevodivy cize dokonaly izolant hmmm ??? inak ved aj rozvodove trafa su takto chladene nic nove nevymyslel mne skorej ide o to ze ten olej pritahuje prach asi tak o nejaky mesiac uvidi ako to bude vyzerat
no neviem ale ten pc mozno ani nefunguje vsak na doske este sidlia isa porty ak sa nemylim...hmm to by ma ani nemrzelo taka sunka ...a na prvej fotke je v pozadi vodna fajocka nie?... ...ten chlapak nieje cisty
moze to dost v pohode taketo chladenie sa vyuziva na chladenie transformatorov a to su ine mordy jak auto myslim ze by to mohlo mat perspektivu a este vo vzduchu ti moze skocit obluk ale v oleji ne
hm ale trebali to pravece skusit s niecim co zhavy dost tepla a este ci sa to teplo aj dostane na povrch toho oleja alebo sa iba zohreje okolo procaku a ten tam aj pekne zhory ked mu tym nic nehybe ziadna vrtula (turbina)
Na tyx fotkax nevidno,ze ci dal dole xladic aj z CPU,ale pravdepodobne ano a myslim si ze aj taky C550Mhz vyrobi dost vela tepla na to,aby si to mohol overit.Alebo z nejakej GeForce FX 5200 dat dole xladic.