No uz neaky ten rok frcim na trojke a stale sa jej neviem nabazit.....Akoze 4 bola minimalne 2 kroky dozadu.No des.Hroza.A patka?!?!Na to nemam masinu, vyzera to sice pekne ale po hratelnej stranke asi bude za 3 zaostavat:(
Mactans napísal:No uz neaky ten rok frcim na trojke a stale sa jej neviem nabazit.....Akoze 4 bola minimalne 2 kroky dozadu.No des.Hroza.A patka?!?!Na to nemam masinu, vyzera to sice pekne ale po hratelnej stranke asi bude za 3 zaostavat:(
prave ze hratelnost je excelentna, ja som tiez mal naj 3ku, ale jak som dal toto... to sa ani neda porovnat, fakt sa vyznamenali...
cafte ja mam problem s 3 misiou za inferno tam sa bojujem proti prirode a mam ich tam vycistit vsetkych a zabit dakeho gil... neviem koho, hned na zaciatku sa da dobit jedno ich mesto da sa vymakat ale prechody do hornej casti mapy strazia dost silne bestie a ked si aj dam armadu do kvalitnych stavov bud ma oslaby prechod cez tie bestie alebo dobehne nepriatel ale taky silny ze neni sanca a to som to uz opakoval od zaciatku vela krat uz nestratim ani kolo zbytocne ale aj tak nemam sancu a obtiaznost mam na normale nie je tam daka haluz co treba spravit dik
LukasN45 napísal:Heh Herousa som si zehnal a dojmi...hm myslim ze trojka je lepsia..zda sa mi taka prehladnejsia ale 5 je dobry dielo....4 totalny prepadak !
Celkom súhladím Trojka je najlepšia zo série, 4... keby nenosila nálepku HOMAM, tak by to pre mňa bola aj dobrá hra, ale úplne vybočila zo zabehaných pravidiel Heroesov. 5-ťka sa už vracia k 3-jke, celkom dobrá, ale vadí mi nepriehľadnosť, celkovo ťahy sa časovo roztiahli.
bart1234 napísal:Super hra naj narodom urcite Nekropolis a Temny elfovia. Najhorsim urcite diably a čarodejnici . Uz sa neviam dockat na barbarov v novom datadisku ..
jj je to super hra..mam 5 aj obidva datadisky a je to super fakt sa prekonavaju
mam otazku nainstaloval som si Heroes of Might and Magic V - Tribes of the East.chvilu som to hral cca asi 5 min a zrazu mi vypla obrazovka a vypisalo mi ze : signal not detected
poradte prosim ze co je s tym,kde sa stala chyba?diky
pripominam ze kable mam dobre zapojene,nevem ci je problem s grafikou al ramkou.prosim poradte
naj bola 3jka a zacalo to slabnut 5ka je uz dost na hov.. strasne pomale a nudne pre mna pekny grafika celkom ale hratelnost uz asi aj na nule ani ten pribeh neni o nic moc .....
bart1234 napísal:Super hra naj narodom urcite Nekropolis a Temny elfovia. Najhorsim urcite diably a čarodejnici . Uz sa neviam dockat na barbarov v novom datadisku ..
tak undead su fakt silny hlavne upir
vo stvorke bol podla mna bugli !!! mal si upira tak si bol sefom ...
nosooo, spytaj sa na to v http://www.hojko.com/pomoc-f27.html
A uved tam, ci ti to robi iba pri tejto hre alebo sa ti to stava aj v inych hrach. osobne by som tipoval problem s grafickou kartou, kedze sa prerusi signal medzi monitorom a pc. Teda ak mas v poriadku kable.
nosooo napísal:mam otazku nainstaloval som si Heroes of Might and Magic V - Tribes of the East.chvilu som to hral cca asi 5 min a zrazu mi vypla obrazovka a vypisalo mi ze : signal not detected
poradte prosim ze co je s tym,kde sa stala chyba?diky
pripominam ze kable mam dobre zapojene,nevem ci je problem s grafikou al ramkou.prosim poradte
toci sa ti na grafike vetrak? pripdne nemas fixne nastavene nizke otacky? Pri prehriati grafiky sa sama automaticky vypne..