2p4ra: Neviem prečo ale neverím ti..
Čo sa tíka témy jediny raz čo som sa k automatu priblížil bolo v 3-ťom ročníku ked sme boli na školskom výlete. Boli sme na nejakých kolotočoch a poblíž bol taký polofunkčný automat. Mal som svojich posledných 10-sk . Hodil som do automatu a ten my ich hned z recesie vyplul.. Tak som ich tam hodil ešte raz ale tentokrat my vypadli 3 desaťkorunáčky. Tak som ich zobral a pádil som hed. A odvtedy k automatom nechodím.
MS FRANKY: Ja to ani nepotrebujem, aby si mi veril, je to tvoja vec. Ja som si to prezil, podelil som sa o to a chcel som poukazat na to, co sa moze stat, ked tomu prepadnes. Snad sa z toho niekto pouci..
Automaty nie... ako niekto povedal tak sem-tam nejaký ten tiket podám, ale zase nie často... Najväčšia výhra bola 950 Sk...
Keď dovolíte možno trochu mimo témy - kamoš bol v Terne a odpisoval zápasy od starých závislákov a keď podal, tak výhra 100 000,-... a odišiel mu FC Porto - Beira Mar (0:1)... hmm no bol dosť mimo potom asi týždeň
nie, ale ked som bol mensi tak nam do skoly dali automat (na dzusy) tak som si isiel kupit dzus (1ks=10SK ) tak som tam hodil 10SK a vyplulo mi to 2 dzusy tak na druhy den znova a vyslo mi to asi tak 4x a ked som sa rozhodol ze to budem predavat po 9 tak sa prestalo darit .
s mojim podnikanim som chcel zacat asi v deviatich rokoch
vsetko toto je len stroj ktori ti da alebo neda jak je jeho zvik jednemu pistasti ale dalsich osklbe, hlavene tie automaty su max. oje*** priznavam raz som si za to sadol pardon 2x prvy krat som videl ze nejaky lol tam hodil liter a odisiel s prazdnou ja tam hodim 40sk chviku som sa zabavil a zrazu 400sk ja ze loooool vybral som a isel som dpc na dalsi den som hodil 50sk a vytiahol 200sk zhoda nahod vsak? a od vtedy nic je to predca len PC s os Windows oje*** najvecsie
robil som na oddeleni kde sa nato liecili, uplne vygumovany ludia, normalne ich mam za chudakov,nech nikdo nehovori ze ho to zlakalo a stal sa zavislym,len si hrajte a celu vyplatu tam treba je*..t
MS FRANKY napísal:2p4ra: Neviem prečo ale neverím ti..
Čo sa tíka témy jediny raz čo som sa k automatu priblížil bolo v 3-ťom ročníku ked sme boli na školskom výlete. Boli sme na nejakých kolotočoch a poblíž bol taký polofunkčný automat. Mal som svojich posledných 10-sk . Hodil som do automatu a ten my ich hned z recesie vyplul.. Tak som ich tam hodil ešte raz ale tentokrat my vypadli 3 desaťkorunáčky. Tak som ich zobral a pádil som hed. A odvtedy k automatom nechodím.
a co je na tom nieco neuveritelne ked pise pribeh na 35 riadkov tak asi nebude vymyslat omg ....
a teraz k teme : jediny hazard ktory by som este skusil je clovek proti cloveku ale nie nikdy proti STROJU , karty pochopim ked hraju o peniaze kde ma kazdi rovnaku sancu vyhrat (ked vie pravidla,rozumie tomu , nieje zaciatocnik ) ale proti automatu hrat a hadzat do neho peniaze tak to radsej nie
takze automaty nikdy. automat je len blba bedna, ktora zere peniaze a obcas ale len zriedkavo, nieco da, aby sa nepovedalo
inak v skole s kamosmi hravame cez prestavky karty. ale nie o ca$h! ak sa to pocita, tak som gambler
No ja osobne skoro nikdy iba v tedy ak som u nieakeho kamarata v krcme a su vypnute zo zastrcky vtedy ked ich dam do zastrcky a zacnem hrat vtedy najviac vyhram padaju mi najvišie vyhry ake tam su
sem tam za nejake mesiace ked sa trošku popije tak hodim nejaku desku do stroja ale to plati aj o jukeboxu aj o stolnom futbale .. inak do stroja žaidnu cifru vyššiu ako 50sk lebo ak neda tak iba spapa
ja vobec negamblujem,ale ked ideme pit a niesu peniaze,tak spoluziak hodi 50 do automatu a hned mame 300.ja neviem ako to robi ale vzdy sa mu to podari
Obcas zajdeme do nejakeho kasina s kamosmi,spravime dvojice,kazdy da po 2,50 E a hrame...ak nam nepadaju velke sumy,zoberieme 10-20 E a skusame dalej v inom automate..ak nam nejde,zoberieme vklad a ideme prec