Heroes of Might & Magic V

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
koal
Novice
Novice

Príspevok od používateľa koal »

casotvorca napísal:Ahojte neviete ako pokracovat v 1 kampan 5 uloha nasiel som slzu doniesol od mesta a co teraz posielam kola dalej a nic sa nedeje co tam treba spravit :?:

teraz musis poslat gordika tou spodnou branou prec..
zdravotnik
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa zdravotnik »

Neviete ako sa stretnem s tym Alaronovym vojskom? Som vv stvrtej misii
Dalibor
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Dalibor »

Conflict with Disc Emulator Software detected. See http://www.securom.com/emulation_detected for more details.

prosim co stym??? :cry: :cry: :cry:
Kellyland
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Kellyland »

Nedáte niekto cez net? 8)
Dalibor
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

v kampani za kralovnu...druha misia ked musim obsadit jedno mesto za tyzden lenze ja ho nevjem najst a stale mi dojdu tahy a mise skoncila :cry:
koal
Novice
Novice

presiel uz niekto kampan za nekromanov? ja som v piatej misii a nemozem najst ten amulet .. neviete niekto kde je? alebo aspon ako sa dostanem ku gordikovi, lebo nefunguje summon boat ani instan travel :?: ...dik
Mrost
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Mrost »

to dalibor: uz sa to tu rozoberalo...staci kliknut na Seers hut ci jak sa to vola a ukaze ti to mesto..je to kusok na sever od zaciatocnej pozicie

btw.uz som to cele presiel a mozem povedat ze je to jedna z najlepsich hier aku som za posledne obdobie hral...uz cakam na nejaky datadisk alebo co..
Dalibor
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Mrost napísal:to dalibor: uz sa to tu rozoberalo...staci kliknut na Seers hut ci jak sa to vola a ukaze ti to mesto..je to kusok na sever od zaciatocnej pozicie

btw.uz som to cele presiel a mozem povedat ze je to jedna z najlepsich hier aku som za posledne obdobie hral...uz cakam na nejaky datadisk alebo co..
co je to seers hut??? ja mam CZ version
Mrost
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Mrost »

no neviem ako to je po cesky(mohlo by to byt nieco ako vizionarska chata alebo nieco v tom zmysle) ale je to ta vec na ktoru ked kliknes tak ti odkryje niektore miesta na mape...
koal
Novice
Novice

koal napísal:presiel uz niekto kampan za nekromanov? ja som v piatej misii a nemozem najst ten amulet .. neviete niekto kde je? alebo aspon ako sa dostanem ku gordikovi, lebo nefunguje summon boat ani instan travel :?: ...dik
..dobre uz nic uz som to presiel.. 8)
nordscan
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordscan »

Neviete mi niekto poradit,
kampan 1 - misia 5 - chlapa zabiju, zenska prisaha pomstu, da mi okno ze misia dokoncena....

a nic....

hodi ma do menu a ked si dam kampan, tak mam tam stale v ponuke iba kampan1 a nie 2

Neviete mi poradit ako na to aby som mohol pokracovat dalej??
Ax0
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Ax0 »

nordscan napísal:Neviete mi niekto poradit,
kampan 1 - misia 5 - chlapa zabiju, zenska prisaha pomstu, da mi okno ze misia dokoncena....

a nic....

hodi ma do menu a ked si dam kampan, tak mam tam stale v ponuke iba kampan1 a nie 2

Neviete mi poradit ako na to aby som mohol pokracovat dalej??
bud to reinstaluj, ale savy nechaj, alebo skus opatchovat, resp zmen crack, mini image...
LukasN45
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa LukasN45 »

hmm zo stvorkou nie som ani ja spokojny...som cital ze 5 bude s hratelnostov trojky do 3D= pecka!!!!!!!
Ax0
Medium Star
Medium Star

LukasN45 napísal:hmm zo stvorkou nie som ani ja spokojny...som cital ze 5 bude s hratelnostov trojky do 3D= pecka!!!!!!!
jj 5ka uz je a je to pecka ;)
Mactans
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mactans »

No uz neaky ten rok frcim na trojke a stale sa jej neviem nabazit.....Akoze 4 bola minimalne 2 kroky dozadu.No des.Hroza.A patka?!?!Na to nemam masinu, vyzera to sice pekne ale po hratelnej stranke asi bude za 3 zaostavat:(
Ax0
Medium Star
Medium Star

Mactans napísal:No uz neaky ten rok frcim na trojke a stale sa jej neviem nabazit.....Akoze 4 bola minimalne 2 kroky dozadu.No des.Hroza.A patka?!?!Na to nemam masinu, vyzera to sice pekne ale po hratelnej stranke asi bude za 3 zaostavat:(
prave ze hratelnost je excelentna, ja som tiez mal naj 3ku, ale jak som dal toto... to sa ani neda porovnat, fakt sa vyznamenali...
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Holubar »

no neviem, moje prve dojmy si vselijake. Zda sa mi to strasne pomale, a este mi to aj seka :)
Teflon
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Teflon »

cafte ja mam problem s 3 misiou za inferno tam sa bojujem proti prirode a mam ich tam vycistit vsetkych a zabit dakeho gil... neviem koho, hned na zaciatku sa da dobit jedno ich mesto da sa vymakat ale prechody do hornej casti mapy strazia dost silne bestie a ked si aj dam armadu do kvalitnych stavov bud ma oslaby prechod cez tie bestie alebo dobehne nepriatel ale taky silny ze neni sanca a to som to uz opakoval od zaciatku vela krat uz nestratim ani kolo zbytocne ale aj tak nemam sancu a obtiaznost mam na normale nie je tam daka haluz co treba spravit dik
Mactans
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mactans »

Ax0 napísal:prave ze hratelnost je excelentna, ja som tiez mal naj 3ku, ale jak som dal toto... to sa ani neda porovnat, fakt sa vyznamenali...
No to rad pocujem..Zajtra pride nova masina a hned i9nstalujem :lol:
LukasN45
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa LukasN45 »

Heh Herousa som si zehnal a dojmi...hm myslim ze trojka je lepsia..zda sa mi taka prehladnejsia ale 5 je dobry dielo....4 totalny prepadak !
Napísať odpoveď