HockeyArena Slovenska Hra
-
*****HERO*****
Guru wannabe
s jednym manazerom som na trhu asi polhodinu sa bkl o jedneho hraca az som dal 8 milionov .. viac uz asi nemal tak uz nedaval a teraz som sa dostal do takeho stavu ze
Hráč na predaj
Hráč je na trhu, už skončila uzávierka ponúk.
Aktuálna ponúknutá čiastka je 8 114 919 z mužstva Hero's best team.
ale hraca este nemam ... kedy ho budem mat ?
btw aky je idealny vek pre hraca ?
Hráč na predaj
Hráč je na trhu, už skončila uzávierka ponúk.
Aktuálna ponúknutá čiastka je 8 114 919 z mužstva Hero's best team.
ale hraca este nemam ... kedy ho budem mat ?
btw aky je idealny vek pre hraca ?
-
mirak2
Hardcore addict
hraca dostanes den nato...
idealny vek je 17-22, najhorsi vek je 26+, vtedy uz ma vacsinou maly potencial a myslim ze od 27 rokov si pyta 200dnovu zmluvu, ktora je velmi nevyhodna..lebo vacsinou pocas trvania zmluvy mu dojde potencial na 0 a uz sa mu zacinaju znizovat atributy..takze tak..ja som raz kupil tak hraca za 7 melonov asi, skvely obranca, Obrana 62, Rychlost a Sila po 33, celkovo IŠ 145, skusenosti 150, konecne sa mi ho podarilo zbavit ked mal IŠ ubohe 90, obrana 40, rychlost a sila po 20...
idealny vek je 17-22, najhorsi vek je 26+, vtedy uz ma vacsinou maly potencial a myslim ze od 27 rokov si pyta 200dnovu zmluvu, ktora je velmi nevyhodna..lebo vacsinou pocas trvania zmluvy mu dojde potencial na 0 a uz sa mu zacinaju znizovat atributy..takze tak..ja som raz kupil tak hraca za 7 melonov asi, skvely obranca, Obrana 62, Rychlost a Sila po 33, celkovo IŠ 145, skusenosti 150, konecne sa mi ho podarilo zbavit ked mal IŠ ubohe 90, obrana 40, rychlost a sila po 20...
ja som z tymom z deviatej ligy asi po mesiaci hrania vytihol z pripravky jedneho hraca, a kedze som onho nemal eminentny zaujem som ho dal na trh. a kedze som nemal love tak som dal cenu 10000. (to aby som platil len 500) potom som na to zabudol. odrazu mi prisla sprava ze hrac bol predany za 108 000 000..slusne na deviatu ligu..=) ja sa nechvalim, ja som len sokovany...
...
no nice moze to byt sranda ....
mne zrušili tým bezprávom proste mi povedali že mám viac týmov zistili to podla ip-čky. Ale ja mam wifi a takže mam neverejnú ip. Čiže takú istú majú aj približne možno 500 ľudí. A to som mal už taký good tím. Kúpil som pár mladých posíl atd. A oni my to zrušia ešte som im aj prisahal ach no tak je to tak a založiť nový som si už nezaložil.
-
JohnFrusciante
Star
toto sa stalo aj mne (tusim 2-krat), pomohol mi kamos a nakoniec som to vyriesil so sarthom... nasiel som viac timov s rovnakou ip a v nazve mali to iste mestoAdozv napísal:mne zrušili tým bezprávom proste mi povedali že mám viac týmov zistili to podla ip-čky. Ale ja mam wifi a takže mam neverejnú ip. Čiže takú istú majú aj približne možno 500 ľudí. A to som mal už taký good tím. Kúpil som pár mladých posíl atd. A oni my to zrušia ešte som im aj prisahal ach no tak je to tak a založiť nový som si už nezaložil.
-
empty1982
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
aj tak je HA najlepsia
tak ako ppm rychlo vznikol, tak rychlo aj zanikne
Re: aj tak je HA najlepsia
empty1982 napísal:tak ako ppm rychlo vznikol, tak rychlo aj zanikne
-
ProfionQQ
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
HA 4ever
HA 4ever...to je pravda verzia 1.9 je dobraa ale som sklamany zo zrusenia terminovaneho uveru ci ako sa to vlastne volalo....pravidelne som tam vkladal peniaze a dost som na tom zarabal....no co uz
parada! icko opravuje novu verziu 1.9!
.
http://www.hockeyarena.net/manager_disc ... new=0#last
a terminovy ucet sa ti oplatil, iba ak si tam daval velke peniaze. a nezarabal si na nom, iba ti tie peniaze chodili nas5 na ucet po 1/20, vzdy vo stvrtok.
http://www.hockeyarena.net/manager_disc ... new=0#last
a terminovy ucet sa ti oplatil, iba ak si tam daval velke peniaze. a nezarabal si na nom, iba ti tie peniaze chodili nas5 na ucet po 1/20, vzdy vo stvrtok.