FIFA 2008

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Lewis
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Lewis »

neviete niekto preco si ja neviem vobec zmenit nastavanie tlacitok na gamepade? vzdy ked o ulozim, tak to skoci spet na default, nechapem to...
gamepad mam tento:

Kód: Vybrať všetko

http://www.trust.com/products/default.aspx?item=14801
SSemteXX
Guru
Guru

Príspevok od používateľa SSemteXX »

21tomy21 napísal:Aj ja mám Logitech a čo je to right 2 ?????
boze moj...mas tu vyse 400 prispevkov...no nechapem ta... a nevies co je R2...sak ty si nikdy nemal PS1 ...PS2...alebo ziadnu inu hraciu konzolu boZE...sak RIGHT 2..je PRAVY ZADNY GOMBIK....DOLNY...uz vies?? :x :shock: :D

LEWIS...skus si to nastavit v hre...a nie vo WINe...
Lewis
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

SSemteXX napísal:LEWIS...skus si to nastavit v hre...a nie vo WINe...
ved v hre to nastavujem...
akoby som to vedel nastavit vo wine? hmm? porad mozno tam sa to podari...

A kto vie ako sa daju robit finty na klavesnici? ak sa teda daju aj na klavesnici dajako
Romanko
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Romanko »

finty sa robia C alebo shiftom..ale este aj talcitkom ktorym hrate..napr D+D je naznak strely
Lewis
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Romanko napísal:finty sa robia C alebo shiftom..ale este aj talcitkom ktorym hrate..napr D+D je naznak strely
akoze to je vsetko? ta trapna jedna finta s ktorou aj tak nikoho neoberes? to je cele? ziadne ine finty sa nedaju robit na klavesnici? no to je dost suche... :evil:

A nevie niekto preco mi nejdu nainstalovat ziadne patche? A vzdy mi to hlasi chybu pri instalacii? tak isto ako tomu bolo na fifa2007, ma s tym niekto niejake skusenosti?
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Lewis: Pretoze mas cracknutu hru, ku instalacii patchov je u hier od EA potrebny original, resp. original exe a pripadne DLL subor. Takze moznostou je nahrat execko z instalacneho DVD, potom dat patch a nasledne to cracknut. Alebo dalsia moznost je komplet reinstall.
Lewis
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

hojko napísal:Lewis: Pretoze mas cracknutu hru, ku instalacii patchov je u hier od EA potrebny original, resp. original exe a pripadne DLL subor. Takze moznostou je nahrat execko z instalacneho DVD, potom dat patch a nasledne to cracknut. Alebo dalsia moznost je komplet reinstall.
a nahodou by si my nevedel pomoct najst ten DLL subor? hmm? ak hej bol by som ti moc vdacny...
Silmer
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Silmer »

Lewis napísal:akoze to je vsetko? ta trapna jedna finta s ktorou aj tak nikoho neoberes? to je cele? ziadne ine finty sa nedaju robit na klavesnici? no to je dost suche... :evil:
http://www.fifa.cz/tipy/uplny.JPG :wink:
http://www.fifa.cz/tipy/standartky.JPG :wink:

:)
Gizmoo
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Gizmoo »

mam taky mensi problem. Chcem hrat fifu 08, lenze sa mi to neda na notebooku..nieze by to nezvladal, ale ide to strasne rychlo !!!!! aj ked si dam najmensiu rychlost ide to tak brutalne rychlo ze mi to pripada ako ked 286kovu hru hram na pentium 166 ... nechapem v com to je .. notebook mam turion tl56 1.8, 2gb ram, hd2600 256mb a neda sa to normalne hrat... a zase na normalnom pc mam athlo64 3200+, 1gbram, radeon x800gto 256 a ide to uplne normalne.. neviete v com to moze byt?? lebo som s toho dost v soku :o
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

Gizmoo napísal:mam taky mensi problem. Chcem hrat fifu 08, lenze sa mi to neda na notebooku..n
.....
neviete v com to moze byt?? lebo som s toho dost v soku :o
aj zvuky idu rychlo ?
wolodo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa wolodo »

Romanko napísal:finty sa robia C alebo shiftom..ale este aj talcitkom ktorym hrate..napr D+D je naznak strely
no tie triky s fakt ine moc nedaju, celkom peken je ked je lopta trochu vo vzduchu a date opacnu sipku on si ju tak prehoi ponad seba.... skoro ako trik :P
aaa naznak strely je podrzis A a stlacis S ...... u mne D+D vyprodukuje slabu strelu.... :roll:
Gizmoo
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Gizmoo »

Šu-Do napísal:aj zvuky idu rychlo ?
no tak ked zapnem hru vsetko ide kludne.. hlavne hudba ... a cez hru ide vsetko brutalne rychlo, komentatory hovoria normalne ale prekryvaju sa tym ako sa hra, a ked dam cez hru menu tak ak hudba ide strasne rychlo ..a neviem co stym.. vsetky hry idu normalne aj na booku aj na pc okrem tejto :cry:
DanielDevil
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DanielDevil »

no kto sa to nahodou chystate este len stahovat, ani nemusite, prekvapilo ma to odflaknutie a nerealnost. Hra je tazsia ako FIFA 07, ale tak ako to stazili to je uplne nerealne. Brankari chytaju aj tie najsilnejsie strely ako male domov, hraci utok vobec nepodporuju, vzdy utocim len s utocnikmi a neni komu nahrat, a ked utocia ony dokonale na jeden dotyk, moji hraci od nich ustupuju ked ich ovlada pc a kym na neho prepnem, skusim pribehnut uz nahra, v utoku pc dost casto lobuje brankara a dost dokonale, vylepsenia oproti 07 som nenasie a to som uz ten nejaky zapas odohral, priame kopy, ziadne zlepsenie, tazko sa z nich davaju goly, rohy tiez uplne to iste ako minuly rok, no celkovo je to podla mna onicom
IZZi-BA
Star
Star

Príspevok od používateľa IZZi-BA »

PRO EVOLUTION SOCCER 2008 FOREVER :D :D
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

z dlhej chvíle hrám trénerský mód ... problém , že neviem ako sa trénuje mužstvo , pokiaľ sa vôbec dá ... viete niekto ?
wolodo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa wolodo »

schw33k napísal:z dlhej chvíle hrám trénerský mód ... problém , že neviem ako sa trénuje mužstvo , pokiaľ sa vôbec dá ... viete niekto ?
trenujes len tym ze za nich hras.... a upravujes formacie a zlepsujes svoj koletkiv (trener brankarov, utocnikov, obrancov atd)

chcem sa opytat ked hram "bud hviezda sezony"... da sa hrat viac sezon?... lebo ked osm to hral raz tak sa nedalo, a mozno len pre to ze som nebol nejaky dobry alebo co. Ale na konci mi napisalo ze tym chelsea je so mnou nad mieru spokojny atd......

aaaa pridalo vam tuna uz niekedy nejake body? mne este nikdy..... a nech robim co robim nepodarilo sa mi to....
Prílohy
za co su to body?...
za co su to body?...
lecgo
Novice
Novice

sklamany

Príspevok od používateľa lecgo »

tak ta obtiaznost je neskutocna az nerealna..na FIFA 07 som hral na tej poslednej obtiaznosti co sa vam odomkne ked splnite vyzvy bezne som tam s jednohviezdickovym timom nasekal manchestru alebo realu a podobne..myslel som si hmm aky som svely hrac som zvedavy ako mi to pojde na 08..a odpoved som dostal hned v prvy zapas ked som si nastavil obtiaznost WC a aj brankarov som dal na WC.. za cely zapas som sa nedostal skoro k lopte dal som jeden nahodny gol a to tak ze brankar vyhodil loptu priamo mne na hlavu a odvtedy som uz len goly dostaval a pred superovu branku som sa uz nedostal.. tak som si zmenil na prefesionala a aj tak mi to neslo, dal som si semi pro no stale som prehraval sice len o gol alebo dva ale aj tak ma to stvalo.. tak teraz hram na amatera co je pre mna dost potupa a som z celej hry sklamany nevidim tam ziadne zlepsenie oproti FIFA 07 a jediny dovod preco som si FIFU 08 zohnal je ze som chcel mat sucasne zostavy inak by som ostal pri FIFE 07..hra nas ma bavit a nie odradzovad a na to zrejme autori hry zabudli ved kto uz len bude hrat hru v ktorej nevie strelit gol skusim si zohnat PES O8 a som zvedavy ci to bude lepsie ale myslim si ze od tejto FIFY bude lepsi kazdy futbal..ak ste to docitali dokonca tak vas obdivujem :D (mne by sa nechcelo) a prosim vas ci nemate niekto novsie odskusane zostavy na FIFA 07. Dakujem
spike97
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa spike97 »

Akože nič v zlom,ale ked už proti PC nevieš vyhrávať,tak čo by si robil,keby si hral s niekým kto vie dobre hrať Fifu????podla mňa poraziť PC aj na WC neni nič ťažké :?
Deejay-LoLo
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Deejay-LoLo »

DanielDevil napísal:no kto sa to nahodou chystate este len stahovat, ani nemusite, prekvapilo ma to odflaknutie a nerealnost. Hra je tazsia ako FIFA 07, ale tak ako to stazili to je uplne nerealne. Brankari chytaju aj tie najsilnejsie strely ako male domov, hraci utok vobec nepodporuju, vzdy utocim len s utocnikmi a neni komu nahrat, a ked utocia ony dokonale na jeden dotyk, moji hraci od nich ustupuju ked ich ovlada pc a kym na neho prepnem, skusim pribehnut uz nahra, v utoku pc dost casto lobuje brankara a dost dokonale, vylepsenia oproti 07 som nenasie a to som uz ten nejaky zapas odohral, priame kopy, ziadne zlepsenie, tazko sa z nich davaju goly, rohy tiez uplne to iste ako minuly rok, no celkovo je to podla mna onicom
Na to,aby ti nabehovali, musis stlacit Q...
Inak k teme: podla mna je FIFA 08 az prilis lahka,tak ako predosle verzie..Aj mne sa to zdalo tazke, ked som to hral prvykrat..Teraz hrajem 11ty rok kariery za Juventus, priemer clk. zalohy mam 94, utoku 97, rozpocet cez 400 milionov :? Cize dost onicom..Ak dam nieco vysimulovat, vyhram s kazdym, inteligencia dalsich trenerov je chaba, co sa tyka grafiky a realnosti, celkom mi to vyhovuje...Niekto tu spomenul ze tu nie su ziadne triky..Blbost...Na FIFE 08 je viac nez 100 trikov...Pozri si youtube, tam to mas ;) Tiez ma zaraza lahkost hry...Akoze, ked hram s Realom Madrid proti Arsenalu a vyhram na najtahsej urovni 5:0, tak to o niecom hovori..Co sa tyka obtiaznosti brankara tak to je komedia.."Amater" chyta lepsie, ako ked ho nastavim na "Svetova trieda"
Bunny444
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Bunny444 »

Zdravím a zároveň prajem pekný dník, mám jednu otázočku, vytvorila som si klub (samozrejme vo FIFA 08 ) a dala som doňho aj 4 vytvorených hráčov, nedá sa nejak spraviť aby som mohla za ten tým aj hrať MANAGER MODE? Ďakujem za odpoveď (btw: česť práci súdruhovia :lol: :P )
Napísať odpoveď