Veľa šťastia, zdravia, lásky a úspechov v novom roku prajeme...
| Verite v horoskopy? |
| Ano |
|
39% |
[ 24 ] |
| Nie |
|
60% |
[ 37 ] |
|
| Celkom hlasov : 61 |
|
| Autor |
Správa |
Traktorista Guru wannabe

Stav:  Založený: 19.10.2004 Príspevky: 2267 Bydlisko: Írsko-dedinka pod horami Karma: 
|
Zaslal: 09 Jan 2006, 21:54 Predmet: |
|
|
| drakeman napísal: |
| ale to je tiez otazne. je mozne, ze mas dane ze zajtra pojdes s babenkou von a das jej prvu pusu, ale na druhej strane sa nemusis odhodlat |
presne to, prosto berme ze su dve moznosti, ja sa odhodlam, a je to moj osud, bo osud vedel ze sa odhodlam, alebo sa neodhodlam, a je to moj osud, bo ten vedel ze sa neodhodlam,...
ale to ako vyzera nas osud si mi tvorime zajtrajskom,...
to ej good ne? :DDdd |
|
| Návrat hore |
|
 |
drakeman Guru

Stav:  Založený: 29.11.2004 Príspevky: 2517 Bydlisko: Slovakia Karma: 
|
Zaslal: 09 Jan 2006, 21:57 Predmet: |
|
|
| Traktorista napísal: |
presne to, prosto berme ze su dve moznosti, ja sa odhodlam, a je to moj osud, bo osud vedel ze sa odhodlam, alebo sa neodhodlam, a je to moj osud, bo ten vedel ze sa neodhodlam,...
ale to ako vyzera nas osud si mi tvorime zajtrajskom,...
to ej good ne? :DDdd |
jo dobre si to povedal, nikto sa v tom nevyzna je tazko povedat, ktora teoria je sprava. kazdopadne, kazdy si pojde za svojou |
|
| Návrat hore |
|
 |
tomexx King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 06.11.2004 Príspevky: 1707 Bydlisko: BB/BA Karma: 
|
Zaslal: 09 Jan 2006, 22:07 Predmet: |
|
|
| ...kazdy si pojde za svojou |
Ano, ale to nie je osud, to je nase rozhodnutie...  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Traktorista Guru wannabe

Stav:  Založený: 19.10.2004 Príspevky: 2267 Bydlisko: Írsko-dedinka pod horami Karma: 
|
Zaslal: 09 Jan 2006, 22:28 Predmet: |
|
|
jo dobre si to povedal, nikto sa v tom nevyzna je tazko povedat, ktora teoria je sprava. kazdopadne, kazdy si pojde za svojou |
jasne, kazdy si ide svoje,...
len sa budem opakovat aby tu po mne ostalo nieco dobreho, tak lidicky, nezabudajte:
| Citácia: |
| kazdy si je sam tvorcom stastia/*osudu*/uspechu |
|
|
| Návrat hore |
|
 |
hojko Site Admin

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.04.2004 Príspevky: 15720 Bydlisko: Európa Karma: 
|
Zaslal: 10 Jan 2006, 0:22 Predmet: |
|
|
| Traktorista napísal: |
| kazdy si je sam tvorcom stastia/*osudu*/uspechu |
Ako mi raz napisal WildDuck: Kazdy je strojcom svojho stastia. Preco moju mamu nepretiahol Bill Gates? Ale to by bol potom riadny debil. |
|
| Návrat hore |
|
 |
uplink Lama designer

Pohlavie:  Stav:  Založený: 22.05.2005 Príspevky: 3743 Bydlisko: Bratislava Karma: 
|
Zaslal: 10 Jan 2006, 0:26 Predmet: |
|
|
| neverim, nas osud je dany a skor ci neskor sa k nemu dopracujeme |
neni chlapec daleko od pravdy...resp. na dobrej ceste. ja verim ze kazdemu z nas bola pripravena cesta...ta najlepsia [neznamena bez starosti to ani nahodou]. znamena ze bud ju prijmeme alebo sa jej otocime zadkom a ukazeme prostrednik...v mojom pripade ten kto vytvoril tu cestu je Boh...nieco ako "to co nam najlepsie sadne" a to "na co sme dostali dary". Proste to preco sme tu [som, si...sme] |
|
| Návrat hore |
|
 |
Stenky Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 11.02.2005 Príspevky: 1215 Bydlisko: Ano, nedavno sme malovali Karma: 
|
Zaslal: 10 Jan 2006, 2:08 Predmet: |
|
|
neverim lebo vacsina tych veci je robena tak ze kazdy si tam najde svoje a zrazu si mysli ze ten horoskop je iba onom. proste za vsetko co sa deje si moze clovek sam, ak mu za to nemozu ini  |
|
| Návrat hore |
|
 |
scortyak47 Medium Star

Stav:  Založený: 23.04.2005 Príspevky: 331 Bydlisko: Russia Karma: 
|
Zaslal: 10 Jan 2006, 13:15 Predmet: |
|
|
co myslite mozme byt na horoskopoch zavisli? este som o ziadnom konkretnom pripade nepocul, preto sa pytam. A na kolko si myslite ze horoskopy ovplivnuju moderneho inteligentneho cloveka?
 |
|
| Návrat hore |
|
 |
p4ra Hardcore addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 13.12.2005 Príspevky: 6726 Bydlisko: V tvojej hlave. Karma: 
|
Zaslal: 10 Jan 2006, 13:41 Predmet: |
|
|
| neverim, nas osud je dany a skor ci neskor sa k nemu dopracujeme |
Podla mna je kazdy strojca svojho osudu. |
|
| Návrat hore |
|
 |
SHiFTeR Star

Stav:  Založený: 08.06.2005 Príspevky: 530 Bydlisko: Hlohovec Karma: 
|
Zaslal: 10 Jan 2006, 14:06 Predmet: |
|
|
| Velakrat to, co bolo v horoskope sa mi aj stalo. Napriklad teraz v sobotu nebol bohvieaky horoskop pre byka a trosku som bol nahnevany na holku a nieco podobne bolo akurat v horoskope. A takisto mam aj knizku o bykoch a vela veci je o mne pravdivych (tvrdohlavost, erotika, jedlo). |
|
| Návrat hore |
|
 |
drakeman Guru

|
Zaslal: 10 Jan 2006, 15:32 Predmet: |
|
|
| uplink napísal: |
| neni chlapec daleko od pravdy...resp. na dobrej ceste. ja verim ze kazdemu z nas bola pripravena cesta...ta najlepsia [neznamena bez starosti to ani nahodou]. znamena ze bud ju prijmeme alebo sa jej otocime zadkom a ukazeme prostrednik...v mojom pripade ten kto vytvoril tu cestu je Boh...nieco ako "to co nam najlepsie sadne" a to "na co sme dostali dary". Proste to preco sme tu [som, si...sme] |
neviem ci zrovna ta najlepsia, ale cesta nam urcite bola dana vyssimi sferami ako je aj Boh. pokial sa k nej obratime chrbtom, budeme potrestny smrtou, ale znovu sa narodime, aby sme v mej mohli pokracovat |
|
| Návrat hore |
|
 |
sophie Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 22.10.2005 Príspevky: 329 Bydlisko: Sydney Karma: 
|
Zaslal: 10 Jan 2006, 15:43 Predmet: |
|
|
numerologia ma skoro vobec nezaujima, ja sa zaujimam o astrologiu..."specializujem" sa na znamenia, ak nieco potrebujete alebo sa o nieco okolo znameni zaujimate volajte "sophie" horoskopom ako takym neverim, pretoze sa podla mna neda predpovedat buducnost (preto v niektorych veciach s astrologiou nesuhlasim), ale vlastnosti, charakterove crty znameni, to je super...casto sa mi stava, ze pridem za nejakou nasou ucitelkou "pani ucitelka vy ste znamenie ryba, vsak?" a ona, ze ano! ako som to vedela...a ja sa len usmejem "som bosorka" a odídem prec a takto som to spravila kazdemu ucitelovi a vzdy som trafila...znamenia to je moje!!! uz od destva a ja som blizenec, vraj nedochvilna, no cccc |
|
| Návrat hore |
|
 |
drakeman Guru

|
Zaslal: 10 Jan 2006, 15:50 Predmet: |
|
|
| sophie napísal: |
| a ja som blizenec, vraj nedochvilna, no cccc |
hmm blizenec, mam rad blizenky povedz mi daco o skorpionoch a poviem ti, co to sedi na mna  |
|
| Návrat hore |
|
 |
kandler Medium Star

Stav:  Založený: 09.02.2005 Príspevky: 404
Zaslal: 10 Jan 2006, 17:20 Predmet: |
|
|
| neviem ci zrovna ta najlepsia, ale cesta nam urcite bola dana vyssimi sferami ako je aj Boh. pokial sa k nej obratime chrbtom, budeme potrestny smrtou, ale znovu sa narodime, aby sme v mej mohli pokracovat |
hhhh, drakeu kam na tie ptakoviny chodis?
K teme- numerologia, astrologia a co bolo to posledne? vsetko ptakoviny |
|
| Návrat hore |
|
 |
drakeman Guru

|
Zaslal: 10 Jan 2006, 18:43 Predmet: |
|
|
| kandler napísal: |
hhhh, drakeu kam na tie ptakoviny chodis?
K teme- numerologia, astrologia a co bolo to posledne? vsetko ptakoviny |
hlavne ze ty mas ptaka v gatach. |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|