neni chlapec daleko od pravdy...resp. na dobrej ceste. ja verim ze kazdemu z nas bola pripravena cesta...ta najlepsia [neznamena bez starosti to ani nahodou]. znamena ze bud ju prijmeme alebo sa jej otocime zadkom a ukazeme prostrednik...v mojom pripade ten kto vytvoril tu cestu je Boh...nieco ako "to co nam najlepsie sadne" a to "na co sme dostali dary". Proste to preco sme tu [som, si...sme]drakeman napísal:neverim, nas osud je dany a skor ci neskor sa k nemu dopracujeme
Horoskopy,znamenia,numerologia
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
-
scortyak47
Medium Star
neviem ci zrovna ta najlepsia, ale cesta nam urcite bola dana vyssimi sferami ako je aj Boh. pokial sa k nej obratime chrbtom, budeme potrestny smrtou, ale znovu sa narodime, aby sme v mej mohli pokracovatuplink napísal:neni chlapec daleko od pravdy...resp. na dobrej ceste. ja verim ze kazdemu z nas bola pripravena cesta...ta najlepsia [neznamena bez starosti to ani nahodou]. znamena ze bud ju prijmeme alebo sa jej otocime zadkom a ukazeme prostrednik...v mojom pripade ten kto vytvoril tu cestu je Boh...nieco ako "to co nam najlepsie sadne" a to "na co sme dostali dary". Proste to preco sme tu [som, si...sme]
numerologia ma skoro vobec nezaujima, ja sa zaujimam o astrologiu..."specializujem" sa na znamenia, ak nieco potrebujete alebo sa o nieco okolo znameni zaujimate volajte "sophie"
horoskopom ako takym neverim, pretoze sa podla mna neda predpovedat buducnost (preto v niektorych veciach s astrologiou nesuhlasim), ale vlastnosti, charakterove crty znameni, to je super...casto sa mi stava, ze pridem za nejakou nasou ucitelkou "pani ucitelka vy ste znamenie ryba, vsak?" a ona, ze ano! ako som to vedela...a ja sa len usmejem "som bosorka" a odídem prec
a takto som to spravila kazdemu ucitelovi a vzdy som trafila...znamenia to je moje!!! uz od destva
a ja som blizenec, vraj nedochvilna, no cccc
hhhh, drakeu kam na tie ptakoviny chodis?drakeman napísal:neviem ci zrovna ta najlepsia, ale cesta nam urcite bola dana vyssimi sferami ako je aj Boh. pokial sa k nej obratime chrbtom, budeme potrestny smrtou, ale znovu sa narodime, aby sme v mej mohli pokracovat
K teme- numerologia, astrologia a co bolo to posledne? vsetko ptakoviny
-
audiotrack
VIP
neverím, podľa mňa je to blbosť. Všetky horoskopy sú typu: Dnes je 50% pravdepodobnosť že budete mať dobrý deň, ale pozor na zlodejov, lebo sa môže stať že vás niekto okradne. (Len je to tam hlbšie skryté aby to nebolo také okaté, ale v podstate je to iba všeobecne napísané že buď to výde alebo nie. Ale nič to nemá spoločné s tým, že som sa narodil v januári.)
-
ANONYMKA17
Light Star
-
Dead_Warrior
Professional
-
R1k1nko
Darca