No vrtulnik nepride hned k tebeAwattar napísal:zavolam a mam vrtulnik ne?:D
uplink: natoc im video ako to stlacas
No vrtulnik nepride hned k tebeAwattar napísal:zavolam a mam vrtulnik ne?:D
Keď som si pred dvomi rokmi kúpil na vianoce GTA, mal som AMD X2 6000+, 4 GB 667 MHz DDR2, Windows XP a Win Vista 32 bit, 8800 GTS 512 OC. Hra bola doslova nehrateľná, trhala, šklbala. Proste na max. detailoch nešla hrať, na iných hry nehrávam, je to imo barbarstvo, ale nie každý si to môže dovoliť, takže tomu rozumiem. Neskôr som upgradol PC na Phenom II 965 BE, 4 GB 1066 MHz DDR2, Win Vista 32 bit a ATi Sapphire 4890 2 GB Vapor-X, hra na začiatku klesla na 20-15 fps, čo ma tiež nehorázne vytočilo. Skúšal som rôzne drivery, aj bety, aj neoficiálne. Proste galiba. Teraz som spustil GTA s tou istou zostavou s 285 GTX od jedného chalana na fóre, hra prakticky nedropne pod 50 fps, maximálne detaily, teda tak ako dovolí 1 GB pamäte.Dunlop napísal:Skúsim sa spýtať s odstupom času...
Keď GTA4 vyšlo, tak som ho skúšal. Avšak bolo to prakticky nehratelné, nehorázne framedropy, a taktiež rozdiel medzi najvyšším a najnžším rozlíšením a kvalitou prakticky žiadny... Proste mizerná optimalizácia (jasne, aj komp nemám nejake delo, ale...)
Chcem sa spýtať, vyriešili dačo patche? oplatí sa mi to znovu skúsiť?