GTA 4
Re: GTA 4
Nikto nič?xanderhell napísal:Poradil by mi niekto, ako to mam hrat na gamepade na patch 1.0.4.0?
Ked som mal patch 1.0.2.0 tak som do hry nakopíroval take dva subory a gamepad mi siel a pri tomto novom patche mi nejde, aj by som sa na ten patch vysral, ale ked ho nenainstalujem tak sa nemozem prihlasit na live, kedze mi tam hned vyskočí update, poradte bud ako sa prihlasim na live na patchu 1.0.2.0, alebo ako rozbeham gamepad na patchu 1.0.4.0, lebo ja som na internete nic nenasiel, dik za odpovede.
-
DAMON88
Professional
- Kontaktovať používateľa:
prosim vas ako sa mam regnut na tom windows live vsak som si urobil na hotmail novy mail kde som american dal som sa ako 19rocný a ked sa idem uz registrovat tam tak sa aj registrujem vsetko ok ale prihlasit mi nejde
-
DAMON88
Professional
si si vytvoril online asi xD urob to podla tohto :
//autoeditácia príspevku (25 Feb 2010, 20:07)
ok konecne sa mi to podarilo zrobit moje meno je [email protected]
//autoeditácia príspevku (25 Feb 2010, 20:07)
ok konecne sa mi to podarilo zrobit moje meno je [email protected]
-
Fredka171
In memory
Help my
ked prejdem hlavne v GTA4 teda misie, tak ako dalej? ta ona mi povie ze mi zavola a nic
kasle na mna... potom som este chcel ze ako najdem bocne misie
lebo od stovky % mam daleko

Tu mas zoznam veci, ktore musis splnit, aby si mal 100%: http://gta.cz/gta4/clanek/o-hre-100-checklist
na tej stranke sa mi paci ten navod ako rozbehat savy na Win7 64bit 
Ja som savy rozbehal tak ze som pustil hru, spravil prvy save a exitol hru, nasiel som kde je ulozeny, prepisal som ho tym mojim zalohovanym ked som fical na XP a v pohode vsetko ide
Ja som savy rozbehal tak ze som pustil hru, spravil prvy save a exitol hru, nasiel som kde je ulozeny, prepisal som ho tym mojim zalohovanym ked som fical na XP a v pohode vsetko ide
To neviem. Ja mam 87% hry spravenej. Mam mozno polku holubov a par skokov. Ja som v podstate len nakopcil subore "SGTA400" a "SGTA412". Samozrejme vsetko moje. Ako sa to chova pri savoch od inych ludi netusim. Bo neviem ci nebudu aj v save nejako "zakodovane" info o Live ucte a pod.
So saveami je to tak, ze su viazane na konkretny Live ucet. Ked mate online ucty, tak vam savy po preinstalovani pojdu bez problemov, ale ked si napriklad spravite offline ucet a potom preinstalujete windows a spravite si znova offline ucet, tak ma uz ine id a savy nejdu. Existuju nejake programy na upravu suborov, ale mne to nefungovalo.