GTA 4
Re: GTA 4
tak znovu idem oprasit gta4 ale mam problem ked sa nacita hra stale mi tam piska nejaky zvuk....ked brzdi auto tak tie brzdy pistia stale..ked zatrubim tak klakson trbu stale..co mam stym robit? pomoze novy patch? alebo co? graf ovladace mam najnovsie.....
pred formatom mi vsetko slapalo v pohode..aj na xp..aj na win 7..takze zostava s tym nic nebude mat
pred formatom mi vsetko slapalo v pohode..aj na xp..aj na win 7..takze zostava s tym nic nebude mat
JANULKO JE SPET!
noo takze janulko si 3 mesiace neskrabal vajca jak bi si dakto mohol myslet ale jak speva rytmus tvrdo makat tak veru.
dlho ocakavane porkacovanie kopz the pigz z nazvom JAK TO vsetko ZACALO je tu a mozete si ho kuknut jak prvy.
a to neni vsetko!
janulko so svojim tymom urobili PRICKZ IN THE STRETZ 3: NEVYBAVENE UCTY LEBO ESTE SECI BURANI NEDOSTALY NA P**********
UZITE SI!!
noo takze janulko si 3 mesiace neskrabal vajca jak bi si dakto mohol myslet ale jak speva rytmus tvrdo makat tak veru.
dlho ocakavane porkacovanie kopz the pigz z nazvom JAK TO vsetko ZACALO je tu a mozete si ho kuknut jak prvy.
a to neni vsetko!
janulko so svojim tymom urobili PRICKZ IN THE STRETZ 3: NEVYBAVENE UCTY LEBO ESTE SECI BURANI NEDOSTALY NA P**********
UZITE SI!!
Uzasne !!!
Pri kopz the pigz som sa dobre bavil, soundrtack je podareny. Najlepsia cast je v case 4:45-4:55, Horehronie rokz!
Druhy film som videl uz davnejsie, scenar je tiez dobry, no uvital by som viac akcie a viac zaberov na Seagala.
Pri kopz the pigz som sa dobre bavil, soundrtack je podareny. Najlepsia cast je v case 4:45-4:55, Horehronie rokz!
Druhy film som videl uz davnejsie, scenar je tiez dobry, no uvital by som viac akcie a viac zaberov na Seagala.
ty vole. to je taka chora cocotina, ze som sa niekedy aj zasmial
"kus dalej" a "pyrotechnikar" to uplne zabili
"kus dalej" a "pyrotechnikar" to uplne zabili
-
Royalflush
Guru wannabe
Podľa mna sú tie videá vtipné.
(ale asi nechcene
)
Ale edit je v niektorých scénach celkom dobrý, to treba uznať.
Ale edit je v niektorých scénach celkom dobrý, to treba uznať.
-
W0Lf
Expert
- Kontaktovať používateľa:
caute.
Ked dam GTA 4 DVD 1 do DAEMONA , tak sa spusti AUTORUN , ktory je v azbuke alebo po cinsky.
Ale ked spustim setup.exe , tak to ide hned instalacia po anglicky.
vie niekto HELP , ako ten autorun fixnut ?
pridavam screen.
Ked dam GTA 4 DVD 1 do DAEMONA , tak sa spusti AUTORUN , ktory je v azbuke alebo po cinsky.
Ale ked spustim setup.exe , tak to ide hned instalacia po anglicky.
vie niekto HELP , ako ten autorun fixnut ?
pridavam screen.
-
Royalflush
Guru wannabe
Prečo Denisko? 
-
erikmendel
Medium Expert
PLS pomozte mi ked zapnem GTA 4 tak ide pohode ale po niakom case zacne brutalne sekat neviete cim to moze byt ??