DanielDevil napísal:no kto sa to nahodou chystate este len stahovat, ani nemusite, prekvapilo ma to odflaknutie a nerealnost. Hra je tazsia ako FIFA 07, ale tak ako to stazili to je uplne nerealne. Brankari chytaju aj tie najsilnejsie strely ako male domov, hraci utok vobec nepodporuju, vzdy utocim len s utocnikmi a neni komu nahrat, a ked utocia ony dokonale na jeden dotyk, moji hraci od nich ustupuju ked ich ovlada pc a kym na neho prepnem, skusim pribehnut uz nahra, v utoku pc dost casto lobuje brankara a dost dokonale, vylepsenia oproti 07 som nenasie a to som uz ten nejaky zapas odohral, priame kopy, ziadne zlepsenie, tazko sa z nich davaju goly, rohy tiez uplne to iste ako minuly rok, no celkovo je to podla mna onicom
Na to,aby ti nabehovali, musis stlacit Q...
Inak k teme: podla mna je FIFA 08 az prilis lahka,tak ako predosle verzie..Aj mne sa to zdalo tazke, ked som to hral prvykrat..Teraz hrajem 11ty rok kariery za Juventus, priemer clk. zalohy mam 94, utoku 97, rozpocet cez 400 milionov

Cize dost onicom..Ak dam nieco vysimulovat, vyhram s kazdym, inteligencia dalsich trenerov je chaba, co sa tyka grafiky a realnosti, celkom mi to vyhovuje...Niekto tu spomenul ze tu nie su ziadne triky..Blbost...Na FIFE 08 je viac nez 100 trikov...Pozri si youtube, tam to mas

Tiez ma zaraza lahkost hry...Akoze, ked hram s Realom Madrid proti Arsenalu a vyhram na najtahsej urovni 5:0, tak to o niecom hovori..Co sa tyka obtiaznosti brankara tak to je komedia.."Amater" chyta lepsie, ako ked ho nastavim na "Svetova trieda"