GTA 4
-
DAMON88
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: GTA 4
myslel som si prave nato kukam dik
ale asi si ju kupim z brlohu rovno zajtra
a hned mozem hrat 
v podstate ma to vyjde cenovo rovnako kedze z PGS by som musel platit za postu...
v podstate ma to vyjde cenovo rovnako kedze z PGS by som musel platit za postu...
Poradil by mi niekto, ako to mam hrat na gamepade na patch 1.0.4.0?
Ked som mal patch 1.0.2.0 tak som do hry nakopíroval take dva subory a gamepad mi siel a pri tomto novom patche mi nejde, aj by som sa na ten patch vysral, ale ked ho nenainstalujem tak sa nemozem prihlasit na live, kedze mi tam hned vyskočí update, poradte bud ako sa prihlasim na live na patchu 1.0.2.0, alebo ako rozbeham gamepad na patchu 1.0.4.0, lebo ja som na internete nic nenasiel, dik za odpovede.
Ked som mal patch 1.0.2.0 tak som do hry nakopíroval take dva subory a gamepad mi siel a pri tomto novom patche mi nejde, aj by som sa na ten patch vysral, ale ked ho nenainstalujem tak sa nemozem prihlasit na live, kedze mi tam hned vyskočí update, poradte bud ako sa prihlasim na live na patchu 1.0.2.0, alebo ako rozbeham gamepad na patchu 1.0.4.0, lebo ja som na internete nic nenasiel, dik za odpovede.
-
JeffHardyy
Light Professional
čaute chcel by som sa spýtat že prečo nemám budovy ani cesty v hre? pozeral som kopu videi čo maju slabšie grafiky aj procáky a im to ide aspon teda tie objekty zobrazit...neviete prečo mi to nejde?....Ati Radeon HD 2600 Pro 512mb,Amd Athlon X2 64 +3600,1Gb Ram
-
JeffHardyy
Light Professional
patch som nedával žiadny...a ovladače teraz inštalujem..a našiel som dačo na youtube tak skusím a uvidim...ked nepomože tak dodám screen
-
Daggertail
Light Professional
PLS helpnite mi .. ako si mam vytvorit xlive profil offline ?...stisnem home aa ked dam create new profile tak tam mam napisat niejaky moj mail potom heslo a potom ma to niejaky key alebo co pyta....ale ja chcem len offline profil , vie mi niekto helpnut??..musim byt vtedy odpojeny z netu alebo ako pls ? 
//autoeditácia príspevku (25 Feb 2010, 18:19)
a este pls .. AA sa kde zapina ?? v nastaveni grafiky som to nevidel?? a dost zrnite to potom je ...
//autoeditácia príspevku (25 Feb 2010, 18:19)
a este pls .. AA sa kde zapina ?? v nastaveni grafiky som to nevidel?? a dost zrnite to potom je ...
Nikto nič?xanderhell napísal:Poradil by mi niekto, ako to mam hrat na gamepade na patch 1.0.4.0?
-
DAMON88
Professional
prosim vas ako sa mam regnut na tom windows live vsak som si urobil na hotmail novy mail kde som american dal som sa ako 19rocný a ked sa idem uz registrovat tam tak sa aj registrujem vsetko ok ale prihlasit mi nejde
-
DAMON88
Professional
si si vytvoril online asi xD urob to podla tohto :
//autoeditácia príspevku (25 Feb 2010, 20:07)
ok konecne sa mi to podarilo zrobit moje meno je [email protected]
//autoeditácia príspevku (25 Feb 2010, 20:07)
ok konecne sa mi to podarilo zrobit moje meno je [email protected]
-
Fredka171
In memory
Help my
ked prejdem hlavne v GTA4 teda misie, tak ako dalej? ta ona mi povie ze mi zavola a nic
kasle na mna... potom som este chcel ze ako najdem bocne misie
lebo od stovky % mam daleko

Tu mas zoznam veci, ktore musis splnit, aby si mal 100%: http://gta.cz/gta4/clanek/o-hre-100-checklist