Gamblujete?!

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...

Ako casto davate peniaze do hracích automatov?

Takmer denne.
12
8%
Kazdy vikend.
3
2%
Prilezitostne.
27
17%
Nikdy!!
114
73%

Celkom hlasov: 156

Kaidžas
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Kaidžas »

ja na poste obcas kupim taku hovadinu na zotieranie Stastných sedem :D
.. som +100sk :lol:
MS FRANKY
King
King

Príspevok od používateľa MS FRANKY »

2p4ra: Neviem prečo ale neverím ti..
Čo sa tíka témy jediny raz čo som sa k automatu priblížil bolo v 3-ťom ročníku ked sme boli na školskom výlete. Boli sme na nejakých kolotočoch a poblíž bol taký polofunkčný automat. Mal som svojich posledných 10-sk :P . Hodil som do automatu a ten my ich hned z recesie vyplul.. Tak som ich tam hodil ešte raz ale tentokrat my vypadli 3 desaťkorunáčky. Tak som ich zobral a pádil som hed. A odvtedy k automatom nechodím.
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

MS FRANKY: Ja to ani nepotrebujem, aby si mi veril, je to tvoja vec. Ja som si to prezil, podelil som sa o to a chcel som poukazat na to, co sa moze stat, ked tomu prepadnes. Snad sa z toho niekto pouci..
Robbie42
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Robbie42 »

Automaty nie... ako niekto povedal tak sem-tam nejaký ten tiket podám, ale zase nie často... Najväčšia výhra bola 950 Sk...
Keď dovolíte možno trochu mimo témy - kamoš bol v Terne a odpisoval zápasy od starých závislákov a keď podal, tak výhra 100 000,-... a odišiel mu FC Porto - Beira Mar (0:1)... hmm no bol dosť mimo potom asi týždeň
Pipo_TeamLamaZ
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pipo_TeamLamaZ »

urcite nie..skoda penazi :)
a lutujem tich co stym zacali
Pezzo
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pezzo »

nie, ale ked som bol mensi tak nam do skoly dali automat (na dzusy) tak som si isiel kupit dzus (1ks=10SK :smt094 ) tak som tam hodil 10SK a vyplulo mi to 2 dzusy :smt047 tak na druhy den znova a vyslo mi to asi tak 4x a ked som sa rozhodol ze to budem predavat po 9 tak sa prestalo darit :x .
s mojim podnikanim som chcel zacat asi v deviatich rokoch :mafia:
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

nuz ja pravidelne investujem, ale do jukeboxu. tam si pustam pesnicky. inak nemusim, obcas hodim desatkorunu.
jumper
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa jumper »

vsetko toto je len stroj ktori ti da alebo neda jak je jeho zvik jednemu pistasti ale dalsich osklbe, hlavene tie automaty su max. oje*** priznavam raz som si za to sadol pardon 2x prvy krat som videl ze nejaky lol tam hodil liter a odisiel s prazdnou ja tam hodim 40sk chviku som sa zabavil a zrazu 400sk ja ze loooool vybral som a isel som dpc na dalsi den som hodil 50sk a vytiahol 200sk zhoda nahod vsak? a od vtedy nic je to predca len PC s os Windows :D oje*** najvecsie ;)

Nepodlahnite tomu nema to zmysel
peterkozel
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa peterkozel »

robil som na oddeleni kde sa nato liecili, uplne vygumovany ludia, normalne ich mam za chudakov,nech nikdo nehovori ze ho to zlakalo a stal sa zavislym,len si hrajte a celu vyplatu tam treba je*..t
M4jk1:-)
Professional
Professional

Príspevok od používateľa M4jk1:-) »

MS FRANKY napísal:2p4ra: Neviem prečo ale neverím ti..
Čo sa tíka témy jediny raz čo som sa k automatu priblížil bolo v 3-ťom ročníku ked sme boli na školskom výlete. Boli sme na nejakých kolotočoch a poblíž bol taký polofunkčný automat. Mal som svojich posledných 10-sk :P . Hodil som do automatu a ten my ich hned z recesie vyplul.. Tak som ich tam hodil ešte raz ale tentokrat my vypadli 3 desaťkorunáčky. Tak som ich zobral a pádil som hed. A odvtedy k automatom nechodím.
a co je na tom nieco neuveritelne ked pise pribeh na 35 riadkov tak asi nebude vymyslat omg ....
a teraz k teme : jediny hazard ktory by som este skusil je clovek proti cloveku ale nie nikdy proti STROJU , karty pochopim ked hraju o peniaze kde ma kazdi rovnaku sancu vyhrat (ked vie pravidla,rozumie tomu , nieje zaciatocnik ) ale proti automatu hrat a hadzat do neho peniaze tak to radsej nie
pancuska26
Expert
Expert

Príspevok od používateľa pancuska26 »

nikdy v zivote....naco??...mat ,,dobry"pocit z toho ze som si zase prehrala niekolko tazko zarobenych penazi????...NEVER!!!

btw.v detstve mi stacil pocit,ktory kazdy den mucil moju mamu..... :cry: ..
Curuj
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Curuj »

takze automaty nikdy. automat je len blba bedna, ktora zere peniaze a obcas ale len zriedkavo, nieco da, aby sa nepovedalo :)
inak v skole s kamosmi hravame cez prestavky karty. ale nie o ca$h! ak sa to pocita, tak som gambler :D
odpor14
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa odpor14 »

automaty isto nie ...sem-tam nieco strelim v stavkovej a to je vsetko
min01
Expert
Expert

Príspevok od používateľa min01 »

No ja osobne skoro nikdy iba v tedy ak som u nieakeho kamarata v krcme a su vypnute zo zastrcky vtedy ked ich dam do zastrcky a zacnem hrat vtedy najviac vyhram padaju mi najvišie vyhry ake tam su :shock:
Dennyrap
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Dennyrap »

sem tam za nejake mesiace ked sa trošku popije tak hodim nejaku desku do stroja ale to plati aj o jukeboxu aj o stolnom futbale .. inak do stroja žaidnu cifru vyššiu ako 50sk lebo ak neda tak iba spapa :lol:
safan
Star
Star

Príspevok od používateľa safan »

ja vobec negamblujem,ale ked ideme pit a niesu peniaze,tak spoluziak hodi 50 do automatu a hned mame 300.ja neviem ako to robi ale vzdy sa mu to podari :lol:
geoge046
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa geoge046 »

No tak ja gambujem iba prilezitostne,,, bo toho casu je velmo malo... A ked tak NFS Carbon... Nic ine.... :arrow: :arrow:
m4r3k
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa m4r3k »

geoge046 napísal:No tak ja gambujem iba prilezitostne,,, bo toho casu je velmo malo... A ked tak NFS Carbon... Nic ine.... :arrow: :arrow:
On sa pytal na automaty nie na NFS!! :new01: :never:
Stankoo
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Stankoo »

Obcas zajdeme do nejakeho kasina s kamosmi,spravime dvojice,kazdy da po 2,50 E a hrame...ak nam nepadaju velke sumy,zoberieme 10-20 E a skusame dalej v inom automate..ak nam nejde,zoberieme vklad a ideme prec :lol:
Plasmon
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Plasmon »

Nehram automaty, lebo to nema zmysel. Na automatoch este nikto poriedne nezbohatol, ale zato mnohi krachli. :D
Napísať odpoveď