|
|
|
| Autor |
Správa |
Sajmon Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 05.06.2005 Príspevky: 2702 Bydlisko: Slovak Republic Karma: 
|
Zaslal: 24 Dec 2006, 10:40 Predmet: |
|
|
Podla mna to bude takto :
1. Chelsea
2.Man U
3.Arsenal
4.Liverpool
Ale najradsej by som bol keby to skoncilo takto
1. Arsenal
2.Liverpool
5.Chelsea
20. Man U  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Sniper-SVK Expert

Stav:  Založený: 11.12.2006 Príspevky: 152 Bydlisko: PC,postel a okolie Karma: 
|
Zaslal: 27 Dec 2006, 23:02 Predmet: |
|
|
Mne je jedno ako to dopadne,len nech sa dari Manchestru !  |
|
| Návrat hore |
|
 |
barrish Light Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 25.12.2006 Príspevky: 77
Zaslal: 29 Dec 2006, 18:38 Predmet: |
|
|
| PACO8 napísal: |
| kedze mne sa paci Chelsea tak si myslim ze vyhra ligu, uz je predsa na dosah od ManUtd. Moja predstava 1.Chelsea 2.Liverpool 3.ManUtd a 4. Arsenal. Zostupi West Ham,Watford a Fulham |
tak ani neuvazuj nad tym ze west ham zostupi  |
|
| Návrat hore |
|
 |
PACO8 Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 12.04.2006 Príspevky: 816 Bydlisko: In my house Karma: 
|
Zaslal: 29 Dec 2006, 19:41 Predmet: |
|
|
| barrish napísal: |
tak ani neuvazuj nad tym ze west ham zostupi  |
sorry ked si fanusik ale ten ma prvy napadol tak som ho tam dal lebo o konci tabulky nemam moc prehlad a bol tak pri konci vtedy tak som ho napisal |
|
| Návrat hore |
|
 |
VINNIE Medium Expert

Stav:  Založený: 29.07.2005 Príspevky: 104 Bydlisko: PB Karma: 
|
Zaslal: 02 Jan 2007, 12:42 Predmet: |
|
|
reading - west ham 6:0 hmmm, ak rozmysla nad zotrvanim v premier league tak taketo vysledky by nemal podavat... btw neviete preco nehra TEVEZ?
CHELSEA NA HRAD! |
|
| Návrat hore |
|
 |
kali520 Guru wannabe

Stav:  Založený: 15.03.2006 Príspevky: 2348
Zaslal: 02 Jan 2007, 14:54 Predmet: |
|
|
| VINNIE napísal: |
reading - west ham 6:0 hmmm, ak rozmysla nad zotrvanim v premier league tak taketo vysledky by nemal podavat... btw neviete preco nehra TEVEZ?
CHELSEA NA HRAD! |
No tevez nehra asi preto lebo je mimo formy ale povedzme si na rovinu on sa proste do Anglickej ligy nehodi, s takym hracom furt treba robyt poriadky ja mu davam este rok a vracia sa spat do argentiny alebo pojde do nejakeho priemerneho spanielkseho klubu.
Inac videli ste niekto zranenie Antiho Niemiho zo zapasu Fulham Watford. http://www.profutbal.sk/ligy/eng/?clanok=44624 Nakoniec dost dobre skoncil vyzeralo to ovela horsie. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Riecko2 Medium Expert

Stav:  Založený: 03.10.2006 Príspevky: 83 Bydlisko: BA Karma: 
|
Zaslal: 05 Jan 2007, 20:20 Predmet: |
|
|
| Podla mna vyhra Manchester po nom bude Chelsea a stvorku uzavrie tradicne arsenal a liverpool ale manchester vyhra fandim mu a este pride Larsson neni o com |
|
| Návrat hore |
|
 |
afa Expert

Stav:  Založený: 09.04.2006 Príspevky: 160
Zaslal: 05 Jan 2007, 20:33 Predmet: |
|
|
| podla man vyhra arsenal a chelsey bude druha alebo ona vyhra a stvroka sa doplny este asi liverpol a wigam athletik |
|
| Návrat hore |
|
 |
kali520 Guru wannabe

Zaslal: 06 Jan 2007, 11:11 Predmet: |
|
|
| afa napísal: |
| podla man vyhra arsenal a chelsey bude druha alebo ona vyhra a stvroka sa doplny este asi liverpol a wigam athletik |
Sa pozri na tabulku Arsenal ma na veduci Manchester stratu 15 bodov, ligu uz vyhraju mozno nejakym zazrakom alebo ak vyhraju vsetky zapasy ktore ich cakaju ale to pochybujem a Wigan bude rad ked nezostupi ma 23 bodov a Bolton a Arsenal ktory su na stvrtom mieste maju 39. http://www.profutbal.sk/ligy/eng/
Boj o titul bude prebiehat medzi Manchestrom a Chelsea, ale asi vyhra Manchester. V Chelsea zacinaju hadky a zranenia (uz na case som myslel ze sa tam nikto nikdy nezrani a hlavne ten Terry) a Murinho kritizuje Ballacka, Geremiho a najma Schevcenka ktoremu tento prestup vobec nevysiel, ked nastupi akoby hrali len s desiatimi. A mam taky pocit ze Abramovic ako by stratil zaujem o Chelsea a futbal ani ho nevidim na zapasoch volakedy bol na kazdom aspon na domacich zapasoch. |
|
| Návrat hore |
|
 |
alcatraz16 Medium Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 25.12.2006 Príspevky: 85 Bydlisko: Michalovce Karma: 
|
Zaslal: 10 Jan 2007, 14:49 Predmet: |
|
|
| mopji favoriti su Arsenal Londyn "kanonieri" ale tuto sezonu asi nevyhraju |
|
| Návrat hore |
|
 |
kali520 Guru wannabe

Zaslal: 14 Jan 2007, 10:34 Predmet: |
|
|
| Citácia: |
LONDÝN - Trénerovi anglického futbalového majstra FC Chelsea Josému Mourinhovi evidentne dochádzajú sily.
"Odchádzam," citoval bulvárny denník The Sun portugalského kouča. Vyzerá to tak, že po dva a pol roku sa éra Mourinho na Stamford Bridge končí. Viaceré britské denníky zhodne informovali, že kouč už o úmysloch informoval svojho manažéra Jorgeho Mendesa. "Tak to by sme mali. Na konci sezóny odchádzam," cituje The Sun trénerove slová, ktoré vyslovil pred jedným z priateľov. Chelsea sa zatiaľ k Mourinhovmu odchodu oficiálne nevyjadrila.
Portugalčanovo rozhodnutie opustiť londýnsky klub vyvolalo vlnu neistoty aj v Nemecku. Kapitán tretieho mužstva minuloročných MS Michael Ballack by stratil svojho jediného ochrancu pred atakmi médií a spoluhráčov za nepresvedčivé výkony.
Na Mourinha sa tešia na Apeninskom polostrove, kde by sa podľa miestnych médií mal stať nástupcom Roberta Manciniho na lavičke Interu Miláno. "Viem, že sa v Miláne obzeral po bývaní," povedal portugalský futbalista Cesar Peixoto, ktorý hral pod jeho vedením v FC Porto. Okrem tejto ponuky prejavil záujem o Mourinhove služby španielsky Real Madrid, kde sa pod paľbou kritiky ocitol Fabio Capello.
Aj koučove oficiálne vyhlásenia svedčia viac o odchode ako o vôli zotrvať. "Dôležitý je klub a nie ja. Myslím si, že Chelsea je v poriadku. Počas mojej kariéry som pracoval vždy tak, aby som kluby po mojom odchode zanechal v dobrom stave," vyhlásil Mourinho.
Úspešného trénera roztrpčil hlavne fakt, že majiteľ Chelsea, ruský multimilionár Abramovič zatvoril svoj naplno otvorený finančný kohútik a Mourinho sa evidentne nedočká ďalších vysnívaných posíl. "Vymenoval som hráčov, ktorých by som tu rád videl, no nebude z toho nič. Je to rozhodnutie klubu, ktoré nebudem ďalej komentovať," oznámil rozhnevaný portugalský kouč po potupnej remíze 1:1 v semifinále anglického Ligového pohára so štvrtoligistom Wycombe Wanderers.
Po svojom príchode na Stamford Bridge v roku 2004 získal Mourinho s Chelsea majstrovskú trofej po polstoročnej pauze. Minulý rok ho síce "Blues" obhájili, no najcennejšia trofej v Lige majstrov zostala mimo ich dosah. Momentálne je Chelsea na druhom mieste tabuľky Premiership so šesťbodovým odstupom na vedúci Manchester United.
Možným nástupcom Mourinha by mohol byť Holanďan Guus Hiddink, ktorý má dobré vzťahy s Abramovičom. Ten má však zmluvu s ruskou reprezentáciou do roku 2008.
Zdroj: TASR
|
Uz na case ze sa bude pakovat. |
|
| Návrat hore |
|
 |
kubodinho Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 02.03.2005 Príspevky: 1301
Zaslal: 25 Jan 2007, 15:56 Predmet: |
|
|
| vyhra Man UTD . |
|
| Návrat hore |
|
 |
kubodinho Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 02.03.2005 Príspevky: 1301
Zaslal: 04 Feb 2007, 22:57 Predmet: |
|
|
| 1 man utd . 2 chelsea FC . 3 Liverpool 4. Arsenal zostupi Watford Charlton a budu bojovat o zachranu West ham |
|
| Návrat hore |
|
 |
master23 Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 06.02.2007 Príspevky: 244 Bydlisko: doma ->London, Stamfor Karma: 
|
Zaslal: 12 Feb 2007, 21:49 Predmet: |
|
|
1. Chelsea
2. Man. Utd
3. Arsenal
4. Liverpool
jasne ze vyhra chelsea |
|
| Návrat hore |
|
 |
Libra_PC Light Expert

Stav:  Založený: 22.09.2006 Príspevky: 35
Zaslal: 14 Feb 2007, 20:03 Predmet: |
|
|
| som skalnym fanusikom arsenalu, no vyhra to jednoznacne MU.. |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|