Horoskopy,znamenia,numerologia

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...

Verite v horoskopy?

Ano
26
38%
Nie
42
62%

Celkom hlasov: 68

uplink
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

drakeman napísal:neverim, nas osud je dany a skor ci neskor sa k nemu dopracujeme
neni chlapec daleko od pravdy...resp. na dobrej ceste. ja verim ze kazdemu z nas bola pripravena cesta...ta najlepsia [neznamena bez starosti to ani nahodou]. znamena ze bud ju prijmeme alebo sa jej otocime zadkom a ukazeme prostrednik...v mojom pripade ten kto vytvoril tu cestu je Boh...nieco ako "to co nam najlepsie sadne" a to "na co sme dostali dary". Proste to preco sme tu [som, si...sme]
Stenky
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Stenky »

neverim lebo vacsina tych veci je robena tak ze kazdy si tam najde svoje a zrazu si mysli ze ten horoskop je iba onom. proste za vsetko co sa deje si moze clovek sam, ak mu za to nemozu ini :D
scortyak47
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa scortyak47 »

co myslite mozme byt na horoskopoch zavisli? este som o ziadnom konkretnom pripade nepocul, preto sa pytam. A na kolko si myslite ze horoskopy ovplivnuju moderneho inteligentneho cloveka?
:idea:
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

drakeman napísal:neverim, nas osud je dany a skor ci neskor sa k nemu dopracujeme
Podla mna je kazdy strojca svojho osudu.
SHiFTeR
Star
Star

Príspevok od používateľa SHiFTeR »

Velakrat to, co bolo v horoskope sa mi aj stalo. Napriklad teraz v sobotu nebol bohvieaky horoskop pre byka a trosku som bol nahnevany na holku a nieco podobne bolo akurat v horoskope. A takisto mam aj knizku o bykoch a vela veci je o mne pravdivych (tvrdohlavost, erotika, jedlo).
drakeman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa drakeman »

uplink napísal:neni chlapec daleko od pravdy...resp. na dobrej ceste. ja verim ze kazdemu z nas bola pripravena cesta...ta najlepsia [neznamena bez starosti to ani nahodou]. znamena ze bud ju prijmeme alebo sa jej otocime zadkom a ukazeme prostrednik...v mojom pripade ten kto vytvoril tu cestu je Boh...nieco ako "to co nam najlepsie sadne" a to "na co sme dostali dary". Proste to preco sme tu [som, si...sme]
neviem ci zrovna ta najlepsia, ale cesta nam urcite bola dana vyssimi sferami ako je aj Boh. pokial sa k nej obratime chrbtom, budeme potrestny smrtou, ale znovu sa narodime, aby sme v mej mohli pokracovat
sophie
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa sophie »

numerologia ma skoro vobec nezaujima, ja sa zaujimam o astrologiu..."specializujem" sa na znamenia, ak nieco potrebujete alebo sa o nieco okolo znameni zaujimate volajte "sophie" :wink: horoskopom ako takym neverim, pretoze sa podla mna neda predpovedat buducnost (preto v niektorych veciach s astrologiou nesuhlasim), ale vlastnosti, charakterove crty znameni, to je super...casto sa mi stava, ze pridem za nejakou nasou ucitelkou "pani ucitelka vy ste znamenie ryba, vsak?" a ona, ze ano! ako som to vedela...a ja sa len usmejem "som bosorka" a odídem prec :) a takto som to spravila kazdemu ucitelovi a vzdy som trafila...znamenia to je moje!!! uz od destva :) a ja som blizenec, vraj nedochvilna, no cccc
drakeman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

sophie napísal:a ja som blizenec, vraj nedochvilna, no cccc
hmm blizenec, mam rad blizenky :) povedz mi daco o skorpionoch a poviem ti, co to sedi na mna ;)
kandler
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa kandler »

drakeman napísal:neviem ci zrovna ta najlepsia, ale cesta nam urcite bola dana vyssimi sferami ako je aj Boh. pokial sa k nej obratime chrbtom, budeme potrestny smrtou, ale znovu sa narodime, aby sme v mej mohli pokracovat
hhhh, drakeu kam na tie ptakoviny chodis? :lol:

K teme- numerologia, astrologia a co bolo to posledne? vsetko ptakoviny
drakeman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

kandler napísal:hhhh, drakeu kam na tie ptakoviny chodis? :lol:

K teme- numerologia, astrologia a co bolo to posledne? vsetko ptakoviny
hlavne ze ty mas ptaka v gatach.
magnum
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa magnum »

neverim tomu ale sem tam si to prečitam aby som sa dobre zasmial niekedy je to fakt lepšie ako čitat vtipy :lol:
=Erik=
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa =Erik= »

Ja si myslim, že kusok pravdy v tom može byť, ale určite nie v tych co su v nejakych časopisoch...Napr. činsky sa mi páči
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

neverím, podľa mňa je to blbosť. Všetky horoskopy sú typu: Dnes je 50% pravdepodobnosť že budete mať dobrý deň, ale pozor na zlodejov, lebo sa môže stať že vás niekto okradne. (Len je to tam hlbšie skryté aby to nebolo také okaté, ale v podstate je to iba všeobecne napísané že buď to výde alebo nie. Ale nič to nemá spoločné s tým, že som sa narodil v januári.)
=»M4tO«=
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa =»M4tO«= »

Verím, ale čiastočne.... 8)
ANONYMKA17
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ANONYMKA17 »

Moc sa horoskopy neverím, ale keď mi v ňom výjde niečo pozitívne, tak to berem, ale zasa ak negatívne, tak si pomyslím, že väčšiu kravinu už vymyslieť nemohli :) A v každom časopise sa píše niečo iné, tak potom nefííííííím :D
Dead_Warrior
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Dead_Warrior »

Chyba mi tam moznost ano aj lebo niekedy mi to vijde niekedy nie....ale najlepsie ma pobavi ked kuknem a presne to na mna pasne....aj sa par krat cuduejm ze to vijde :D co sa tyka numerologii tak z polovicnej casti to na mna tiez vijde :lol:
noldor
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa noldor »

toto su blbiny, kraviny, ked im niekto veri, nex si veri, ja nato neverim
Djka
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Djka »

Som v znameni barana a moc ani neverim na horoskopy.Sice niekedy sa stane to co mam pisane ale to nieje tak casto
R1k1nko
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa R1k1nko »

http://www.vestirna.com/www2/main/index.php
tak toto si vypackajte
necital som cely topic cize neviem ci to tu uz je ak ano sooryy
pHysIQ
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pHysIQ »

Horoskopy necitam lebo je to uplna strata casu a nikdy sa nestalo aby sa nieco z toho splnilo.
Napísať odpoveď