Heroes of Might & Magic V

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
nordscan
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordscan »

Neviete mi niekto poradit,
kampan 1 - misia 5 - chlapa zabiju, zenska prisaha pomstu, da mi okno ze misia dokoncena....

a nic....

hodi ma do menu a ked si dam kampan, tak mam tam stale v ponuke iba kampan1 a nie 2

Neviete mi poradit ako na to aby som mohol pokracovat dalej??
Ax0
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Ax0 »

nordscan napísal:Neviete mi niekto poradit,
kampan 1 - misia 5 - chlapa zabiju, zenska prisaha pomstu, da mi okno ze misia dokoncena....

a nic....

hodi ma do menu a ked si dam kampan, tak mam tam stale v ponuke iba kampan1 a nie 2

Neviete mi poradit ako na to aby som mohol pokracovat dalej??
bud to reinstaluj, ale savy nechaj, alebo skus opatchovat, resp zmen crack, mini image...
LukasN45
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa LukasN45 »

hmm zo stvorkou nie som ani ja spokojny...som cital ze 5 bude s hratelnostov trojky do 3D= pecka!!!!!!!
Ax0
Medium Star
Medium Star

LukasN45 napísal:hmm zo stvorkou nie som ani ja spokojny...som cital ze 5 bude s hratelnostov trojky do 3D= pecka!!!!!!!
jj 5ka uz je a je to pecka ;)
Mactans
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mactans »

No uz neaky ten rok frcim na trojke a stale sa jej neviem nabazit.....Akoze 4 bola minimalne 2 kroky dozadu.No des.Hroza.A patka?!?!Na to nemam masinu, vyzera to sice pekne ale po hratelnej stranke asi bude za 3 zaostavat:(
Ax0
Medium Star
Medium Star

Mactans napísal:No uz neaky ten rok frcim na trojke a stale sa jej neviem nabazit.....Akoze 4 bola minimalne 2 kroky dozadu.No des.Hroza.A patka?!?!Na to nemam masinu, vyzera to sice pekne ale po hratelnej stranke asi bude za 3 zaostavat:(
prave ze hratelnost je excelentna, ja som tiez mal naj 3ku, ale jak som dal toto... to sa ani neda porovnat, fakt sa vyznamenali...
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Holubar »

no neviem, moje prve dojmy si vselijake. Zda sa mi to strasne pomale, a este mi to aj seka :)
Teflon
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Teflon »

cafte ja mam problem s 3 misiou za inferno tam sa bojujem proti prirode a mam ich tam vycistit vsetkych a zabit dakeho gil... neviem koho, hned na zaciatku sa da dobit jedno ich mesto da sa vymakat ale prechody do hornej casti mapy strazia dost silne bestie a ked si aj dam armadu do kvalitnych stavov bud ma oslaby prechod cez tie bestie alebo dobehne nepriatel ale taky silny ze neni sanca a to som to uz opakoval od zaciatku vela krat uz nestratim ani kolo zbytocne ale aj tak nemam sancu a obtiaznost mam na normale nie je tam daka haluz co treba spravit dik
Mactans
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mactans »

Ax0 napísal:prave ze hratelnost je excelentna, ja som tiez mal naj 3ku, ale jak som dal toto... to sa ani neda porovnat, fakt sa vyznamenali...
No to rad pocujem..Zajtra pride nova masina a hned i9nstalujem :lol:
LukasN45
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa LukasN45 »

Heh Herousa som si zehnal a dojmi...hm myslim ze trojka je lepsia..zda sa mi taka prehladnejsia ale 5 je dobry dielo....4 totalny prepadak !
JoDo
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa JoDo »

LukasN45 napísal:Heh Herousa som si zehnal a dojmi...hm myslim ze trojka je lepsia..zda sa mi taka prehladnejsia ale 5 je dobry dielo....4 totalny prepadak !
Celkom súhladím :) Trojka je najlepšia zo série, 4... keby nenosila nálepku HOMAM, tak by to pre mňa bola aj dobrá hra, ale úplne vybočila zo zabehaných pravidiel Heroesov. 5-ťka sa už vracia k 3-jke, celkom dobrá, ale vadí mi nepriehľadnosť, celkovo ťahy sa časovo roztiahli.
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Heroes hram 1.krat. Hram hned 5-ku bo sa my to nejak dostalo do ruk. Mam z toho celkom fajn dojem. Myslite ze by som mal hrat hned od jednotky? :roll:
bart1234
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bart1234 »

Super hra naj narodom urcite Nekropolis a Temny elfovia. Najhorsim urcite diably a čarodejnici :( . Uz sa neviam dockat na barbarov v novom datadisku :D ..
evee
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa evee »

bart1234 napísal:Super hra naj narodom urcite Nekropolis a Temny elfovia. Najhorsim urcite diably a čarodejnici :( . Uz sa neviam dockat na barbarov v novom datadisku :D ..
jj je to super hra..mam 5 aj obidva datadisky a je to super fakt sa prekonavaju
nosooo
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa nosooo »

mam otazku nainstaloval som si Heroes of Might and Magic V - Tribes of the East.chvilu som to hral cca asi 5 min a zrazu mi vypla obrazovka a vypisalo mi ze : signal not detected
poradte prosim ze co je s tym,kde sa stala chyba?diky :(
pripominam ze kable mam dobre zapojene,nevem ci je problem s grafikou al ramkou.prosim poradte
L.A.M.E
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa L.A.M.E »

naj bola 3jka a zacalo to slabnut 5ka je uz dost na hov.. strasne pomale a nudne pre mna pekny grafika celkom ale hratelnost uz asi aj na nule ani ten pribeh neni o nic moc ..... :(
R1k1nko
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa R1k1nko »

bart1234 napísal:Super hra naj narodom urcite Nekropolis a Temny elfovia. Najhorsim urcite diably a čarodejnici :( . Uz sa neviam dockat na barbarov v novom datadisku :D ..
tak undead su fakt silny hlavne upir
vo stvorke bol podla mna bugli !!! mal si upira tak si bol sefom ... :)
nosooo
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa nosooo »

pomoze mi niekto ci mate na haku ako vidim :cry:
Grosay
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grosay »

nosooo, spytaj sa na to v http://www.hojko.com/pomoc-f27.html
A uved tam, ci ti to robi iba pri tejto hre alebo sa ti to stava aj v inych hrach. osobne by som tipoval problem s grafickou kartou, kedze sa prerusi signal medzi monitorom a pc. Teda ak mas v poriadku kable.
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

nosooo napísal:mam otazku nainstaloval som si Heroes of Might and Magic V - Tribes of the East.chvilu som to hral cca asi 5 min a zrazu mi vypla obrazovka a vypisalo mi ze : signal not detected
poradte prosim ze co je s tym,kde sa stala chyba?diky :(
pripominam ze kable mam dobre zapojene,nevem ci je problem s grafikou al ramkou.prosim poradte
toci sa ti na grafike vetrak? pripdne nemas fixne nastavene nizke otacky? Pri prehriati grafiky sa sama automaticky vypne..
Napísať odpoveď