Adozv napísal:mne zrušili tým bezprávom proste mi povedali že mám viac týmov zistili to podla ip-čky. Ale ja mam wifi a takže mam neverejnú ip. Čiže takú istú majú aj približne možno 500 ľudí. A to som mal už taký good tím. Kúpil som pár mladých posíl atd. A oni my to zrušia ešte som im aj prisahal ach no tak je to tak a založiť nový som si už nezaložil.
toto sa stalo aj mne (tusim 2-krat), pomohol mi kamos a nakoniec som to vyriesil so sarthom... nasiel som viac timov s rovnakou ip a v nazve mali to iste mesto
tak mysliim ze teraz je to s multakmi uz na dobrej ceste...stale ich je menej....ja hraam len kratko cca 3 sezona ale hra sa mi velmi paci...uz sa tesim na novu verziu 1.9
ale no tak, dalsi dezerter
aj tak je HA pre mna najlepsi online manager, aj najlepsia online hra vobec, aku som kedy hral. samozrejme, aj HA ma svoje muchy, ako vsetko ostatne ma svoje minusy aj plusy, ale aj tak je to stale sranda...
HA 4ever...to je pravda verzia 1.9 je dobraa ale som sklamany zo zrusenia terminovaneho uveru ci ako sa to vlastne volalo....pravidelne som tam vkladal peniaze a dost som na tom zarabal....no co uz
a terminovy ucet sa ti oplatil, iba ak si tam daval velke peniaze. a nezarabal si na nom, iba ti tie peniaze chodili nas5 na ucet po 1/20, vzdy vo stvrtok.
Take dobre skore nemam, ale nejak som sa ocitol na cele ligy. Na postup ale nemam. V dvoch zapasoch ma prestrielali o viac ako 15striel a napriek tomu som uhral 4body
t0m4s3 napísal:Take dobre skore nemam, ale nejak som sa ocitol na cele ligy. Na postup ale nemam. V dvoch zapasoch ma prestrielali o viac ako 15striel a napriek tomu som uhral 4body
ako sa vola tvoj team?? alebo meno pod ktorym vystupujes v HA??
ja som posledne 3 sezony stale skoncil treti uz mi je do placu z toho fakt...
teraz zajtra asi pridem o veeeeeeela penazi lebo mojej *** brankarskej hviezde s vekom 28 skoncila zmluva a jeho cena je 50 melonov...najvyssia ponuka na trhu 45 melka, bude vysoky podpisovy bonus
ja sa na brankara stazovat nemozem. 21 rokov, IŠ 120, kvalita 98, potik sice 52, ale trenuje skvelo. dnes mi dal 38 %. omladil som kader a v lige sa mi stale dari. super.